Σίγουρα, άλλωστε για ερασιτεχνική χρήση μόνο για κάτι πιο σοβαρό απαιτείται κανονικός τορνος και τσοκ.Και στον δικό μου αυτοσχεδιο έχω ένα σχεδόν ίδιο αλλά με τρεις βίδες Τα μικρά κομμάτια όμως είναι όντως προβλημα
Σε συνέχεια του παραπάνω post.Κατασκευή μικρού βοηθητικού τραπεζακίου.
Ένωση των μαδεριών με φ12mm καβίλιες, κόψιμο του ξύλου με powerfix Japanese saw και μετά μάχη με ρασπες, λίμες και γυαλόχαρτα για γίνει όσο μπορούσα στρογγυλό.
Τρίψιμο με 120, 150, 180 και 220. Βάψιμο με βερνίκι εμποτισμού "κίτρινο πεύκο", το ξύλο ειναι μάλλον λεύκα (ευχαριστώ babis k.) και τελείωμα με ματ varnish νερού.
Το ποδαρικό σκέφτομαι να το κάνω όπως στη τελευταία φωτογραφία αλλά με καβίλιες φ20mm βαμμένες μαύρες η σκούρο γκρί.
Διάμετρος 30cm και πάχος 6cm.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Ευχαριστώ Μιχάλη για 22εκ και πεύκο κιόλας είχε την φασαρία τουΛογω της χθεσινης ημερας εφτιαξες μια πολυ ομορφη κατασκευη, εξω απο τα συνηθισμενα, χιλια μπραβο Κυριακο!!!
Να είσαι καλά ΚωστηΠολύ ωραία η φυγούρα Κυριάκο...
Μερικά πράγματα εκτός από τέχνη είναι και συναίσθημα και κάτι τέτοια έργα τα βγάζουν με το παραπάνω...
Μπράβο για την σκεψη και την υλόποιηση...
Σε ευχαριστώ, Μιχάλη πολύ όμορφα ολα αν θέλεις δώσε πληροφορίες για τα κουτάκια διαστάσεις κυρίως ίσως φτιαξω και εγώ κανέναEξαιρετικό το ξύλινο γλυπτό. Μπράβο φίλε.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.