Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Χα, χα. Καλά κάνεις κ λες την άποψη σου.
Σε ευχαριστώ δεν το έχω σκεφτεί αλλά στα υπόψιν.

Στο free pattern ήταν στρογγυλή.

Εγώ έβγαλα ένα συμπέρασμα, πίνεις πολλούς καφέδες και πας πολύ συχνά στην ήπειρο...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι καλύτερο από ένα χειροποίητο δώρο έχει διπλή αξία γεια στα χέρια σου Τζεπέτο μου πάντως σε αυτό που λέει ο Γιώργος στο ίδιο στυλ είμαι και εγώ τετράγωνα, απλά σπάω μόνο της γωνίες

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι καλύτερο από ένα χειροποίητο δώρο έχει διπλή αξία γεια στα χέρια σου Τζεπέτο μου πάντως σε αυτό που λέει ο Γιώργος στο ίδιο στυλ είμαι και εγώ τετράγωνα, απλά σπάω μόνο της γωνίες

Εσύ κ ο νοικοκύρης κάνετε άλλες ομορφιές που κάποια στιγμή θα πρέπει να μας τα δείξεις.

Εσύ κ ο νοικοκύρης κάνετε άλλες ομορφιές που κάποια στιγμή θα πρέπει να μας τα δείξεις.
Καποια στιγμη θα γινει και αυτο μαστορα μου

Στάλθηκε από το Ulefone S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ένα μικρό εργακι 12χ10εκ για να μην μένουν παραπονεμένα και τα σκαρπελακια μου
1e6091634a14471e2a5179ba2397422a.jpg
0ccc476a4d4161cd142b9cb541fd6334.jpg
1fb198bab3f291dfcdc4a3f3e3dc8487.jpg

Αχαχαχαχ ρε παιδιά είστε όλα τα λεφτά πολεσ φορές όταν είμαι στεναχωρημενοσ διαβάζω εσασ και μάλιστα όταν έχετε κέφια τα ξεχνάω όλα.Λοιπον στα δικά μας τώρα σασ ευχαριστώ όλους πάντα για τα καλά σασ λόγια μπορεί να δοκιμάζω διάφορα πράγματα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι η ξυλογλυπτική κανένα εργαλείο οπωσ και αν λέγεται μπορεί να με συγκινήσει περισσότερο από ένα σκαρπελο η άλλη μεγάλη μου αδυναμία το ψάρεμα λόγω κάποιον δύσκολων καταστάσεων το έχω παρατήσει σχεδόν.Νικο μου όχι το πέρασα μόνο με λαδι

Απάντηση: Re: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Πανεμορφο συνονόματε!!!!
Σε φανταζομαι με φλαμουρι τι σχεδια θα βγαζεις!
Ξύνεις πληγές Κυριάκο μόνο σε video το έχω δει σε ευχαριστώ

Κυριακο (koulhs) εχεις πολυ χερι αλλά και πολυ υπομονη :SFGSFGSF:

Γιατι ρε ζινταν θα το πληρωσει ο ανθρωπος?, τοσα εχεις καβατζαρει ... δωσε ενα :flipout: