Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Μπράβο ρε μάστορα... :a0210:
Θα παραγγείλω μερικά γιατί μου άρεσαν πολύ.

Τόρνους Χ 2 έχει ο Μπάμπης καί δέν πιάνεται :a0210:,ενώ γύρισε (αυτό τό γύρισε ακούγεται λίγο από σούβλα χάχάχά) όλα τά εργαλεία ρούτερ-χελιδονοφωλιές-επιτραπέζιες σέγες-πριονοκορδέλες-κ.τ.λ,τελικά αυτό πού τόν άγγιξε ψυχικά καί θά "κολλήσει ερωτευμένος" γιά πολύ καιρό είναι ο τόρνος :SFGSFGSF:

Έτσι είναι Δημητρό.
Φοβερό εργαλείο, του βάζω δέκα με τόρνο! :grinning-smiley-043

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    115 KB · Views: 88
Καυσόξυλο ελιάς έδωσε το παρακάτω όμορφο αποτέλεσμα!!!!

20180122_182650.jpg

Τρυπηθηκε με ένα μικρό τρυπανακι....

20180122_172318.jpg

Και εδώ το πορυατιφ.

20180122_182356.jpg

Αύριο μεθαύριο θα μπει και ένα όμορφο κόκκινο υφασμάτινο καλώδιο που έχω και έτοιμο!

Με την ταχυτητα που κινειται εντυπωσιαστηκα!

Άντε εγώ να έκανα & 20 λεπτά παραπάνω !! Ε και ! :flipout: -bye-

Το μακρύ τρυπάνι του Κινέζου έκανε άριστη δουλειά.

Το πιο πιθανόν αύριο να προλάβω να του βάλω ένα καφέ ή μπεζ καπέλο με λάμπα στο φωτιστικό.
Επειδή όμως δεν είμαι fun του κύκλου, της γιρλάντας & της "καπέτας", όποιος φίλος το θέλει ασς μου στείλει Pm & θα του το στείλω "free to go" (- τα μεταφορικά).

Last edited:
Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Ωρε !!! μαζί γράφαμε.
Όμορφο έγινε Κυρ.

ΩΠ! φτιάξε του βάση, θα είναι εύκολο να ανατραπεί.

Είδες τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται.

Ναι την έχω ήδη έτοιμη φιλε.
Μια φέτα γυαλισμενη τσικουδιά!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Είδες τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται.

Ναι την έχω ήδη έτοιμη φιλε.
Μια φέτα γυαλισμενη τσικουδιά!

Α! τότε θα είναι βάση να την πιεις στο ποτήρι δηλαδή !

:flipout: :flipout: :a0210:

Φωτισμένες δημιουργίες... :grinning-smiley-043
Μπράβο μαστόρια.
Πολύ καλές οι δημιουργίες σας αλλά εγώ ζηλεύω τα τρυπάνια σας... :bigcry:

Μιας και βρήκαμε τρόπο για να ανεβάζω φωτογραφίες (ευχαριστώ wwdiy ) παραθέτω κάποιες από τις προσπάθειες μου..
Αρχικές δοκιμές ..
IMG_5999.jpg

smklj8m83

cbkhmx20j

Το μεσαίο είχε καλές προοπτικές αλλά με πρόδωσε το ξύλο λόγω ότι ήταν χλωρό και έτσι σταμάτησα το άδειασμα!
IMG_5995.jpg

v3wcqgvtv

κάποια για την κυρία του σπιτιού για να δικαιολογήσουμε την αγορά του τόρνου!! Στάχτη στα μάτια δλδ..
IMG_5996.jpg

και για το τέλος άφησα το καλύτερο (τουλάχιστο έτσι θέλω να νομίζω )
IMG_6001.jpg

705l26ssj

το αριστερό έχει ατέλειες οι οποίες νομίζω διορθώθηκαν στο δεύτερο!
Άντε και καλό μας κάψιμο από εδώ και πέρα.. εεε συνέχεια ήθελα να πώ!!

Last edited:

Μιας και βρήκαμε τρόπο για να ανεβάζω φωτογραφίες (ευχαριστώ wwdiy ) παραθέτω κάποιες από τις προσπάθειες μου..
Αρχικές δοκιμές .....

Με τις πάντες βλέπω μπήκες...
Προβλέπω εντυπωσιακή συνέχεια γιατί, απ´ οτι φαίνεται, το γουστάρεις το άθλημα και το χέρι σου πιάνει.

Ωρα'ια πράματα!
Κυριάκο, το φιδοτρύπανο είναι της dewalt το 38cm; Είναι το πρώτο φιδοτρύπανο που είχα πάρει πριν λιγα χρόνια και ειχα κάνει παρόμοια κατασκευή, τρύπημα κορμού κατά μήκος για πορτατιφ.

Ωρα'ια πράματα!
Κυριάκο, το φιδοτρύπανο είναι της dewalt το 38cm; Είναι το πρώτο φιδοτρύπανο που είχα πάρει πριν λιγα χρόνια και ειχα κάνει παρόμοια κατασκευή, τρύπημα κορμού κατά μήκος για πορτατιφ.

Όχι Κώστα, είναι από ένα σετ που έφερα από αμαζον και έχει ολικό μήκος 60 εκατοστά!

Καλησπέρα σε όλους.. Μιας και τα πρώτα ''δοκιμαστικά'' κιτ τελειώνουν λέω να παραγγείλω νέα.. Από την εμπειρία σας ποια από τα 3 είναι καλύτερα? Φυσικά είναι κάπως υποκειμενική η ερώτηση αλλά θα ήθελα να ακούσω γνώμες από όσους δοκίμασαν π.χ. ποια κάθονται καλύτερα στο χέρι,ποια φαίνονται πιο όμορφα και γενικά ότι κριτήριο έχει ο καθένας.
1.http://www.axminster.co.uk/craftprokits-chrome-plated-european-style-twist-pen-kits-700149
2.http://www.axminster.co.uk/craftprokits-sovereign-twist-pen-kits-ax868712
3.http://www.axminster.co.uk/craftprokits-art-deco-style-twist-pen-kit-503500 (Σε αυτά τα μέτρα στις άκρες τα παίρνεις με τους μαύρους αποστάτες από αυτό http://www.axminster.co.uk/axminster-pen-mandrels-ax21293?sel=340199 ?? αυτά είναι τα standard spacers που λέει ?? )
Εννοείται πως όποιος βρίσκεται Αθήνα και θέλει μπορούμε να παραγγείλουμε μαζί να μας έρθουν και λιγότερα τα μεταφορικά.

Υ.Γ.: Αν κάποιος έχει βρει καλύτερη πηγή που να συμφέρει καλύτερα και σε τιμή και σε μεταφορικά ας το μοιραστεί μαζί μας αν θέλει !