Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Φανταστικό!!! Συγχαρητήρια!

Κουκλί! Μπράβο!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

greekn1c συγχαρητήρια, είναι τέλειο. Μπορείς να πείς με τι ακριβώς μηχάνημα και εξαρτήματα το έκανες γιατί σκέφτομαι να αρχίσω κι εγώ αλλά έχω πλήρη άγνοια.

Πανέμορφο!

Ευχαριστω για τα σχολια ,χαιρομαι που σας αρεσει!

@arspi
Το εκοψα με ενα dremel moto saw https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=5646
Τις κοπες και αλλες μικρολεπτομερειες τις τριβω με dremel 4000 https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=8773
Και εγω σαν εσενα ψαχνομουν για επιτραπεζια σεγα και ειμουν μεταξυ της einhell και του moto saw αλλα προτιμησα το moto saw μετα απο συμβουλη του Χιωτη που το ειχε ,και επισης λογω του
οτι η dremel εχει πισω της την bosch που στην Ελλαδα εχουν πολυ καλο service,και την εχω καταευχαριστηθει σαν μηχανημα .

Καθε δουλεια και καλυτερη, μπραβο σου!
Θυμισε μου, πως ακριβως λεγεται η τεχνικη που χρησιμοποιεις, γουγλαρω και μου βγαζει κατι ασχετα...

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστω ! Ψαξε για intarsia .

Μετα απο πολυ πεδεμα ετοιμα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγω εχω να σου πω οτι αν θες επιτραπεζια σεγα να κοιταξεις αυτην https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7834 εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος και το καλο ειναι οτι παιρνει και pinless λαμες.Απο λαμες εγω χρησιμοποιω einhell και pinless της proxxon ,οι οποιες θελουν προσοχη στο σφηξιμο γιατι σπανε ευκολα.

1. Πανέμορφα τα μπρελοκάκια και το logo. Από πού ψωνίζεις τα αξεσουαράκια για τα μπρελοκ?
2. Έχεις την συγκεκριμένη σέγα της scheppach που δείχνει το λινκ? Αν ναι, έχει το αντάπτορα που έχει και στην φωτό? Με ενδιαφέρει να παραγγείλω έναν ίδιο.

Μπηκε ο Ιουνιος καλπαζοντας.Καλο μηνα ,καλες κατασκευες !!

attachment.php
[/IMG]

Καταπληκτικό το άλογο. Έχω ξεκινήσει εδώ και κανα δίμηνο και εγώ ένα άλογο, αλλά κάποιες παραγγελίες με πήγαν πίσω. Ελπίζω το Σαβ/κο να το ολοκληρώσω.

Αμα εχεις παραγγελιες μια χαρα εισαι !!!
Αλλο ενα θελω να φτιαξω με αλογο αλλα θα εχει πολλα κομματια οποτε θα καθυστερησει λιγο!
H proxxon dsh δεν παιρνει pinless λαμες??

Last edited:

1. Πανέμορφα τα μπρελοκάκια και το logo. Από πού ψωνίζεις τα αξεσουαράκια για τα μπρελοκ?
2. Έχεις την συγκεκριμένη σέγα της scheppach που δείχνει το λινκ? Αν ναι, έχει το αντάπτορα που έχει και στην φωτό? Με ενδιαφέρει να παραγγείλω έναν ίδιο.

Aπο το pacoart στα Πευκακια,τους κρικους με τα αλυσιδακια τα χει 1,5 τα 5.Τα κρικακια που βαζω πανω στο ξυλο ειναι με σπειρωμα,τα χα παρει απο την Κρητη απο το mpomponieracenter.gr,αλλα πρεπει να κανεις παραγγελια πανω απο 10 για να στα στειλειΤην σεγα ναι την συγκεκριμενη εχω,ο ανταπτορας ειναι πανω στην σεγα,δεν ξερω αν τον δινουν xωρια σαν ανταλλακτικο,κανε ενα τηλ και ρωτα ομως!

Ρε παιδιά,τη συγκεκριμμένη σέγα δεν είχε επιστρέψει συμφορουμίτης δύο ή τρείς φορές ως προβληματική;Εσείς δεν είχατε θέματα;

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Τι επιείκια ρε μπαγάσα.... Τέλειο έγινε. :SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Η πρώτη κατασκευή μου για να δοκιμάσω και την http://www.plus4u.gr/hlektrikh-epitrapezia-sega-ksyloy-einhell-tc_ss-405-e/120085060-120085060/p# που μου ήρθε σήμερα. Παιδιά, επιείκια για λίγες μέρες ! Έγινε με ένα παλιό λεπτό κόντρα πλακέ, δεν είχα τίποτε άλλο διαθέσιμο. Με τι βάφεται ;

khZydZc.jpg
zHdd5xP.jpg
JCzFhjk.jpg

Ρε παιδιά,τη συγκεκριμμένη σέγα δεν είχε επιστρέψει συμφορουμίτης δύο ή τρείς φορές ως προβληματική;Εσείς δεν είχατε θέματα;

