Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Σας ευχαριστώ..
Δοκιμάσαμε πολλές γραμματοσειρές, πιο όμορφες πιο χειροποίητες, αλλά δυστυχώς σε κάποια σημεία τους έπρεπε να μπει κοντηλι 0.5 χιλιοστού για να σχηματιστεί ο αριθμός. Και αντε να ρίξεις μέσα την ρητίνη, και πόσο θα φαίνεται.
Κι εμένα δεν μου αρέσει να γίνεται το έργο όλο με το cnc, αλλά κάποιες λεπτομέρειες μόνο. Αυτό έγινε σε 12 λεπτά περίπου με 2.5 χιλιοστά κοντηλι. Δεν μπορώ να κάθομαι να το βλέπω να δουλεύει πολλές ώρες, βαριέμαι, σε αντίθεση με τον φίλο που το έχει και είναι της υπομονής.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παυλο πολυ ομορφο το ρολοι σου αλλο πραγμα η ελια,μαστορα μου ωραια και πρακτικη η κατασκευη σου τσεκ και σε αυτο ειμαι περιεργοσ αν το κανω και εγω τι θα μου βγει.

Στάλθηκε από το Ulefone S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κώστα εξαιρετική ιδέα για δώρο, και κλασσικά εξαιρετική η εκτέλεσή σου.

Νίκο σε ευχαριστώ. Τα ξύλα βοηθάνε πολύ.

Όντως είναι πολύ όμορφο για δώρο. Η ιδέα αντιγραφή από το Διαδίκτυο στα δικά μου μέτρα, (γούστα) & σταθμά.

Παυλο και Κώστα πανέμορφα τα έργα σας.. !!!

Να είσαι καλά. Καλό βράδυ.

Καλημέρα Σώφρον & Γιώργο. Σας ευχαριστώ πολύ.

Last edited by a moderator:
Κωστα, ομορφο και πρακτικο
(μονος σου το εφτιαξες :flipout:)

Παυλε, πολυ ωραιο το κομματι της ελιας, συμφωνω με το σχημα των αριθμων αλλα και για τα υπολοιπα που σκεπτεσαι να συμπληρωσεις

Να είστε καλά όλοι, ευχαριστώ.
Ελπίζω να βγει κάτι καλό.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτο ειναι που λεμε art attack!

Κ χωρίς πολλά Makita!

Μαλλον παππουσ attack ωραιο!!

Στάλθηκε από το Ulefone S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλό βράδυ Κυρ.
Σε ευχαριστώ.

τα makita δεν κάνουν το μάστορα.

άλλη μια όμορφη κατασκευή. εύγε !! -bye-

Καλημέρα. Σε ευχαριστώ πολύ.

Last edited by a moderator:
Σε ησυχία δεν βρίσκεσαι.
Όμορφο σταντ που φαίνεται ακόμα πιο όμορφο με τα είδη που στέκονται επάνω του.
Η μόνη ένστασή μου (αν μου επιτρέπεις) να ξεφύγεις λίγο από το σχήμα της βάσης. σχεδόν πάντα οι ίδιες. δεν γίνεται να αλλάξεις λίγο σχέδιο ; με κάποιου σχήματος ποδαράκια ας πούμε, ή κάτι διαφορετικό που να ξεφεύγει λίγο απ τα συνηθισμένα τετράγωνα ή ορθογώνια σχήματα ;
Τη γνώμη μου λέω Κώστα χωρίς επ ουδενί να σημαίνει ότι κι έτσι δεν είναι ωραίο. απλά εξέφρασα μια άποψη..