Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

1o ποστάρισμα για εμένα,καλές γιορτές με υγεία!!
Ετοιμάζω και τον ρούντολφ :) :)

ElgI9Ddl.jpg
[/IMG]

Σταμο ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!!!!!!!!!!

Κατασκευη ξυλινο πειρατικο μπαουλο

Μπραβο Παντελη!!!!!!!!!!!!!!!
Πολυ ομορφο!!!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Πάρα πολύ ωραίο... :a0210: Θα το προτιμούσα σκούρο.

1o ποστάρισμα για εμένα,καλές γιορτές με υγεία!!
Ετοιμάζω και τον ρούντολφ :) :)

ElgI9Ddl.jpg
[/IMG]

Χαριτωμένο και πανέμορφο!!! :SFGSFGSF:

Πολύ ωραίο, ξεχωριστή κατασκευή. Κι εγώ θα το προτιμούσα πιο έγχρωμο π.χ σε καστανιά και τα αξεσουάρ μπρούτζινα. Όχι ότι δεν μ αρέσει και έτσι..

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εδω το πρωτο απο τα αρκετα δεντρακια που θα φτιαξω τις επομενες μερες σε διαφορα μεγεθη και απο διαφορα ειδη ξυλων.

Αυτο ειναι φτιαγμενο εξ'ολοκληρου απο ξυλο wege.
Εχει τριφτει αλλα δεν εχει φινιριστει. Ισως μπουν καποιες λευκες πινελιες στα ακρα του δεντρου εν ειδει χιονιου.

49169794628_5ab94cbbd5_c.jpg

Χρειαστηκαν τα πολυτιμα κινεζικα μικροεξαρτηματακια για την αναρτηση της μπαλας στο δεντρο. Για να μην μπλεκουμε με κλωστες.
49170505057_cea8e79120_c.jpg

Εδω η κοπη του δεντρου και της μπαλας στην πριονοκορδελα
49170505557_1da925261e_c.jpg

Και εδω τα σχεδια, στα οποια υπαρχει και μια ομορφη δευτερη μπαλα τρισδιαστατη, αλλα η δουλεια (fretword εσωτερικες κοπες) που εχει για να γινει μου φαινεται βουνο....
49170273626_9a80312f0f_z.jpg

Εδω το pdf των σχεδιων: http://dmidea.eu/wp-content/uploads/2016/12/Christmas-Bauble-Stand-PDF.pdf

Last edited:
Πολύ πρωτότυπη και όμορφη παραγγελιά.
Μακάρι να ήταν έτσι και το σενάριο στην ομώνυμη ταινία. ελπίζω να κατάλαβες..-bye-

Πολυ ομορφο, Κωστα.
"Ο χρονος που τρεχει σα σαΐτα" :)

Καλημέρα & σας ευχαριστώ.

"Μπλέξαμε" πολύ αλλά εποικοδομητικά τώρα τις γιορτές.

Στην δουλειά στολίσαμε φέτος !!! ....................

Πανέμορφο, πλλά μπράβο! Αφού συμφωνήσω με τον Νικόλα από πάνω γιά τα μπρούτζινα εξαρτήματα, να σου ζητήσω και μιά φωτογραφία από το εσωτερικό του καπακιού; Αν δε σου κάνει κόπο!

Απο το συγκεκριμενο δεν εχω, γιατι το εχω δωσει. Εχω ομως απο ενα πιο μεγαλο, που επισης εφτιαξα.

Παρα πολυ ομορφο Παντελη! Το εχεις περασει με τα αχρωμα βερνικακια του βλεπω.

Τι σε δυσκολεψε περισσοτερο στην κατασκευη? Για πες δυο λογια γενικοτερα, θελω να φτιαξω ενα μπαουλακι μινιατουρα και μου αρεσει το σχεδιο σου.
Ο πειρατης ειναι αυτοκολλητο?

Οχι Μιχαλη, ο πειρατης ειναι με ανεξιτηλο μαυρο μαρκαδορακι.

Kαποιες δοκιμες με υγρο γυαλι στα υπαρχοντα καλουπια σιλικονης σε σχημα δεντρων που εχω.

49174711836_7d76bf6b5e_c.jpg

Τετοια μινι δεντρακια θα 'κοπουν' πολλα και θα χρωματιστουν αυτα και οι βασεις τους. Καποια θα ειναι ομορφα μονα τους, καποια θα ειναι συνοδευτικα αλλης συνθεσης.

Τι υπέροχα που τα έφτιαξες Μιχάλη. ειλικρινά σε θαυμάζω.
Το έχεις με τέτοιες κατασκευές. κορμουδάκια, δεντράκια, κουτσουράκια κ.λ.π. τα βελανίδια δένουν άριστα με την όλη κατασκευή.
Γήϊνα χρώματα σε συνδυασμό με πολύ καλές φωτό. η επιτυχία και η ικανοποίηση είναι εξασφαλισμένες!!

Απάντηση: Re: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Kαποιες δοκιμες με υγρο γυαλι στα υπαρχοντα καλουπια σιλικονης σε σχημα δεντρων που εχω.

49174711836_7d76bf6b5e_c.jpg

Τετοια μινι δεντρακια θα 'κοπουν' πολλα και θα χρωματιστουν αυτα και οι βασεις τους. Καποια θα ειναι ομορφα μονα τους, καποια θα ειναι συνοδευτικα αλλης συνθεσης.
Παρά πολύ όμορφα Μιχάλη

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολυωραια Μιχαλη, φτιαξε και ενα ξυλοσπιτο, με κορμους πχ, να δεσει το τοπιο! Ριξε και μερικο χιονι απο πανω !