Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ωραίος ο Dumpo !
Κι όσο βλέπω τη μουσούδα του τόσο σκέφτομαι αυτό.
Ή θα πρέπει να φτιάξω κάτι για το τορνάκι ή θα πρέπει να σταματήσω να βλέπω τις κατασκευές σου. :smile:

Θα την βρεις την άκρη σου εσύ μάστορα. Δεν σε φοβάμαι.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μπράβο Κώστα σε χαίρομαι σε φίλε!

Να σαι καλά κυρ Παύλο.
Απλά προσπαθώ.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ ωραία η μολυβοθήκη-stand.

Καλλιτεχνες keep wooding!

Πανέμορφος ελεφαντακος!

Εγώ έφτιαξα ένα αεροπλάνο για τον πιτσιρικά! Μου το ζητούσε 2-3 μέρες τώρα.

Λίγο baby oil και φύγαμε να γράψουμε ώρες στους αιθέρες!

Του το έβαλα πάνω στην τσαντουλα του να το δει το πρωί!
7abd2524d3e8f201b68adbcdb6bd6f1b.jpg
e7f8cd7a5da925c3a79bbc739483be37.jpg
2977de054814686083acbb3a32b152aa.jpg

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το ελεφαντάκι ή το αεροπλανάκι ;
το αεροπλανάκι ή το ελεφαντάκι ;
εμένα πάντως μου αρέσουν και τα δύο.

βρε τι πάθαμε με σας τους καλλιτέχνες που μπλέξαμε ...

Καλημέρα κύριοι κ σας ευχαριστώ.

Θα χαρώ να διαβάσω το απόγευμα για τις αντιδράσεις του μικρού με το που θα δει το αεροπλανακι του.

Γιώργο πολύ ωραίο το αεροπλανάκι,γιά τά παιδιά τά κάνουμε όλα,καί ο δικός μου έχει ξετρελαθεί μέ τέτοιου είδους κατασκευές πού φτιάχνω,είμαι σίγουρος ότι σήμερα θά είναι η ομορφότερη του μέρα,νά τόν χαίρεσαι.

Πολύ ωραια και τα δύο ελεφαντάκι,αεροπλανακι μπράβο σασ

Καλημέρα παιδιά και συγχαρητήρια για τις κατασκευές σας εχω και εγω κατι τελευταίο,η αγιογραφία ακομα δεν εχει τελειώσει θέλει να κοπεί περιμετρικά και να περαστεί βερνίκι τα υπόλοιπα για την κόρη
fed516302858f0218ee8a0f805b39aa2.jpg
096d0562356cdced1dabb2fc5f4f3d6a.jpg
7aa1d26eb4ebcc62201dc455dab9dbbb.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σας, ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!

Andreas1981 πολύ όμορφη η αγιογραφία/ πυρογραφία σου! Επίσης βλέπω μια συμπάθεια στα όμορφα ξωτικά Ben & Holly που μας "γεμίζουν τα πρωινά του ΣΚ".

@Costas & @Weather - Όσο για τον μπόμπιρα με το αεροπλάνο, ότι και να πω δε μπορώ να το περιγράψω. Είναι αυτή η χαρά ή καλύτερα η αγωνία από τη στιγμή που το βλέπει μέχρι να το πιάσει. Αυτά τα 2-3 δευτερόλεπτα που "τσιρίζει" και πηδάει από τη χαρά του! Περιττό να πω ότι άρχισαν αμέσως τα "βζουυυυυυν" "βζιιιιιν"

Την υγεία τους να έχουν να μας δίνουν τέτοιες χαρές και συναισθήματα.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Καλημέρα παιδιά και συγχαρητήρια για τις κατασκευές σας εχω και εγω κατι τελευταίο,η αγιογραφία ακομα δεν εχει τελειώσει θέλει να κοπεί περιμετρικά και να περαστεί βερνίκι τα υπόλοιπα για την κόρη

Καλημέρα andreas1981. Πολλά μπράβο για την προσπάθεια σου.

****Θα προτιμούσα αντικείμενα/παιχνίδια με τα οποία έρχονται σε επαφή τα παιδιά να μην είναι από σημμύδα.
Δεν το συμπαθώ καθόλου το "ξύλο" αυτό για παιδικές κατασκευές & παιδικά χεράκια.
(πες το υπερβολικό φόβο ή γεροντοπαραξενιά).

Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

Καλημέρα andreas1981. Πολλά μπράβο για την προσπάθεια σου.

****Θα προτιμούσα αντικείμενα/παιχνίδια με τα οποία έρχονται σε επαφή τα παιδιά να μην είναι από σημμύδα.
Δεν το συμπαθώ καθόλου το "ξύλο" αυτό για παιδικές κατασκευές & παιδικά χεράκια.
(πες το υπερβολικό φόβο ή γεροντοπαραξενιά).
ευχαριστώ πολυ τωρα ακομα πειραματίζομαι και δεν εχω την γνώση για το τι ξύλο είναι το καλύτερο να χρησιμοποιώ για καθε κατασκευή σιγα σιγα θα μαθω που θα παει

Αντρίκο με το καλό να τελειώσεις την αγιογραφία σου. φαντάζομαι θα γίνει αριστούργημα !

Τι ωραια εργακια που βλεπω!! Συγχαρητηρια παιδες, η δημιουργια σε ολο της το μεγαλειο!!

Γιωργο απιθανο το αεροπλανακι με τον λειτουργικο ελικα!

Ανδρεα τα χρωματισμενα σου εργακια ειναι φανταστικα, χαρουμενα και ιδανικα για τα παιδακια!!
Για την πυρογραφια, τα συγχαρητηρια μου, μπραβο σου, μου αρεσει παρα πολυ!! Πες καμμια λεπτομερεια πως την αποτυπωσες ετσι ομορφα.

Τι ωραια εργακια που βλεπω!! Συγχαρητηρια παιδες, η δημιουργια σε ολο της το μεγαλειο!!

Γιωργο απιθανο το αεροπλανακι με τον λειτουργικο ελικα!

Ανδρεα τα χρωματισμενα σου εργακια ειναι φανταστικα, χαρουμενα και ιδανικα για τα παιδακια!!
Για την πυρογραφια, τα συγχαρητηρια μου, μπραβο σου, μου αρεσει παρα πολυ!! Πες καμμια λεπτομερεια πως την αποτυπωσες ετσι ομορφα.
ευχαριστω πολυ λοιπόν την πυρογραφια την εκτυπωσα σε χαρτι Α4 και με τον πυρογραφο της weller με την μύτη αντιγραφής που εχει μεσα ειναι στρογγυλό και το πατας απο πανω στο ξύλο και βγαίνει το μελάνι της εκτύπωσης και μετα με τον πυρογραφο τον star tech που πηρα πρόσφατα ρυθμισμένο στους 600-650 βαθμούς το περασα ολο και μετα στους 450 βαθμούς εκανα την σκίαση στο φωτοστέφανο και με πολύ ψιλή ατσαλοβουρτσα περασα απο πανω να φύγει το εξτρα καρβουνο και μετα με μια γόμα και αυτο ηταν ,η πυρογραφια μου πηρε περιπου 1,5 ωρα περιπου