Στην αρχη ειχα παρει και εγω αυτη την σεγα απο λαθος ομως του καταλογου της einhell,ειχε την TC σαν ΤΗ που δεν βγαινει πλεον,η οποια ηταν ιδια με την scheppach.Αγοραζοντας λοιπον την TC,δεν ειχε ουτε την αναροφηση σκονης,ουτε ανταπτορα για pinless λαμες,και εκτος αυτου,ειχε σπασμενο ροοστατη,δεν αλλαζαν οι στροφες,και ηθελαν μια βδομαδα για να την φτιαξουν.Την γυρισα πισω και πηγα και πηρα την scheppach,εγω ικανοποιημενος ειμαι,δεν εχω παραπονο προς το παρων.Για πρωτο παντως πολυ ωραιο βγηκε,ωραια κοψηματα!

Συμφωνώ απολύτως με τον Μπάμπη!

Η πρώτη κατασκευή μου για να δοκιμάσω και την http://www.plus4u.gr/hlektrikh-epitrapezia-sega-ksyloy-einhell-tc_ss-405-e/120085060-120085060/p# που μου ήρθε σήμερα. Παιδιά, επιείκια για λίγες μέρες ! Έγινε με ένα παλιό λεπτό κόντρα πλακέ, δεν είχα τίποτε άλλο διαθέσιμο. Με τι βάφεται ;

khZydZc.jpg
zHdd5xP.jpg
JCzFhjk.jpg

Ρε Σπύρο πόσα θες για να μας τρελάνεις ?

Εσύ ανέτρεψες πλήρως ......τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα !

Ποιό είναι το κύριο επάγγελμα σου (αν επιτρέπεται) ?

Ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά λόγια που μου δίνουν κουράγιο. Σπούδασα Χημικός Μηχανικός και μετά Πολιτικός Μηχανικός. Ανεξαρτήτως όμως επαγγέλματος μου άρεσαν πάντα οι κατασκευές, από 1η-2η Γυμνασίου (ηλεκτρομαγνήτες, ηλεκτρολύσεις κ.τ.λ) Οπ, τώρα το πρόσεξα για το κύριο επάγγελμα !

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά λόγια που μου δίνουν κουράγιο. Σπούδασα Χημικός Μηχανικός και μετά Πολιτικός Μηχανικός. Ανεξαρτήτως όμως επαγγέλματος μου άρεσαν πάντα οι κατασκευές, από 1η-2η Γυμνασίου (ηλεκτρομαγνήτες, ηλεκτρολύσεις κ.τ.λ) Οπ, τώρα το πρόσεξα για το κύριο επάγγελμα !

Και μάστορας και Μηχανικός !

Sent from my iPad using Tapatalk

Αμα εχεις παραγγελιες μια χαρα εισαι !!!
Αλλο ενα θελω να φτιαξω με αλογο αλλα θα εχει πολλα κομματια οποτε θα καθυστερησει λιγο!
H proxxon dsh δεν παιρνει pinless λαμες??

Παίρνει ακέφαλες λάμες αλλά το σύστημα που έχει δεμ είναι πολύ αξιόπιστο. Βέβαια έκανα μία μικρή αλλαγή και είναι οκ, αλλά αυτό που έχει η scheppach μου φαίνεται κάπως καλύτερο. Θα τους πάρω τηλ και αν το έχουν θα το παραγγείλω. Αξίζει να το δοκιμάσω καθώς δουλεύω πολύ την εσωτερική κοπή.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

khZydZc.jpg
zHdd5xP.jpg
JCzFhjk.jpg

Πολύ όμορφο και πολύ καλή κοπή. Σιγά σιγά όταν της πάρεις τον αέρα θα κόβεις και μεγαλύτερα πάχη ξύλου. Όσων αφορά το βάψιμο το βάφεις όπως θες, άσε την φαντασία σου ελεύθερη.

@Aspi
Πολυ καλες κοπες ! τριψε και αλλο τις γωνιες στις κοπες για να γινει πιο ζωντανο και θα ειναι τελειο ! Σου δινω συμβουλη σαν απειρος που ειμαι και βρισκω το δρομο μου σιγα σιγα σε αυτην την τεχνικη.
Εγω τα βαφω με αραιωμενα ακρυλικα χρωματα ζωγραφικης ! καλες κοπες και απολαυσε το!