Mια κατασκευουλα για την γιορτη του αγιου βαλεντινου
Σχεδιο απο τον Steve Good: https://www.stevedgood.com/vday.pdf
Απο ξυλο βελανιδιας. Υψος ~8εκ. (λιγοτερο απο το μισο του original σχεδιου)
![]()
Η βαση επισης δεν ειναι αυτη του αρχικου σχεδιου.
Ιδανικα αυτη η κατασκευη θελει ξυλο οποιουδηποτε χρωματος αλλα χωρις εντονα νερα. Ειτε πευκο/ελατο και να βαφτει κατοπιν.
Μπραβο Δημητρη, πολυ πρακτικη η βαση που εφτιαξες και πολυ ωραιο το φινιρισμα.![]()
Ευχαριστώ παιδιά.Πολύ ωραίο Δημήτρη!
Και το φινίρισμα μοιάζει ιδανικό για τον χώρο του μπάνιου που έχει υγρασία, νερό κλπ.
Για πες, ποια βερνίκια χρησιμοποίησες; Το Σήλερ δυο συστατικών;
Ευχαριστώ Μιχάλη. Την έχω πατήσει στο παρελθόν με τις μονές κρεμάστρες τοίχου (πιάνουν στον τοίχο με μία μόνο βίδα) που κάθε λίγο χαλαρώνουν και περιστρέφονται ελεύθερα.Mπραβο πολυ ομορφες βγηκαν οι κρεμαστρες!
Μου αρεσε η πατεντα με το καρφακι![]()
![]()
Η πάνω πλευρά της κρεμάστρας είναι ευθεία, το κυματιστό σχέδιο είναι στην κάτω πλευρά. Οπότε, με το ρούτερ κάνεις μια πατούρα για την μεταλλική υποδοχή, η οποία ξεκινάει πχ 2εκ από την πάνω πλευρά και 9εκ από την αριστερή πλευρά. Για την άλλη μεταλλική υποδοχή κάνεις μια δεύτερη πατούρα πάλι 2εκ από την πάνω πλευρά. Αν οι βίδες υπάρχουν ήδη στον τοίχο, υπολογίζεις τα κέντρα των υποδοχών να έχουν συγκεκριμένη απόσταση πχ 36εκ.τις υποδοχές για τις βίδες τοίχου, πως τις κέντραρες ώστε να μην κάθετε στραβά?
εμένα αυτό μου φαίνεται πιο δύσκολο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.