Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Αντωνη, Κυριακο & Δημητρη ευχαριστω πολυ!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Μερικές φωτογραφίες από το χερούλι της λίμας που έκανα σήμερα.
DSCN2247.jpg

DSCN2268.jpg

Περισσότερες φωτογραφίες στο παρακάτω αλμπούμ.
Πολυ δουλεια εριξες! Μπραβο για το κουραγιο αλλα και το αποτελεσμα!

Νικο πραγματικα θαυμασια εγινε η λαβη για την λιμα, μπραβο!!!

Ευχαριστώ πολύ κύριοι!
Πραγματικά!!

Καλό απόγευμα.....

Ελίτσα η ελληνική, στριφογυρισμένη, εν μέρει, στον τόρνο. Clopy - Paste από το YouTube.

Last edited by a moderator:

Απίστευτο! Πολύ ωραίο με τη "ζωντανή" μεριά!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ωραιότατο!!!!!

Δεν σε βλέπω να παιρνάς στην αντεπίθεση όμως. Θα πιάσει αράχνες κ είναι κρίμα.......

Αντεπίθεση για το ύψωμα 246!!!

Χαχαχαχα

Εγώ στον λίγο χρόνο που έκλεψα το Σάββατο ξεγυρισα ένα βάζο που είχε σκίσει το ξύλο της ελιάς και του είχα ρίξει υγρό γυαλί με κόκκινο χρωμα.

Δυστυχώς από υπερβάλλοντα ζήλο κουρεψα το στόμιο το οποίο ήταν υπέροχο αλλά τι να κανεις...

Εσωτερικά είναι διάτρητο στα πεζοδρόμια 20 χιλιοστά διάμετρο για 15 πόντους βάθος και έχει υγρό γυαλί για αδιαβροχοποιηση ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει ένα τριαντάφυλλο.

20180203_130411.jpg

Την πατουρα την άφησα για το τσοκ για περαιτέρω σκέψη.

20180203_125506.jpg

Last edited:

Ο Κυριάκος σήκωσε το γάντι στο τσακ μπαμ....!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Κυριάκο αρκεί η προσπάθεια, είμαι σίγουρος ότι μπορείς πολύ περισσότερα. και μένα μου τυχαίνει πολλές φορές το ίδιο όταν έχω υπερβάλοντα ζήλο. next time...

Αντεπίθεση για το ύψωμα 246!!!

Χαχαχαχα

Εγώ στον λίγο χρόνο που έκλεψα το Σάββατο ξεγυρισα ένα βάζο που είχε σκίσει το ξύλο της ελιάς και του είχα ρίξει υγρό γυαλί με κόκκινο χρωμα.

Δυστυχώς από υπερβάλλοντα ζήλο κουρεψα το στόμιο το οποίο ήταν υπέροχο αλλά τι να κανεις...

Εσωτερικά είναι διάτρητο στα πεζοδρόμια 20 χιλιοστά διάμετρο για 15 πόντους βάθος και έχει υγρό γυαλί για αδιαβροχοποιηση ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει ένα τριαντάφυλλο.

Έφαγε βλέπω γερή σκαρπελιά. Διορθώνεται όμως όπως το βλέπω. Αν "ταιριάξει" τελικά αυτό που είπαμε στο Viber πριν λίγο θα το πάμε στο Hospital ένα βράδυ.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Κυρ, το χτύπησες πολύ και μάτωσε ρε φίλε...-bye-
Νομίζω οτι έχεις ξακινήσει πολύ απότομα, κατ´ ευθείαν σε μεγάλα αντικείμενα. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις σιγά-σιγά κι όσο παιλρνεις τον αέρα του μηχανήματος να ανεβάζεις και δυσκολία.

Ελπίζω η πόντα να είναι έτσι μόνο στη φωτογραφία και να μην τη δουλεύεις έτσι, έ;

Attachments

• image.jpeg
    image.jpeg
    36.5 KB · Views: 126

Απλά λεπτυνε πολύ σε ένα σημείο στο χείλος και κοπηκε.
Θα την βρω την άκρη!
Άντε μακάρι να ταιριάξει αλλά όχι hospital !

Κώστα "λουλούδι" το βάζο... Πολύ όμορφο. :a0210: