Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ωραία πράγματα φτιάχνεται Κώστα καί Νίκο :SFGSFGSF:
Ειδικά η απλίκα πάει πολύ μέ όλο τό μοτίβο τού "Εν πλώ"
Νίκο δοκίμασε νά τήν κρεμάσεις περιμετρικά στήν βεράντα καί μέ ένα ντίμερ η μιά χαμηλή σέ ισχύ λάμπα νά δείς άν ταιριάζει καί δέν κουράζει τόν πελάτη,ούτως ώστε νά κρεμάσεις περιμετρικά μέ χαμηλό φωτισμό στήν βεράντα μερικές στήν σειρά.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Νικο Πετειναρακη πολυ ομορφο το φωτιστικο σου.
Δοκιμασε να βαλεις λαμπα Edison μηπως δειξει ακομα περισσοτερο.
Το ξυλο με τι το περασες?

Ευχαριστώ παιδιά.Σώφρων,έβαλα edison αλλά μου έκατσε ελλατωματική και δεν άναβε,απο τα νεύρα μου κάρφωσα λεντ.Το ξύλο έχει βαφτεί με το αγαπημένο clousil!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλό απόγευμα.
Λίγο πριν την απογείωση............

Ρε δυσκολάκι τελικά !

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Φοβερός!!!!!!!!!!

-bye-
Οι περισσότερες κοπές έγιναν στην σέγα πάγκου της Einhell. Οι μεγάλες ευθείες κοπές στην Metabo.
Τα λέμε........

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Εκπληκτικό Κώστα!Γειά στα χέρια σου μάστορα!

Θέλει τρίψιμο (με διάφορα κοκοψίνια τηςDremel) k βαψιματάκι.
Ο έλικας μου έσπασε 2 φορές.

Και να θελω να ησυχασω δεν με αφηνεισ μαστορα μου λεω [και λογω δουλειασ] απο χειμωνα πια, και τσουπ παρουσιαζεισ αυτεσ τησ ομορφεσ κατασκευεσ σου και με βαζεισ στην πριζα γεια στα χερια σου.

Ολα τα ξυλινα αεροπλανακια ειναι ξεχωριστα και εντυπωσιακα, ιδιως τα λιγο πιο πολυπλοκο οπως αυτο του Κωστα!
Νικο το σετακι με την 'παλια' λαμπα ειναι αλλο πραμα, αλλη αισθηση θα δωσουν στο χωρο, καλη ιδεα!

Ωραίο το Παππού!!

Και να θελω να ησυχασω δεν με αφηνεισ μαστορα μου λεω [και λογω δουλειασ] απο χειμωνα πια, και τσουπ παρουσιαζεισ αυτεσ τησ ομορφεσ κατασκευεσ σου και με βαζεισ στην πριζα γεια στα χερια σου.

Ολα τα ξυλινα αεροπλανακια ειναι ξεχωριστα και εντυπωσιακα, ιδιως τα λιγο πιο πολυπλοκο οπως αυτο του Κωστα!
Νικο το σετακι με την 'παλια' λαμπα ειναι αλλο πραμα, αλλη αισθηση θα δωσουν στο χωρο, καλη ιδεα!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Καλό βράδυ να έχουμε.

Ωραια ιδεα και ωραια κατασκευη ! Μπραβο Κωστα !!

Ωραια ιδεα και ωραια κατασκευη ! Μπραβο Κωστα !!

Ωραία αντιγραφή ιδέας. Να σαι καλά καλό βράδυ.

Εχει πολλα ωραια σχεδια αυτος και σχεδον ολα γινονται με τη σεγα. Εγω εχω καποια απο τα αυοκινητακια του στα υπ'οψιν, αλλα ολο ξεχνιεμαι και δεν εχω πιασει να φτιαξω κανενα. Το αεροπλανακι ειναι απο τα δυσκολα.
Μπραβο!

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπράβο στον Νίκο και στον Κώστα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Εχει πολλα ωραια σχεδια αυτος και σχεδον ολα γινονται με τη σεγα. Εγω εχω καποια απο τα αυοκινητακια του στα υπ'οψιν, αλλα ολο ξεχνιεμαι και δεν εχω πιασει να φτιαξω κανενα. Το αεροπλανακι ειναι απο τα δυσκολα.
Μπραβο!

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπράβο στον Νίκο και στον Κώστα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημέρα σας.

Eπιτελους τελειωσε και ο δισκος σερβιρισματος σφηνακιων :)
Aντιγραφο ενος Ρουμανικου δισκου που βλεπετε στην φωτο που ειχα αγορασει απο ενα σουπερμαρκετ.

Το original ηταν απο 8αρι κοντρα πλακε και το νεο ειναι απο 8αρι πευκο, βαμμενο και βερνικωμενο. Επειδη πειραματιστικα πολυ δοκιμαζοντας αναλογιες λινελαιου και βερνικιου διαλυτη, αργησε να τελειωσει.

34987399942_d3e837699f_c.jpg

Παντως, ασχετα με το εργακι παραπανω, εαν προσθεσεις βερνικι διαλυτου σε λινελαιο μπορεις να παρεις ενα καλο αποτελεσμα απο ενα μιγμα που απλωνει ομορφα και δινει πιο λαμπερο αποτελεσμα.
Το θεμα ειναι ποσο βερνικι να βαλεις στο λαδι. Ειναι ενα θεμα που θα το τσεκαρω στην πορεια καθως εχει ενδιαφερον.