Αν είχα ελιά με όμορφα νερά θα ήταν πολύ πιο εντυπωσιακά νομίζω ! ! !
Κ στην γιαγιά το ξύλο της οξυάς της αρέσει πάρα πολύ.
Αφού σου γκρινιάζει γιατί δεν της τα φτιάχνεις?
Έχει κ free το σκαρίφημα στο παραπάνω link.
Χαίρετε ξανά, πολύ ωραίες οι δημιουργίες τώρα για τα Χριστούγεννα. Σας βάζω τις δικές μου που επιχείρησα φέτος, άλλες καινούριες άλλες παλιές σαν σχέδια. Το νέο είναι αυτό με το ρεσώ που τόλμησα φέτος αφού πήρα πριονοκορδέλα. Κυριάκο πως σου φαίνεται σαν πρώτη κατασκευή; Η άλλη φώτο είναι ένα σταντ που έκανα σε 5 λεπτάκια για να στεγνώνουν τα στολίδια και στην τρίτη δείχνω πως σταθεροποιώ τον πυρογράφο στον παλιο διακορευτη γιατί το δικό του λαμαρινάκι είναι πολύ ελαφρύ και πέφτει εύκολα από το βάρος του καλωδίου. (οι φώτο μπηκαν μπερδεμένες)
Πολύ ομορφεσ Κώστα,, ωραία ιδέα για αργοτερα.
Κώστα πολύ ωραίες ΚΑΙ αυτές οι κατασκευές σου. Πάντα μου άρεσαν τα ξύλινα σκεύη που έχουν σχέση με την κουζίνα και λιγότερο τα κάθε είδους πλαστικά κ.λ.π. , σίγουρα οι σαλάτες θα αποκτήσουν ιδιαίτερη νοστιμιά. !!
Πολυ καλο!
Τα ραφια ειχαν ετοιμες τις υποδοχες για τα μπουζονοστριφωνα? Αν οχι, πως τα στηριξες σε τοιχο και ραφι?
Νικόλα πάρα πολύ ωραία τα ράφια. :a0210:
Κι εγώ θέλω περισσότερες βλεπτομέρειες για τη στήριξη γιατί θέλω να φτιάξω κι εγώ μια παραγγελία πριν τις γιορτές και θέλω να σηκώνει κάμποσο βάρος.
Εγώ όμως έχω παραγγελία από φίλο, οι φίλες σιγά γιγά μας φτύνουν.
Πάρα πολύ όμορφο και το φωτιστικό δαπέδου, Κωστή κόψε απ´την ωραία την οξυά που έχεις και ξεκίνα.
Καλημέρα. Οχι δεν είχαν έτοιμες τρύπες. 6αρια μπουζονοστρύφωνα χρησιμοποίησα οπότε άνοιξα 6αρες τρύπες στα κάθετα κομμάτια της μελαμίνης. Τις τρύπες τις άνοιξα με τρυπάνι σε πλάγια βάση στον πάγκο, αφου γώνιασα με άλλα κομμάτια μελαμίνης, έσερνα αυτά που ήθελα να ανοιχτούν οι τρύπες προς το τρυπάνι. Μετά όταν μπήκε στον τοίχο ήρθε και έσφιξε ολο μαζί και δεν κουνιόταν. Τα μπουζονοστρυφωνα ήταν περίπου 10-12 πόντους. 3-4 μπήκαν στον τοίχο και το υπόλοιπο στην μελαμίνη.
Nα'σαι καλα Γιαννη, thanks.
Δηλαδη το κομματι του μπουζονοστριφωνου που μπαινει στο ξυλο, μπαινει σφηνωτα, ετσι? Δεν εχει κατι αλλο να το κραταει.
Ρωταω γιατι σε ραφια με κρυφο στηριγμα που εχω βαλει εγω, το κομματι που μπαινει στο ξυλο στερεωνεται με μια μικρη βιδα κατω απο το ραφι και ετσι μενει σταθερο. Η μικρη βιδα βιδωνει και πιεζει το μπουζοστριφωνο στη θεση του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.