Δυστυχώς δεν είναι για πούλημα, χαρίζονται μόνο σε φίλους.....:ernaehrung004:
ευχαριστώ Νίκο.Κρέμασμα σαγονιών,άρξασθαι!Τι ομορφιές είναι τούτες!!!Συγχαρητήρια Παύλο!
ευχαριστώ και ναι έχεις δίκιο για την φωτογραφία έχω θέμα εκεί.Eιναι αριστουργηματα, μπραβο Παυλο, η επιλογη του ξυλου ειναι ιδανικη.
Οι φωτο δεν ειναι εστιασμενες σωστα, τα στυλο ειναι πιο εντυπωσιακα απο οτι φαινονται.
Φίλε Παύλο!!!
![]()
Παύλο :worshippy::worshippy: Πάρα πολύ ωραία !!!
Θα ήθελα και φωτο διαλυμένα δηλ. τι έφτιαξες εσύ και πως είναι ο σκελετός ...π.χ. έκανες βόλτες στα ξύλα ή υπάρχει εξάρτημα με βόλτες που προσαρμόζεις ??
Τις τρύπες εσωτερικά πως τις έκανες ??
κάτι πρέπει να γίνει γιατί δεν φαίνεται το πραγματικό αποτέλεσμα. θενκςΠαυλο εισαι καλλιτεχνης, πολλα μπραβο :SFGSFGSF:
Στις φωτο, να χρησιμοποιεις background κατι που χρωματικα να μην εχει σχεση με το μοντελο σου και να το φωτιζεις καλα.
ναι υπάρχει ανταγωνιστής και μάλιστα επικίνδυνος....Εγώ περιμένω την στυλό....αντεπίθεση του κ. Μπάμπη τώρα...................................
ναι όντως... οι παραγγελίες βροχή, από την γυναίκα μου και τα παιδιά μου για συναδέλφους και φίλους.Μπραβο Παυλο, απο τα καλυτερα δωρα τα ξυλινα στυλο!
Νομιζω οτι πρεπει αρχικα να κανεις μια διαμηκη τρυπα στο ξυλο και μετα ολα τα αλλα. Με φιδοτρυπανο γινεται αυτο;
αν έχεις τόρνο και το εξάρτημα είναι υπόθεση 1/2 ώρας βαριά βαριά.
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να σας βρασω και τους δυο.
Θα μας βάλετε σε έξοδα.
Δίκιο έχει ο CBF
Παύλο :worshippy::worshippy: Πάρα πολύ ωραία !!!
Θα ήθελα και φωτο διαλυμένα δηλ. τι έφτιαξες εσύ και πως είναι ο σκελετός ...π.χ. έκανες βόλτες στα ξύλα ή υπάρχει εξάρτημα με βόλτες που προσαρμόζεις ??
Τις τρύπες εσωτερικά πως τις έκανες ??
Να ρε ...ούτε ο Μπάμπης ήξερε την διαδικασία ...και έχει και τόρνους
--------------------------------------------
ΟΚ ...είδα το βίντεο και τα κατάλαβα ....πάω να πάρω τόρνο![]()
που την βρήκες την φώτο ρε θηρίο;Νικόλα
μην βιαστείς θα φέρει το Lidl τα Χριστούγεννα !!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.