Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Φιλε πολυ ομορφα και ξεχωριστα, θυμιζει παλιες καλες εποχες, vintage style!!

Μαλλακια που λες να βαλεις εννοεις ζωγραφιστα η σαν περουκινι με αληθινο τριχωμα? Αν ειναι με τριχωμα θα εχει πλακα :))

Πολύ ωραία βγήκαν...ίσως κάποιο αξεσουάρ στα χέρια τους τα απογείωνε!

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σας ευχαριστώ πολυ παιδια!!!
Οντως vintage style toys πατριωτακι!

Μαλλακια Κωστα μου εχει παραγγειλει η Ξανθή για να ταιριαζει με τον χαρακτηρα.

Ναι Μιχάλη πραγματικά μαλλια και οχι ζωγραφιστα!

Εδω και το παρεάκι!

20181213-195442.jpg

Με τόση δουλειά που έπεσε στο γραφείο λόγω ημερών έμεινα πολύ πίσω νομίζω! Δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω τις κατασκευές σας. Τα συγχαρητήρια μου σε όλους και ειδικά στον Κώστα. Ο ιππότης που υποκλίνεται με το φωτόσπαθο δεν παίζεται λέμε! Όσο για τον πυρογραφο νομίζω πως βρήκα τι δώρο θα μου κάνω για τα Χριστούγεννα! Καλή συνέχεια και καλές γιορτές σε όλους!

Με τόση δουλειά που έπεσε στο γραφείο λόγω ημερών έμεινα πολύ πίσω νομίζω! Δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω τις κατασκευές σας. Τα συγχαρητήρια μου σε όλους και ειδικά στον Κώστα. Ο ιππότης που υποκλίνεται με το φωτόσπαθο δεν παίζεται λέμε! Όσο για τον πυρογραφο νομίζω πως βρήκα τι δώρο θα μου κάνω για τα Χριστούγεννα! Καλή συνέχεια και καλές γιορτές σε όλους!

Γεια σου Κώστα με τις δημιουργίες σου !!
Όπως σου είπα με τον πυρογράφο βρήκες δουλειά (όχι ότι δεν είχες ) και τώρα ποιος σε πιάνει.. άσε που θα βάλεις σε έξοδα μερικούς. χα χα χα....

Καλές γιορτές και σε σένα. με εγκράτεια οι αγορές..
...τα έλεγα εγώ αλλά ποιος με ακούει..:flipout:

Ρε τι τραβάμε...
Κρύο σήμερα, μ´ έστησε κι ο Κυριάκος :argue:, και είπα να δοκιμάσω λίγο με το Weller που υπάρχει.
Πλάκα έχει, και το το κυριότερο χωρίς βρωμιές, το κάνεις και στον καναπέ σου βλέπωντας τηλεόραση.

Νομίζω ότι αν το σχέδιο είναι από φωτοτυπικό ή εκτυπωτή laser με σιδέρωμα μεταφέρεται επάνω στο ξύλο, για να αποφεύγεις το καρμπόν το λέω.

Παύλο δεν ισχύει αυτό, ή τουλάχιστον δεν τα κατάφερα εγώ.

Attachments

• 3906B6DD-94C2-4B03-AD59-C7F44ECB8C0E.jpg
    3906B6DD-94C2-4B03-AD59-C7F44ECB8C0E.jpg
    251.8 KB · Views: 90
Ωραιο σετακι Μπαμπη, καλοριζικο. Εχω και γω ενα weller με βουτανιο.

Νομιζω οτι η πυρογραφια ειναι σαν την ζωγραφικη. Εαν εχεις ταλεντο προχωρας με το χερι τις περισσοτερες φορες -χωρις πατρον- και φτιαχνεις μαγικα πραγματα.
Εχω προσπαθησει 3-4 φορες στο παρελθον να κανω κατι αλλα ματαια, ουτε καλλιγραφος ειμαι ουτε ταλεντο εχω στο σχεδιο και μου εμειναν οι πυρογραφοι, τσαμπα και τα κοντρα πλακε θαλασσης :)))
Τις αντιγραφες με καρμπον ποτε δεν τις συμπαθησα.

Είναι χαλαρωτικό λέμε. Σαν την χθεσινή πρόκριση του Θρύλου!

Ωραίο παιχνίδι, όχι σαν θέαμα αλλά είχε ενδιαφέρον γιατί ήταν σαν Ρώσικη ρουλέτα χθές...
Η μπίλια έκατσε στο κόκκινο.

Ωραιο σετακι Μπαμπη, καλοριζικο. Εχω και γω ενα weller με βουτανιο.

Σ´ ευχαριστώ πολύ Μιχάλη, δεν είναι καινούριο όμως, υπήρχε.
Ούτε κι εμένα είναι το φόρτε μου αυτές οι ασχολίες, πιο πολύ ταιριάζουν νομίζω σ´ όσους αρέσουν και οι intarsia κατασκευές.

Last edited by a moderator:
της μόδας έχουν γίνει οι πυρογράφοι, για στα χέρια σας Κύριοι, ωραία πράγματα βλέπουμε !!

όσο για τον Ολυμπιακό, φτείξτε τον μην τον ματιάσετε. τέτοιο παιχνίδι αμφιβάλω αν θα ξανα κάνει...

Καλησπέρα σε όλους!
Έφτιαξα ράφια με κρυφή στήριξη σε μια φίλη. Με μπουζουνοστρίφωνα το στήριξα και βγήκε πάρα πολύ ωραίο. Μελαμίνη είναι το ξύλο.

IMG-6b2eab4a1a8bd505533145f3c764891e-V.jpg
IMG-b246c6b7f73f1e05a58f94053bf02be3-V.jpg
IMG-6eec1179f1662f92dced81cd5526bccb-V.jpg

Τα δεντρακια σε καποιο σημειο του μπουφε ειναι τρεντ της εποχης? Το εχω δει και αλλου!

Εγω εφτιαξα κατι γρηγορο σημερα!