costas1965
AVClub Fanatic
Κι ολχι μόνο αυτό... Και το άλλο, της κουκουβάγιας, το αυτόματο.
Κρίμα όμως να τα αφήνεις στην ταράτσα, δίκιο έχεις.
Μωρέ εδώ σε ......λέω δίπλα μου τα έχω όλα. Δεν ξέρω μην κοιμάμαι & μαζί τους.
Κι ολχι μόνο αυτό... Και το άλλο, της κουκουβάγιας, το αυτόματο.
Κρίμα όμως να τα αφήνεις στην ταράτσα, δίκιο έχεις.
Θέλει κόψιμο όμως...
Κωστη ποιο bowl plate ειναι αυτο που εχεις επανω?
Αυτο που εχω και εγω?
Υπάρχει και το aliexpress
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι, και πάλι όμως βγήκαν φθηνότερα. Και αν δεν έκανε την μαλακια ο πωλητής να γράψει επάνω αξία 30 δολάρια, ίσως να μην πλήρωνα τελωνείο.Ξεχνας τι επαθες την τελευταια φορα?
Mαστόρια.... κάπου είχα δεί ξύλινο στυλό εδώ μέσα. Νομίζω απο τον φίλο Babis. Aλλά πήγα αρκετά πίσω και δεν μπορώ να το βρώ το θέμα. Τέσπα........... ερώτηση........
Μπορώ να βρώ κάπου Ελλάδα κιτάκια να φτιάξω μερικά, η τρέχω κατά jumbo μεριά, να πάρω μερικούς να πειραματιστώ. Βρήκα Αγγλία, αλλά δεν μπαίνω τώρα στην διαδικασία να παραγγείλω κιτ. Θα το αφήσω ώς τελευταία επιλογή.
Ευχαριστώ.
Και εγώ μπορώ επίσης και έχω και mandrel δεύτερο. Στα bushings θα υπάρχει πρόβλημα μόνο.Αν θες 1-2 για πειραματισμό μπορώ να σου δώσω, αλλα μετά την 1η του μήνα θα είμαι Αθήνα.
Το aliexpess το ξεσκόνισα δίνοντας πολλές παραμέτρους για κίτ, αλλά δεν έβγαλε κάτι. Μόνο μονταρισμένα. Και αμα τα βλέπεις έτοιμα..... δεν ξέρεις πιο να πάρεις.Υπάρχει και το aliexpress
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν θες 1-2 για πειραματισμό μπορώ να σου δώσω, αλλα μετά την 1η του μήνα θα είμαι Αθήνα.
Βabis ευχαριστώ.
Προς το παρών, τεμάχισα ένα pilot που είχα, και έχω ξεκινήσει τις μετατροπές δοκιμαστικά, να δώ τι θα βγεί.... :HTEHETH63:

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.