Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια κ.παυλο!! Φανταστικό!! Μια χαρη θελω ομως αν γινεται.. Ενα ζουμ στο δισκο να δω πως συνδέεται το παξιμαδι με το δίσκο μιας και θελω να πράξω το ιδιο.
Σε ευχαριστώ αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς. πιο παξιμάδι και πιο δίσκο;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mπράβο ρε Πάμπλο!! Πολύ όμορφο...:SFGSFGSF:
Με το τρίψιμο πως τα καταφέρνεις; Στο χέρι; Γιατί πάνω στον τόρνο είναι επικίνδυνο να σε τσακίσει...

Re: Απάντηση: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Mπράβο ρε Πάμπλο!! Πολύ όμορφο...:SFGSFGSF:
Με το τρίψιμο πως τα καταφέρνεις; Στο χέρι; Γιατί πάνω στον τόρνο είναι επικίνδυνο να σε τσακίσει...
Ευχαριστώ Μπάμπη.
Γενικά όλο θέλει προσοχή κατά το άδειασμα αλλά στο τρίψιμο ένα παραπάνω. Οι γωνίες μόνο τριβονται σε στάση γιατί δεν λέει να βάλεις χέρι την ώρα που γυρίζει. Και πολύ πριονίδι όμως...

Ξεκίνησε από ένα κύβο 14,5 Χ 14,5 Χ 14,5 cm. Ξύλο οξιάς και φτελιας.
Έχω αφήσει και πατουρα για καπάκι το οποίο θα γίνει άλλη μέρα.

είπαμε, στο φόρουμ υπάρχουν μερικοί πραγματικοί καλλιτέχνες... Πανέμορφη κατασκευή !!

Έ ι,Οου,
σούζα τ' αλογάκι!
Παραγγελιά. Στεγνώνει.

Ωωω τρομερο συντοπιτη!
Θα προσπαθησω να σε κοπιαρω να χαρει τρελα ενα φιλαρακι

Ειναι τρομερα ωραιο, αλλα να πω το κριμα μου, δεν καταλαβα τι ειναι, οποτε θα φανω για λιγο χαζος απτο να μεινω μονιμα και θα ρωτησω τι ειναι? :flipout:

Ξεκουραστής κινητού συνάδελφε!

Άκυρο,για το μπωλ του Παύλου λες!Φοντανιέρα υποθέτω!

Του Παυλου ελεγα ναι!
Googlαρα και τι ειναι η φοντανιερα.. :flipout:
Κοιτα να δεις που χε και ονομα "αυτο που πετας τα ψιλα και τα κλειδια και καμια φορα εχει σοκολατακια και σε κυνηγαει η μανα σου που μια φορα το εκανες τασακι γιατι δεν εβρισκες το τασακι"..

Θενξ Νικος!

Volkswagen Beetle ή Σκαθάρι (για τον μικρό Πετράκη του φίλου Ηλία).

Giraffe Lamp

Μέχρι να βρω κίτρινο καλώδιο θα βάλω στην δική μου καμηλοπάρδαλη κόκκινο & αντί για σημύδα γίνετε με οξιά.
Συνεχίζετε.............

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Giraffe Lamp

Μέχρι να βρω κίτρινο καλώδιο θα βάλω στην δική μου καμηλοπάρδαλη κόκκινο & αντί για σημύδα γίνετε με οξιά.
Συνεχίζετε.............
Για καλωδιο δες στο ergo-tel.gr εχει μεγαλη ποικιλία

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα μπορεί κάποιος να βοηθήσει;; έφτιαξα. Ενα κουκλοσπιτο στην κόρη μου και για την κατασκευή καρεκλών και καναπέ χρειάζομαι ένα εργαλείο να ανοίγει αυλάκια να μπορεί πχ να μπει η πλάτη του καναπε μέσα στο κάθισμα έτσι ώστε να κολλήσει.. Κάνουν εργαλεία τύπου dremmel η Parkside? Ευχαριστώ

Aυλακι μπορεις να ανοιξεις και με σκαρπελο με στενη μυτη και με πολυεργαλειο τυπου dremel σιγα σιγα και πιο δυσκολα βεβαια, αλλα το σωστο εργαλειο ειναι το ρουτερ με το ισιο bit.
Eπειδη ομως μιλαμε για αυλακι σε επιπλακι μινιατουρα και μαλακο ξυλο, νομιζω οτι μπορεις να σκεφτεις λυση και χωρις ρουτερ.

Γενικα τα Dolls' Houses, DIY και μη, εχουν τεραστια περαση στο εξωτερικο και δη στην Αμερικη. Aν θες ανεβασε καμμια φωτο απο την κατασκευη σου, θα εχει ενδιαφερον.

Μπιζουτιέρες συνέχεια με λεύκα και κόντρα πλακέ..
Στο καπάκι μυρωδιά από παλισανδρο.
566c7cb8b46aaf4143bc976f0ff4d749.jpg
2289ecb5f7551d47d88ea6ad9c66ca45.jpg
2544238e74d4b0ac1e656492c026f391.jpg

Δεν σας προλαβαίνω...
Η βεσπούλα εξαιρετική! Και η μπιζουτιέρα αριστοτεχνική!
Μπράβο μαστόρια, κρατάτε πολύ ψηλά το πήχη του Avclub. :SFGSFGSF:

Παύλο ωραία δουλειά.
Τεράστιες μου φαίνονται. Έχετε πολλές λίρες εκεί πάνω?
Βάλε δίπλα ένα κινητό ή ένα πακέτο από τσιγάρα να δούμε τι παίζει.