Το σκέφτηκα και εγώ Κώστα αλλά μου αρέσει έτσι.
Σοφρων θα δείξει το αποτέλεσμα!
Για να δούμε!
Σοφρων θα δείξει το αποτέλεσμα!
Για να δούμε!
Το σκέφτηκα και εγώ Κώστα αλλά μου αρέσει έτσι.
Σοφρων θα δείξει το αποτέλεσμα!
Για να δούμε!
Κυρ, για πες για τη Mercola, πως σου φάνηκε, καλή είναι;
Σε πόση ώρα στέγνωσε1
Κυριάκο έχω την εντύπωση ότι η ελιά σου είναι φρέσκια δηλ. νέα σε ηλικία και τα νερά δεν έχουν σκουρήνει όπως συμβαίνει σε ελιές πολλών ετών. Τα καλύτερα νερά υπάρχουν στα καρκινώματα που λένε και ειδικά σε μια ποικιλία την κορωνέικη. Το κομμάτι αυτό που έβαλες σίγουρα θα είχε κάποια νερά σκούρα στο κέντρο και ο τρόπος που το τορνιρισες δεν τα ανέδειξε. σαν σχήμα είναι πολύ ωραίο, πέρασε το με την κρέμα και παραφινέλαιο και πιστεύω είναι μια χαρά.Ένα ευχάριστο 2ωρακι πέρασε σφαίρα σήμερα το πρωί.
Ένα κορμουδακι ελιάς μπήκε στο τορνακι.
![]()
Και άρχισε να παίρνει μορφή.
![]()
Φτάνοντας εδώ.
![]()
Και στο τέλος με 320 γυαλοχαρτο και Yorkshire Grit paste
![]()
Και εδώ στο ραφάκι με τουλίπες και Ολλανδικά αναμνηστικά!
![]()
Η φωτογραφίες το αδικούν καθώς έχει απίστευτα νερα το ξύλο.
Έχει βρει κανείς σας τρόπο να αναδυκνυει τα νερά του ξύλου?
Σκέφτομαι να πάρω ένα turbotorch να δοκιμάσω μια τεχνική.
Να είστε καλα παιδιά σας ευχαριστώ!
Παιδιά το κορμουδακι αν δείτε την πρώτη φωτο είναι μικρό από πλαϊνό κλάδο.
Παρόλα αυτά είναι γεμάτο πολύ όμορφα νερά.
Η διαφορά με μια είχα είναι στο χρώμα τους. Αυτό ήθελα να αναδείξω με κάποιο τρόπο!
Θα δοκιμάσω με το φλογιστρο μια τεχνική που είδα στο τιουμπι.
Μπράβο κυρ. ΤελειοΚαι εμένα μου ακούγεται κάπως "επικίνδυνο" το εγχείρημα με το φλόγιστρο. Θα δοκίμαζα αυτό με την κρέμα που λέτε.
Πολύ ωραίο είναι Κυριάκο, μην το κάψεις και πάει χαμένο.
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.