Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Καλό μεσημέρι.

Ηλεκτρική κιθάρα με χορδές από .....πεύκο, για την μπυραρία του φίλου μου.

Τυριέρα (& για παρόμοιες χρήσεις), πάχους: 25 mm.

Ξυλεία: μαόνι, μεράντι, δρυς, πεύκο.

Στην υγειά του παππού...
43e49393588eb1f4b1b7fc7d47b48ac8.jpg
7c4355d40b5eb44d0ef24338f766ee58.jpg
b055d10aaacd1925d27695a2edba90b8.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γειά σου Θείο ........ζηλιάρη. Πανέμορφο.

Νικόλα σε ευχαριστώ. Ε! όχι κ αρχοντομάστορας.

Γεροντομάστορας θες να πεις -bye-

ΧΑ ΧΑ ναι βλέπουμε και εμάς τους νεότερους δεν σασ προλαβαίνουμε, Παύλο και Κώστα γειά στα χέρια σασ μάστορες μου

Κώστα και Παύλο πολύ ωραίες οι κατασκευές σας...Και πάλι εύγε...!!!
Σας ευχαριστώ. Καλό βράδυ να έχουμε.

Last edited by a moderator:
ΧΑ ΧΑ ναι βλέπουμε και εμάς τους νεότερους δεν σασ προλαβαίνουμε, Παύλο και Κώστα γειά στα χέρια σασ μάστορες μου

Ευχαριστώ πολύ..
Σήμερα είπα να μην δουλέψω και είπα να κάνω κάτι σχετικά γρήγορο και εύκολο. Το χάρηκα όμως..

Παύλο ωραίο το ρεσουδακι!Κώστα την επιφάνεια με τι την πέρασες για food safe που λενε και στο χωριό μου??tung oil?θα φτιάξω και εγώ μια λιγο μεγαλύτερη με βιντεοσκόπηση!ο καιρός να φτιάξει ομως γιατι στο μπαλκόνι δεν...

Απάντηση: Re: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Παύλο ωραίο το ρεσουδακι!Κώστα την επιφάνεια με τι την πέρασες για food safe που λενε και στο χωριό μου??tung oil?θα φτιάξω και εγώ μια λιγο μεγαλύτερη με βιντεοσκόπηση!ο καιρός να φτιάξει ομως γιατι στο μπαλκόνι δεν...
Το συγκεκριμένο, με το παρακάτω, χωρίς αραίωση.
https://www.e-technostore.com/pure-tung-oil-200ml.html

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
Ψαχνω και για τα 2. Αν ξερει κανεις σημεια πωλησης προς Β.Π. ας μου στειλει ενα pm παρακαλω :)

Μια παραγγελία από φίλη, ένα ρολόι από φέτα κορμού ελιάς. Στην πρώτη φώτο είναι αυτό που είδε να πουλιέται. Εγώ είπα να διαφοροποιηθω. Αφού τριφτηκε, στην συνέχεια έγιναν οι αριθμοί σε cnc. Σκέφτομαι να ρίξω υγρό γυαλί με χρώμα στους αριθμούς και στα σκασιματα.
92c63783516a1d8e257ebd56a1893eed.jpg
27232102d8bf8e3d98d89ba6beff0166.jpg
bdaaf90a3262c7476d94513c860d1659.jpg

Οι φρεζαρισμενοι αριθμοι φαινονται τελειοι, μπραβο Παυλο, να δουμε ποσο θα το χρεωσεις καθως θα βγει σιγουρα ανωτερο απο το αλλο :))