Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Re: Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Κ με το τορνάκι της Proxxon φτιάχνεις πολύ ωραία στυλό......................

Μήν μου τόν τόρνο τάραττε !!!!!!

Να δείς και τι ωραίες τρύπες που κάνει το TBM220.... :flipout:

Γιά κουμπότρυπες είναι ένα καί ένα. :flipout:

Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Παύλο, Babis, Costas1965, κλπ μαστόρια, κρατήστε αυτό το e-shop. Ίσως κάπου - κάποτε μας χρειαστεί.

http://www.e-kybos.gr/cat/igro-giali

Αυτο απο αλλου 17 γιουρα τα 118ml.

Δεν προλαβαινω να δω πισω τι εχετε φτιαξει, καποια στιγμη ομως.....Γιατι εχω αποριες, οπως δεξια η αριστερα γυρναει ο ξυλινος; Τα κοπτικα στο κεντρο οπως στον "αλλο" ή οχι; κτλ.

Διωξτε τον Μητσο απο δω, γιατι δεν θελω να "αυτοδιαψευσθη" δημοσια.
Δημητριε καλοριζικη η μινι γυριστρουλα!!!!!!!

Pre-Order:
http://www.yandles.co.uk/hampshire-sheen-high-gloss/p20777

Κυρ, Παυλ, Babis, Cost.
Πανάκριβα τα μεταφορικά (+ τα όποια extra , για την αναδιανομή της κρέμας ανά την Ελλάδα).
Τι κάνουμε τώρα σε αυτήν την περίπτωση ? & ένα item να βάλω τα ίδια μεταφορικά μου βγάζει.

Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Αυτο απο αλλου 17 γιουρα τα 118ml.

Δεν προλαβαινω να δω πισω τι εχετε φτιαξει, καποια στιγμη ομως.....Γιατι εχω αποριες, οπως δεξια η αριστερα γυρναει ο ξυλινος; Τα κοπτικα στο κεντρο οπως στον "αλλο" ή οχι; κτλ.

Διωξτε τον Μητσο απο δω, γιατι δεν θελω να "αυτοδιαψευσθη" δημοσια.
Δημητριε καλοριζικη η μινι γυριστρουλα!!!!!!!

Εχουμε πει!
Υγρο γυαλι ΜΕΡΚΟΛΑ με 20 ευρω το λιτρο!

Ρυτίνες υπάρχουν αλλά δεν ξέρουμε τη συμπεριφορά τους στο χρόνο.
Οι οικοδομικές, που στοιχίζουν κοντά στα 20 το λίτρο κιτρινίζουν. Αν βέβαια έχεις σκοπό να τις αναμίξεις με χρώμα ίσως αυτό να μην έχει σημασία.
Ίσως όμως και να έχει, να θολώνει το χρώμα... Δεν ξέρω.

Εσεις εχετε ξεφυγει τελειως....και οπως λεγαμε καποτε......."μαχαιρια, κουταλια, πηρουνια, εμαγιέ"........ΕΥΓΕ!
Αντε και χειροποιητες τετοιες ρητινες.

Κυριακο εγω πηρα αυτη που βαζω στο λινκ, γιατι θελω πολυ μικρη ποσοτητα και υψηλη καθαροτητα. Ασε που αφηνει και μια διακριτικη μυρωδια λεμονιου (λενε), χα, χα, χα.
Θελω να κανω πειραμα και στο φινιρισμα με τσοχακι και 3Μ ψιλη.
Βεβαια για ενα κοματι της "δουλειας" που εχω υποψιν μου θα ηταν καλυτερο να παρω την UV, που ειναι σε διαφανο, κατι σαν τις ρυτινες που χρησιμοποιουν οι οδοντογιατροι στα σφραγισματα και τις σκληραινουν με τον UV "φακο" ακαριαια

Κυριάκο αν δεν το εχεις κανει ηδη , δοκίμασε finishing oil της Liberon ! Προσωπικά εχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος απλως ειναι λιγο μπελάς γιατι θελει 4+ στρώσεις! Αλλα δίνει ωραίο αποτέλεσμα! Ας μιλήσουν και οι πιο έμπειροι βεβαια να μας πουν τη γνώμη τους!

Το Danish Oil της Liberon για τον τόρνο δεν.
Για άλλες εφαρμογές ναι. Σίγουρα θέλει 5 στρώσεις με ενδιάμεσα ψιλά τριψιματα, δίνει πολύ καλά αποτελέσματα αλλά αυτή η μυρωδιά του κατά την εφαρμογή δεν παλεύεται εύκολα.

Δοκιμές επισκευών με την ρητίνη της μερικά χρωματισμενη κόκκινη με ακρυλικα!

Εδώ το βαζάκι με την βάση του βυθισμένη στην ρητίνη!

20180209_172731.jpg

Και εδώ τορνιρισμενο με την βάση διαμορφωμένη.

20180209_205442.jpg

20180209_180003.jpg

Και εδώ η νέα προσπάθεια στο πάνω μέρος του!

20180209_182549.jpg