Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Στολιδακι εγινε!!
Αλλο πραμα η οξυα. Tα ποδια τι ξυλο ειναι, οξυα βαμμενη?

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Στολιδακι εγινε!!
Αλλο πραμα η οξυα. Tα ποδια τι ξυλο ειναι, οξυα βαμμενη?

Ποδαράκια από μαόνι.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Μπραβο Δημητρη!! Bεβαια την δοξα την κλεβουν τα προξονοειδη :))
Φαντασου το με τις ροδες του Μπαμπη και το κοψιμο των παραθυρων του Νεκταριου!!

Eυχαριστώ Μιχάλη,αισθητή η απουσία σου τίς τελευταίες ημέρες.

Βαρύ το 12ωρο, η κούραση μεγάλη
αλλά η αγάπη του δημιουργείν όλα τα ξεπερνάει................

Πάλι μέ πρόλαβες "σειρά" λίαν προσεχώς είχα σκοπό νά τό φτιάξω,απλό καί πανέμορφο :firstprize:

Οντως ωραίο πράγμα η οξιά,αλλά άντε βρές την πού όλα τα συνοικιακά ξυλουργεία έχουν κλείσει,καί συμβιβάζομαι μέ επιφάνεια ελάτης από Praktiker - Leroy Merlin

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλό βράδυ Δημήτρη.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Επίσης καλό βράδυ Κώστα.-bye-

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Τελεια εκτελεσμενο μπραβο κωστα αντε να δουμε ποτε θα ερθει και η σειρα μασ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

ωραίος και δημιουργικός ο κυρ Κώστας...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

Τελεια εκτελεσμενο μπραβο κωστα αντε να δουμε ποτε θα ερθει και η σειρα μασ

ωραίος και δημιουργικός ο κυρ Κώστας...

Ευχαριστώ.

Κώστα δώσε πόνο!!!Αυτό που θαυμάζω σε εσένα (μεταξύ άλλων) έναι η παραγωγικότητά σου,πας τρένο!Και τα κάνεις και πανέμορφα!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Κώστα δώσε πόνο!!!Αυτό που θαυμάζω σε εσένα (μεταξύ άλλων) έναι η παραγωγικότητά σου,πας τρένο!Και τα κάνεις και πανέμορφα!

:ernaehrung004:

Τελικα ειναι πολυ Μεγαλος αυτος ο παππους!

Και η δική μου πρώτη απόπειρα σε κουτάκι.Απο ρετάλια ελάτης,κόντρα πλακέ και δρυός.Δε χρησιμοποίησα κάποιο σχέδιο,βασικά έκοβα όπως μου ερχόταν,το ζητούμενο ήταν να εξοικειωθώ με τη φιλοσοφία.έχει ατέλειες αλλά ο σκοπός επετεύχθη!Το βάψιμο της καμπίνας είναι με χρώμα κιμωλίας το οποίο "παλαίωσα" και του συρταριού με βερνίκι εμποτισμού.Το πομολάκι είναι ένα μικρό φελουδάκι απο μπουκαλάκι-πομπονιέρα το οποίο τύλιξα με σύρμα χαλκού.Θα "γεμίσει" με κοσμηματάκι και θα πάει δώρο στην καλή μου!

Attachments

• 29_6_2015bandsaw box1.jpg
    29_6_2015bandsaw box1.jpg
    264.8 KB · Views: 118
  • 29_6_2015bandsaw box1_1.jpg
    29_6_2015bandsaw box1_1.jpg
    206 KB · Views: 119
  • 29_6_2015bandsaw box1_2.jpg
    29_6_2015bandsaw box1_2.jpg
    166.7 KB · Views: 117
  • 29_6_2015bandsaw box1_3.jpg
    29_6_2015bandsaw box1_3.jpg
    221.7 KB · Views: 117

Μια χαρά είναι Νικόλα κ αν έχεις κ τα 10 δάχτυλα στην θέση τους μπορώ να πω ότι είμαστε πλέον καθ' όλα έτοιμοι για να πάμε σε έκθεση κουτακίων by AvClub.

Χαχαχαχα!Αυτό έλεγα προχτές πως γλίτωσα τον αντίχειρά μου στο φτερό!Ίσα που με άγγιξε και μάτωσα!Σε ευχαριστώ!

Νίκο είναι καταπληκτικό...φοβερή η ιδέα της "παλαίωσης"

ούτε κοσμηματάκι δε χρειάζεται, κόσμημα είναι από μόνο του, μπράβο σου!

Πολυ ωραιο το εκανες Νικο, η ιδεα και η εκτελεση του να βαψεις ετσι το εξωτερικο το πηγε σε αλλο επιπεδο. Βγηκε παρα πολυ ωραια η διχρωμια και η παλαιωση.
Μου αρεσει επισης που το εκοψες οπως σε πηγε. Το πατροναρισμενο bandsaw box δεν μου κολλαει τοσο, το εχω στο μυαλο μου σαν κατι πιο ελευθερο και ακανονιστο. Μια μονο φορα εχω φτιαξει με πατρον που εκανα εγω και δεν το χαρηκα οσο τα "τυχαια". Δοκιμασε και με περισσοτερα συρταρακια, το capacity της κορδελας σου το επιτρεπει χαλαρα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk