Πολύ ωραία πράγματα φτιάχνετε κύριοι. Μπάμπη, ο τόρνος τελικά σου ταίριαξε πολύ ως μέσο δημιουργίας. Για τον συνονόματο τι να πούμε, δημιουργεί με τα πάντα.
Αυτό το ρουφηχτήρι σκόνης τελικά κάνει δουλειά; Σώζει καθόλου την κατάσταση;
βΤό κέρατό σου το τράγιοβ λέμε εμείς εδώ στα μέρη μου...
Δε το φανταζόμουν όμως οτι θα ερχόταν η στιγμή που το έφτιαχνα και στυλό... :grandpa:
Για όλα υπάρχει λύση , αυτό έκανα εγώ , μπορει να είναι πολύ ασχημο , αλλά έξω απο αυτό δεν περναει τίποτα , και στο τέλος το διπλώνω σαν ρολό - χαλί και δεν πιάνει πολύ χώρο , αλλά πάντα με μάσκα .
Πάλι δεν μπορώ να γυρίσω τις φωτο, πρέπει να αλλάξω πρόγραμμα
Το "κερατό μου μεσα"!!!!............! Βγηκε πολυ καλο!!
Απο πανω δεν περναει; Δεν το σηκωνει ο αερας απο το μοτερ;
Το συραπτικο το ειχες σε "βολη κατα ριπας"; Ποσες "γεμιστηρες" αδειασες; Γιατι δεν το στερεωσες με ταινια στο γυρισμα;
Τραβα τες λοξα, ωστε να βγαινουν ορθιες μετα, και λυθηκε το προβλημα σου.
Με μια δοση χιουμορ, σχολιαζω παντα ετσι; (μπορει και βλακωδους καποιες φορες βεβαια, αλλα το καταλαβαινω μετα)
Γειά σου Μπάμπη μάστορα,πρέπει νά κάνεις στόν Κυριάκο μερικά σεμινάρια γιατί τού άνοιξε τό βάζο.
Κυριάκο μάλλον μέ εποξική δύο συστατικών ελπίζω νά τό επισκευάσεις.
Να υποθεσω οτι το ζεσταμα - χτυπημα εγινε για να βγει το κεντρο; Γιατι δεν το επιανες εξωτερικα στο τσοκ ωστε να κατεβασεις το κεντρο με το κοπτικο μεχρι να γινει "παφυλλο" και να φυγει ευκολα;
Βεβαια δεν εχω δει πως το φτιαχνουν αυτο το δακτυλιδι. Θα το ψαξω να το δω γιατι μου γεννηθηκε και αλλο ερωτημα για το κωνικο.

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.