Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Aπο τα πιο χαριτωμενα Χριστουγεννιατικα ειναι o Ρουντολφ!

Βγαζει και η Black and Decker πλανα με το ελαφακι. Το ειχαμε κανει αρκετοι εδω, περυσι.
http://www.blackanddecker.com/en-us...on/projects/reindeer/reindeer_a1_template.pdf

Το φτιάξαμε πέρυσι αυτό σε XXL size & το δωρίσαμε για καλό σκοπό..................

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ ωραίο το ελαφάκι σου grandpa!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πανέμορφος ο "κερατούλης". :a0210:

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Κυριάκο καί Κώστα πολύ ωραία :a0210:

Εφτιαξα άλλο ένα Χριστουγεννιάτικο στυλ δέντρου με κρεμαστή μπάλλα,το σχέδιο το είδα από εδώ

Ακουλουθεί φωτορεπορτάζ,από όλα τά στάδια.

dentra13.jpg

dentra15.jpg

dentra11.jpg

dentra12.jpg

dentra10.jpg

dentra14.jpg

dentra16.jpg

dentra19.jpg

dentra18.jpg

dentra17.jpg

Last edited:

Ωραιοτατο!
Πιστευω παντως πως και αυτο την ηθελε την βασουλα του ωστε να αναδειχθει περισσοτερο.

Ωραιο Δημητρη. Θα συμφωνησω με τον Κυριακο, φτιαξε μια βαση σαν των αλλων και θα δειξει ακομα πιο ωραιο.

Να σε ρωτησω κατι ασχετο-σχετικο. Βλεπω εχεις μονιμα τα δυο παγκοπριονακια της προξξον πανω στον παγκο. Υπαρχει κατι που να κανει το ks και να μην μπορει να το κανει το fet;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραιοτατο!
Πιστευω παντως πως και αυτο την ηθελε την βασουλα του ωστε να αναδειχθει περισσοτερο.

Ωραιο Δημητρη. Θα συμφωνησω με τον Κυριακο, φτιαξε μια βαση σαν των αλλων και θα δειξει ακομα πιο ωραιο.

Να σε ρωτησω κατι ασχετο-σχετικο. Βλεπω εχεις μονιμα τα δυο παγκοπριονακια της προξξον πανω στον παγκο. Υπαρχει κατι που να κανει το ks και να μην μπορει να το κανει το fet;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ συνάδελφοι,θά τό αφήσω έτσι γιά να μήν είναι όλα τά ίδια,άν καί έχω κομμένη έτοιμη βάση 15Χ10 cm καί περασμένη μέ κοπτικό επιτραπέζιου ρούτερ,αλλά λέω νά βάλω κάτι άλλο άν προκύψει εκεί.

Ναί Κώστα κάνει τό KS230 κάτι πού δέν κάνει τό FET,η άν τό κάνει είναι επικίνδυνο,τό ότι μπορείς να κόψεις μικρά φιλετάκια ξύλου μέχρι 10 cm πάχος σέ διάσταση 2χ3 cm 1χ2 cm καί πέριξ αυτών τών μικρών διαστάσεων,πανεύκολα και πιό ακίνδυνα από τό FET.
Γιαυτό τό κρατάω,άν έβλεπα ότι μού ήταν αχρείαστο θά τό είχα βγάλει αγγελία,μιάς πού έχω τό FET.

Γειά σου Δημητρό με τα ωραία σου.

Εδώ ο άλλος στο YouTube για ένα ρεσώ έβαλε σε χρήση το multi εργαλείο του !!!
Γίνεται άνετα κ τόρνος.
Τέτοιο μασίνι δεν είχα μάτα δει.
https://youtu.be/IDFgbS-X0hw

Πολυ ομορφο Δημητρη το δεντρακι με την λαμπα.
Οπως βλεπω εχει την δικη του βαση το δεντρο, οποτε δεν χρειαζοταν να του φτιαξεις ουτως η αλλως.

Γίνεται άνετα κ τόρνος.
Τέτοιο μασίνι δεν είχα μάτα δει.

Τι πράμα είναι αυτό; :hmmmm2:

Δημήτρη πολύ ωραίο κι αυτό. :ernaehrung004:

Ωραίες δημιουργίες Δημήτρη!

Γηράσκω αεί διδασκόμενος!

7 σε 1. Μόνο καφέ δεν φτιάχνει. Δεν το είχα ξαναδεί. Ευχαριστούμε κυρ Πανάγο μας.

Παρακαλώ παππούλη!

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Γειά σου Δημητρό με τα ωραία σου.

Eυχαριστώ Κώστα

Δημήτρη πανέμορφο και τούτο!Τέλειο το "αλσύλιό" σου!

Νά σαι καλά Νίκο,πολύ γέλασα μέ τό "αλσύλιο" -bye-

Πολυ ομορφο Δημητρη το δεντρακι με την λαμπα.
Οπως βλεπω εχει την δικη του βαση το δεντρο, οποτε δεν χρειαζοταν να του φτιαξεις ουτως η αλλως.

Ευχαριστώ Μιχάλη,ακριβώς αυτό,έχει τήν δική του βάση αφενός,καί αφετέρου νά μήν είναι όλα καρμπόν μέ τήν ίδια βάση.

Τι πράμα είναι αυτό; :hmmmm2:

Δημήτρη πολύ ωραίο κι αυτό. :ernaehrung004:

Ευχαριστώ Μπάμπη,ξέρεις τί κατάλαβα ? ότι δέν είμαι γιά βερνίκια εμποτισμού τελικά εγώ,είμαι μόνο γιά spray,μέ τά spray πήρα τήν ανιούσα δηλαδή τά πάνω μου,μέ τά βερνίκια τά έκανα μαντάρα.Αρα θά πάω νά αγοράσω όλα τά χρώματα καί θά "παίζω" μόνο μέ spray. :flipout::ernaehrung004:

Ωραίες δημιουργίες Δημήτρη!

Γηράσκω αεί διδασκόμενος!

Σε ευχαριστώ Παναγιώτη,σού βγάζω τό καπέλο,πώς τό ανακάλυψες ποιό μηχάνημα είναι.Από τιμή γνωρίζουμε πού κυμαίνεται έτσι από απλή περιέργεια καί μόνο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

Σε ευχαριστώ Παναγιώτη,σού βγάζω τό καπέλο,πώς τό ανακάλυψες ποιό μηχάνημα είναι.Από τιμή γνωρίζουμε πού κυμαίνεται έτσι από απλή περιέργεια καί μόνο.

Κάτσε αναπαυτικά, πάρε δυο, τρεις βαθιές ανάσες, χαλάρωσε και δες.