Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Το καλύτερο είναι αυτό που γουστάρει ο κατασκευαστής...
Είπαμε, περί ορέξεως κολοκυθόπιττα. Σε κάποιους αρέσουν και τα φερμουάρ, κι εμένα μ´αρέσουν.

smile-when-you-see-this.jpg

Κι εδώ το κορδονάκι... Έτσι, σαν ιδέα για το επόμενο.

U-unREkbrUUGqVxQplEWugWWQiFX4cZOjPtyBqn3KdowqiB8rfxBZF_mM86el7mzSf_G08Ao7KBV-Zovs83LdIdZk7UM3CyYYbCgxsTX7AiSBR1A05Vr86_Yyd8-Mw

Ευχαριστώ Κυριάκο.
Όλα καλά και όμορφα είναι και θα δοκιμαστούν Μπάμπη. Σκισμένα ξύλα που θα βρούμε ;

Μια προσπάθεια πριν 3 χρόνια
WP_20170924_19_34_19_Raw by George Katsiotis, on Flickr

Πως ανεβάζουμε φωτογραφίες κατ' ευθείαν απ' τον υπολογιστή ;

Σκισμένα ξύλα; Γεμάτος ο τόπος είναι...
Αυτά που φτιάχνεις που τα βρήκες; Και ποιός τα κόβει;
Γιατί σε βλέπω να ταλαιπωρείσαι τορνάροντας κόντρα στα νερά.

Αστειεύομαι Μπάμπη.
Δεν είναι κόντρα.

Πως ανεβάζουμε φωτογραφίες κατ' ευθείαν απ' τον υπολογιστή ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Ευχαριστώ Μιχάλη. Δοκιμή κέρατο ελαφιού
WP_20180301_14_41_40_Raw.jpg

View attachment 170369

Φανταστικό!!!! :aktion033:

Κοντά είμαστε... Θα το φροντίσουμε, αν το ήξερα πριν τα Χριστούγεννα κατέβασα ένα πορτ παγκάζ γεμάτο σκισμένα για το τζάκι.

Ναι Αθήνα είμαι, Καλογρέζα
Οχι, δεν είναι κόντρα

Ρε Γιώργη, εγώ βλέπω όλους τους κύκλους και την καρδιά του κορμού. Πως γίνεται να μην είναι κόντρα;

Μπάμπη αστειεύομαι. Δεν θέλω σκισμένα, γερά θέλω !
Λοιπόν για να συνεννοηθούμε. Το ξύλο στον τόρνο μπήκε με ευθεία τα νερά. Το εξωτερικό τορνάρισμα γίνεται ευθεία. Το εσωτερικό ναι είναι κόντρα. Αν βάζαμε το ξύλο στον τόρνο κόντρα θα συνέβαινε το αντίθετο.

Αν είσαι κοντά καλό είναι να σ' έχω φίλο χααχαχ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

View attachment 170369

Πρεπει να ειναι απο τα πιο ομορφα μονοκοματα στυλο που εχω δει, αν οχι το πιο ομορφο!!

Καταπληκτικη πρωτη υλη αλλα και αντιστοιχα ποιοτικα και ομορφα εξαρτηματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Πρεπει να ειναι απο τα πιο ομορφα μονοκοματα στυλο που εχω δει, αν οχι το πιο ομορφο!!

Καταπληκτικη πρωτη υλη αλλα και αντιστοιχα ποιοτικα και ομορφα εξαρτηματα.

Ναι, είναι σχετικά ακριβός ο μηχανισμός αυτός. Χωρίς να είναι ο καλύτερος. Το αισθητικό πληρώνεις...

Από Αγγλία αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς από που. Η τελευταία αγορά ανταλλακτικών (300) έγινε πάνω από χρόνο. Αν θες να σου δώσω ένα. Βέβαια άμα ψάξω στο internet θα το βρω...

Όχι, δεν θέλω το δικό σου... Να παραγγείλω θέλω. Θα πάρω κάμποσα.
Εμένα μου έχουν μείνει πλέον κάποια slim και κάποια άλλα πολύ χοντρά.
Τα slim θα τα φτιάξω σύντομα, σήμερα έκανα την προεργασία αλλά τα slim δεν έχουν "σώμα" για να δείξει το υλικό.

Attachments

• IMG_E5136.jpg
    IMG_E5136.jpg
    157.2 KB · Views: 83
Από δω τα είχα πάρει https://taylorsmirfield.co.uk/ αλλά βλέπω δεν έχει τα πολλά σχέδια που είχε παλιότερα. Δεν ξέρω τι έπαθε. Λέμε για εκατοντάδες σχέδια. Θα κοιτάξω κι αλλού και θα σου στείλω μήνυμα. Το axminster δεν έχει ;

Έχει αλλά σαν τα δικά σου δε βρήκα. Στα CraftPro που έχει δεν είδα κάποια καινούρια σχέδια.