Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Δεν ξέρω αν είναι το σωστό νήμα αυτό αλά θα ήθελα να σας δείξω μια κατασκευή που έκανα πριν ένα χρόνο και μου κόστισε δύο μήνες.οι δρομοι έγιναν από πραγματικη πέτρα τα δέντρα από σχοινιά τα φύλλα από πριονίδι και μπογιά ενώ περιμετρικά έβαλα μικρά κομμάτια ελαφρόπετρα οι διαστάσεις του είναι 1,20χ0,40
8ddeabc1b013f738fb799a36fbc5bc66.jpg
fba2797231201b8add70414cbeacd13f.jpg
2cc93b1e71e88e793cb5393fee5ed9f3.jpg
a1b8a83fa7be13dd1a5b95f9827c3ab1.jpg
a122ba25155234591b9016cb36550bfe.jpg
7dbd60365cac78bc375436be7a490cb4.jpg
ee42971bdad67dfe4f35a23753c5c2b3.jpg
57ed6043f76ec4bb3982601d48f1a6e0.jpg
6893ead9d6a018177340cfa8d1d21140.jpg
aae6e47202fe5f4d5fc38d36068fd670.jpg
54ec1d043bd265a619df90e8f4f35fe8.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Κούλη τί ωραία φανταστική μακέτα είναι αυτή πολλά :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: γιά τόν κόπο σου,αλλά σέ δικαιώνει τό αποτέλεσμα.

Σειρά πολύ καλή η τεχνική σου καί η προσπάθεια,αλλά χωρίς παρεξήγηση νά τρώω καί νά βλέπω ένα ξύλινο ποντικό μπροστά μου είναι ολίγον ...... θα μού κόβεται η όρεξη.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

.... Σειρά πολύ καλή η τεχνική σου καί η προσπάθεια,αλλά χωρίς παρεξήγηση νά τρώω καί νά βλέπω ένα ξύλινο ποντικό μπροστά μου είναι ολίγον ...... θα μού κόβεται η όρεξη.

Θα φροντίζω λοιπόν να είναι πάντα καλυμμένος με "υλικό" !

Παντα θαυμαζα αυτου του ειδους τις ρεαλιστικες μινιατουρες, σπιτακια, φαρμες, δεντρα, φρακτες, δρομους, ανθρωπους, ζωα και αλλες λεπτομερειες! Συγχαρητηρια Κυριακο!!!!

Κούλη, πολυ όμορφο.
χαρα στο κουράγιο σου.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Κυριάκο όμορφη & μπελαλίδικη κατασκευή. Ήθελα λίγο καλύτερες φωτο & μερικές να είναι τραβηγμένες από πιο μακριά για να το καταλάβω καλύτερα.

Προχώρησα τις ρακέτες "σαλονιού" or "Luxury Κopanos" by Osatosa.

Εγώ Diabolic τα ψαράκια μου θα τα φάω πάντως !

Μεγάλη "ανακάλυψη" ευκολίας η πλάνη - ξεχονδριστήρας τελικά !
Με προσεκτικά περάσματα έφερα την ρακέτα στο πάχος & το βάρος που ήθελα.

Last edited:

Της έχεις πάρει τον αέρα της κορδέλας .... μέχρι οδοντογλυφίδες μπορείς να κόψεις !!! :worshippy:
Τι την πέρασες από πάνω ??....πρέπει να πάρω και εγώ κανένα πονηρό λαδωτικό-γυαλιστικό.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Της έχεις πάρει τον αέρα της κορδέλας .... μέχρι οδοντογλυφίδες μπορείς να κόψεις !!! :worshippy:
Τι την πέρασες από πάνω ??....πρέπει να πάρω και εγώ κανένα πονηρό λαδωτικό-γυαλιστικό.
Finishing Oil της Liberon.

Σουπερ εγινε η ρακετα!!!
:a0210:

Eφερνε το lidl παλαιοτερα ενα πολυ καλο αυτοκολλητο ειδος ταινιας (3Μ) για λαβες εργαλειων το οποιο το ειχα βαλει σε τετοιες ρακετες.

Πολυ ομορφη η ρακετα, και παλι εφτιαξες κατι τελειο. :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :worshippy:
Ομως, οπως ειπωθηκε, δεν ειναι για παιχνιδι … θα επρεπε να ηταν πιο τετραγωνισμενη και πιο ελαφρια, τουλαχιστον 400 gr. Το μασιφ ξυλο δεν βοηθαει στο χτυπημα, ειναι κουτσουρο, ετσι τις αποσβεσεις τις παιρνει μονο ο καρπος του παικτη, κατα συνεπεια κουραζει. Το μασιφ ξυλο μπορει να πετσικαρει λογω νερου και ηλιου. Θελει και πιο κοντη και πιο φαρδια λαβη.
Ειχες και λαθος πατρον ομως … αυτη ειναι τουριστικη!

Να είστε όλοι καλά σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια

Μάστρο Κώστα αυτή δεν είναι ρακέτα αλλά έργο τέχνης εγώ δεν θα έπαιζα με αυτήν θα την κρεμαγα στον τοίχο για κάδρο συγχαρητήρια

Μάστρο Κώστα αυτή δεν είναι ρακέτα αλλά έργο τέχνης εγώ δεν θα έπαιζα με αυτήν θα την κρεμαγα στον τοίχο για κάδρο συγχαρητήρια

Να σαι καλά.

Πολυ ομορφη η ρακετα, και παλι εφτιαξες κατι τελειο. :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :worshippy:
Ομως, οπως ειπωθηκε, δεν ειναι για παιχνιδι … θα επρεπε να ηταν πιο τετραγωνισμενη και πιο ελαφρια, τουλαχιστον 400 gr. Το μασιφ ξυλο δεν βοηθαει στο χτυπημα, ειναι κουτσουρο, ετσι τις αποσβεσεις τις παιρνει μονο ο καρπος του παικτη, κατα συνεπεια κουραζει. Το μασιφ ξυλο μπορει να πετσικαρει λογω νερου και ηλιου. Θελει και πιο κοντη και πιο φαρδια λαβη.
Ειχες και λαθος πατρον ομως … αυτη ειναι τουριστικη!

:a0210:
Τα γραμμάρια κ η λαβή εύκολα διορθώνονται.
Θα δωθεί σαν διακοσμητικό δώρο.

Μούρλα η ρακέτα. Θα μπει στον τοίχο όμως!!! :p