Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Νικόλα πάρα πολύ ωραία τα ράφια. :a0210:
Κι εγώ θέλω περισσότερες βλεπτομέρειες για τη στήριξη γιατί θέλω να φτιάξω κι εγώ μια παραγγελία πριν τις γιορτές και θέλω να σηκώνει κάμποσο βάρος.
Εγώ όμως έχω παραγγελία από φίλο, οι φίλες σιγά γιγά μας φτύνουν. :flipout:

Πάρα πολύ όμορφο και το φωτιστικό δαπέδου, Κωστή κόψε απ´την ωραία την οξυά που έχεις και ξεκίνα.

Νεκ το νου σου να εχεις πυροσβεστηρα σε ετοιμότητα!

Νικο πολυ ωραια τα ραφακια.

Μπαμπη βαρος και κρυφα ραφια δεν πανε και πολυ μαζι.
Εκτος αν τα κανεις χοντρα και απο μεσα σιδερενια κατακευη με μεταλλικα ουπατ.

4 cm μασίφ ξύλο θα είναι και η στήριξη θα είναι μεταλική κατασκευή πλάτη και αντιρίδες μεγάλες.
Ήθελα να δώ όμως και την λύση του Νικόλα.

Επειτα απο τρεισ ημερεσ το ,kuro siwo φανηκε στον οριζοντα αναλογα των καιρο σε πεντε με δεκα ημερεσ θα πιασουμε λιμανι
5cb7957787117485a70bde302847c642.jpg

Στάλθηκε από το Ulefone S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ομορφες κατασκευες συναδελφοι!

Νεκταριε εισαι απιθανος λεμε, ειναι και απο αντιπυρικο πευκακι η κατασκευη :grinning-smiley-043 :flipout:

Βεβαια μπορεις να βαλεις και ρεσω με λεντακι αντι ρεσω με κερι και φυτιλι :)

Το φωτιστικό το έχω φτιάξει παλιότερα αλλά είναι πλέον στην κόρη.

Φλαμπέ τα δέντρα. Αύριο είμαι για Jumbo λάμπες, κορδέλες κλπ.

Ημι/clopy paste από το Pinterest.

Απάντηση: Re: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Ομορφες κατασκευες συναδελφοι!

Νεκταριε εισαι απιθανος λεμε, ειναι και απο αντιπυρικο πευκακι η κατασκευη :grinning-smiley-043 :flipout:

Βεβαια μπορεις να βαλεις και ρεσω με λεντακι αντι ρεσω με κερι και φυτιλι :)

http://www.youtube.com/watch?v=EIMqOAwt4p0

Με αυτό το άσμα για υπόκρουση, μια χαρά θα είσαι Νεκτάριε. :BDGBGDB55:

Α να μου χαθητε :flipout:

Για ledreso με βλεπω.

Ωραιοτατα!
Η πανω τρυπα φαινοταν πως ηθελε αναπροσαρμογή!

Θέλω να βρω τροπο να φτιαξω και εγω!

-bye-
Αν θέλεις διαστάσεις βάλε φωνή.......

Σας ευχαριστώ πολύ.

Πανέμορφα με τα έξτρα τουσ Κώστα

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:a0210:

Last edited by a moderator:
Σήμερα είχε πολύωρη βόλτα στο κέντρο (= έξοδα) κ μόλις που πρόλαβα κ στόλισα τα δέντρα μου.

Ήταν όμορφα και τα έκανες ομορφότερα. μια ζωγραφιά είναι. Θα πάθαινε τη πλάκα της η γυναίκα μου να της είχα βάλει 2-3 τέτοια πάνω στο μπουφέ.
για στα χέρια σου Κώστα -bye-

Χαίρετε ξανά, πολύ ωραίες οι δημιουργίες τώρα για τα Χριστούγεννα. Σας βάζω τις δικές μου που επιχείρησα φέτος, άλλες καινούριες άλλες παλιές σαν σχέδια. Το νέο είναι αυτό με το ρεσώ που τόλμησα φέτος αφού πήρα πριονοκορδέλα. Κυριάκο πως σου φαίνεται σαν πρώτη κατασκευή; Η άλλη φώτο είναι ένα σταντ που έκανα σε 5 λεπτάκια για να στεγνώνουν τα στολίδια και στην τρίτη δείχνω πως σταθεροποιώ τον πυρογράφο στον παλιο διακορευτη γιατί το δικό του λαμαρινάκι είναι πολύ ελαφρύ και πέφτει εύκολα από το βάρος του καλωδίου. (οι φώτο μπηκαν μπερδεμένες)
IMG_20181215_105036.jpgIMG_20181216_152851.jpgIMG_20181215_182422.jpg

Καλοριζικη η πριονοκορδελα, πολυ καλη αγορα και σιγα σιγα θα αντιληφθεις την αξια της!

Ομορφα και καλοκομμένα τα στολιδακια μπραβο, ισως να τα βαψεις και λιγο. Τα σχεδια με τον πυρογραφο ειναι πολυ ομορφα, πιανει το χερι σου βλεπω.

Βολικο και χρησιμο το σταντ :))

Πολλά μπράβο depi117. Λίγο τρίψιμο ακόμα + "λάδωμα" στις ....άσπρες (πεύκο) δημιουργίες σου & θα απογειωθούν.

Καλή συνέχεια.

Σας ευχαριστώ και τους δύο. Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να τα βάψω.... Προορίζονται για Bazaar στο σχολείο που δουλεύω και θα γίνει την Τρίτη. Είναι περασμένα με βερνικι εμποτισμου.... Και τα άσπρα αλλά δεν φαίνονται. Με τι άλλο θα μπορούσα να βάψω το πεύκο;