Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Εντυπωσιακός ο γερανός αλλά την παράσταση κλέβει ο απίθανος μπόμπιρας.
Να τον χαίρεσαι Θοδωρή και μακάρι να μοιάσει του πατέρα του στο μαστοριλίκι !!

Παρα πολυ ομορφο προτζεκτ, μπραβο Θοδωρε!! Μου αρεσει πολυ το λειτουργικο συστημα των τροχαλιων αλλα και ολο το φορτηγο!
Η φωτο με τον μικρο μαστορα ειναι καταπληκτικη, να τον χαιρεσαι!!

Απίθανος μπόμπιρας (και ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!) και κατασκευή!!! :)

Μπραβο και στους δυό!! (κυρίως στο βοηθό, σίγουρα αυτός θα έκανε την περισσότερη δουλειά!!!!!) :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Λοιπόν έχουμε και λέμε ξύλο πεύκου 37χ19χ5εκ,το οποίο στην προηγούμενη ζωή του χρησιμευαι για υποστηλωση καϊκιών στην στεριά, σκαλισμένο κατά 30% περιπου.Ενα πολύ δύσκολο έργο που πραγματικά το ευχαριστήθηκα ταξιδεύοντας μαζί του σε κάποιες άλλες εποχές.Το ονόμασα kuro siwo για χάρη του τεράστιου Νίκου Καββαδία.Σκαρπελα και dremel ήταν τα εργαλεία που χρησιμοποίησα.
67b2c2ed73295b8344164683072e1a0a.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ όμορφο συγχαρητήρια. Έχεις ρίξει πολύ δουλειά, έχεις ταλέντο. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία...

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited by a moderator:
Καλημέρα σε όλους τους μάστορες και σας ευχαριστώ πολύ. Με τα κατάλληλα εργαλεία και τις ιδέες που παίρνω απο όλους σας στο forum γίνομαι όλο και καλύτερος.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Πολύ όμορφο συγχαρητήρια. Έχεις ρίξει πολύ δουλειά, έχεις ταλέντο. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία...

Να εισαι καλα υπομονη και μερακι θελει νομιζω οτι αξιζει καποιοσ να ασχοληθει με αυτο ειναι εργα που θα τα καμαρωνει για πολλα χρονια

Παιδιά τα σέβη μου!Κυριάκο είσαι μερακλής και χρυσοχέρης φίλε!Θοδωρή απίστευτο το αμάξι!Να χαίρεσαι το παλικαράκι σου!
Ευχαριστω Νικο παντα εχουν σημασια για μενα τα καλα σου λογια

Last edited by a moderator:
Η ωρα του παιδιου συνεχιστηκε και σημερα με τους ορνιθοσαυρους. Δοκιμες χρωματος και τριχωματος κεφαλης :))

31446554487_05b5873dd0_c.jpg

Το τριχωμα ειναι απο παλιο πινελο. Τα ματια απο κινεζικες μπιλιες διαφορων μεγεθων με στελεχος 4μμ που μπαινει στην αντιστοιχη τρυπα στο ξυλο.
Δεν μπορειτε να φανταστειτε το γελιο με την παρεα το μεσημερι, οταν εμπαιναν οι τριχες σαν μαλλι, σαν φρυδι η/και σαν μουσι πανω στις κοτες...:flipout:
Φτιαξαμε καμμια δεκαρια κοτοσαυρους. Τους περισσοτερους τους αφησαμε αβαφους καθως ετσι αναδεικνυοταν καλυτερα η κομμωση και το στυλ :))

.. οι συγκεκριμενες κατασκευες αποσκοπουν μονο στο γελιο και στην πλακα, προφανως και δεν διεκδικουν τιποτε περισσοτερο...

Δεν κατάλαβα, τι να διεκδικήσουν δηλαδή;
Το κέφι μας κάνουμε, κι απ´ ότι φαίνεται αυτοί μια χαρά έχουν εκπληρώσει το σκοπό τους.
Εμένα μια χαρά μου φαίνονται! :a0210:

Η ωρα του παιδιου συνεχιστηκε και σημερα με τους ορνιθοσαυρους. Δοκιμες χρωματος και τριχωματος κεφαλης :))

31446554487_05b5873dd0_c.jpg

Το τριχωμα ειναι απο παλιο πινελο. Τα ματια απο κινεζικες μπιλιες διαφορων μεγεθων με στελεχος 4μμ που μπαινει στην αντιστοιχη τρυπα στο ξυλο.
Δεν μπορειτε να φανταστειτε το γελιο με την παρεα το μεσημερι, οταν εμπαιναν οι τριχες σαν μαλλι, σαν φρυδι η/και σαν μουσι πανω στις κοτες...:flipout:
Φτιαξαμε καμμια δεκαρια κοτοσαυρους. Τους περισσοτερους τους αφησαμε αβαφους καθως ετσι αναδεικνυοταν καλυτερα η κομμωση και το στυλ :))

.. οι συγκεκριμενες κατασκευες αποσκοπουν μονο στο γελιο και στην πλακα, προφανως και δεν διεκδικουν τιποτε περισσοτερο...
Τέλεια είναι σου φτιάχνουν και τη διάθεση!

Έχουν πολύ γούστο οι ορνιθόσαυροι Μιχάλη, μια χαρά τους έφτιαξες. και σίγουρα δεν είναι για γέλια, απλά μια ιδιόμορφη ας πούμε κατασκευή.
Σε κόβω να φτιάχνεις και το Jurassic park !!