Ευχαριστώ πολύ,Νίκος)
Δημήτρη καλύτερα πέρασε τα μόνο με λάδι.
:firstprize:
Οντως ωραίο πράγμα η οξιά,αλλά άντε βρές την πού όλα τα συνοικιακά ξυλουργεία έχουν κλείσει,καί συμβιβάζομαι μέ επιφάνεια ελάτης από Praktiker - Leroy Merlin
Όχι κ πολύ μεγάλος μωρέ. 2/8/1965.
Σήμερα έβαψα τό αυτοκινητάκι 3 χέρια μέ δύο ενδιάμεσα τριψίματα,βερνίκι εμποτισμού νερού χρώμα Oregon
Σπύρο από ότι έχω ακούσει τά Danish oil - tung oil - teak oil,έχουν έντονες οσμές καί δέν μπορώ καθόλου τίς έντονες μυρωδιές μέσα στό σπίτι καί ειδικά τούς διαλύτες,γιαυτό τά περνάω βερνίκι εμποτισμού νερού πού είναι άοσμο,άν υπάρχει κάποιο λάδι πού δέν μυρίζει καθόλου-άοσμο σάν τά βερνίκια εμποτισμου νερού νά τό ψάξω,γιατί βλέπω στά βίντεο τά κάνουν μέ ένα πανάκι καί τελείωσαν,πανεύκολο δηλαδή ούτε πινέλα ούτε τίποτα.
Εγώ με το babyoil έχω σωθεί κ από μυρωδιά κ από οικονομικής πλευράς. Δύο χέρια κ είναι έτοιμο. Φυσικά μιλάμε για τις μικρές κατασκευές.
Τι μάρκα;
Μεχρι το Σαββατο μπορει να κανω κατι για σενα αλλα με ρεταλακια. Πρεπει να παρω τηλεφωνο.
Αλλο ηθελα να quotaro αλλο μου βγηκε. Αλλο ενα κοινο μας σημειο μετα την υπερκαταναλωση σε βιδες και προκες. Βαριεμαι "του θανατα" το βαψιμο. Εκεινο το παλλετοπαγκακι το εχω 3 εδβομαδες που το βαφω πριν κανω την τελικη συναρμολογηση.
Εγω στο "τουτου" θα περναγα περισσοτερα χερια τους τροχους για να ειναι πιο σκουροι απο το υπολοιπο.
όλα τα του διαλύτου έχουν μία αρχική οσμή...η οποία όμως εξαφανίζεται εντελώς μόλις περάσει ο χρόνος που απαιτείται για να στεγνώσει το βερνίκι/λαδι και εξατμιστεί ο διαλύτης. ο χρόνος αυτός κυμαίνεται από 2-3 ημέρες μέχρι 1 βδομάδα αναλόγως των συνθηκών, θερμοκρασίας και υγρασίας, που επικρατούν.
Κώστα μου δίνεις οδηγίες πρός ναυτιλομένους πώς τό κανεις ? νά υποθέσω βάζεις σέ λιγο πανάκι καί τρίβεις,περιμένεις να στεγνώσει και περνάς τό δεύτερο χέρι,και τού δίνει γυαλάδα ? έχεις καμμια φωτό να δώ το αποτέλεσμα του ?Baby oil.
@weather1967 .Δημητρη παντα μου αρεσε να βλεπω τις κατασκευες σου γιατι δειχνουν περιποιημενες (οπως πολλων αλλων μαστορων εδω) αλλα βγαζουν και το μερακι σου ! θα συμφωνησω με τον Κυριακο για την διχρωμια στα ρεσω αλλα οπως και να εχει συγχαρητηρια !
Σε καταστήματα με είδη ζωγραφικής συνήθως έχουν. Εδώ πχ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.