Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Ακομη ενα στυλο με ξυλο παλιας μουριας πανω σε ξυλο μαστιχοδεντρου!
20180328_190255.jpg

To 'χεις τελικα βρε "μπαγασα". Εχεις χερι!!!!

Μίλησα με το ''παιδί '' που τα δίνει , .Η τιμή είναι 115 ευρώ , περίπου 10 τα μεταφορικά με ένα σετ σιαγόνες . Σπείρωμα 1ίντσα κάνει για μικρό boston δεν ρώτησα άν έχει άλλο . Ιδανικά (δεν είναι απόλυτο μερικά χιλιοστά +- πιάνει ) με τις σιαγόνες που το δίνει πιάνει μέσα 60μμ έξω 75μμ , παίρνει βιδωτές μικρές 25μμ-38μμ στα 40 ευρώ , και μεγάλες 75μμ-100μμ στα 30 ευρω. Η βάσεις των σιαγόνων βγαίνουν και αλλάζουν σε περίπτωση που χαλάσει το σπείρωμα απο τις βίδες .

Και για όσους δεν γνωρίζουν ο ανωτέρω είναι πολύ καλός τορναδόρος , πρώτη φορά μίλησα μαζί του και μου θύμισε τον Αννίκα στην ευγένεια και στις συμβουλές .

Περιμένω και τον Κωστή για να προχωρήσω .

Ωραία... :a0210:
Έχει κι άλλα, τρία με σπείρωμα 1" και δύο με σπείρωμα Μ33χ3,5 ή μάλλον ένα ακόμα, το δεύτερο το πήρα εγώ.

Είναι καλό αυτό το τσοκ για τους Βoston. Λογική κ η τιμή του. Θέλει συχνό κ καλό καθάρισμα στο εσωτερικό του γρανάζι (κορώνα - πηνίο).

Προβλέπω το Πάσχα όσοι τυχεροι πάνε στα χωριά τους η οικογένεια να κάθετε στο τραπέζι και ένας με αλυσοπρίονο στο χέρι να τριγυρνάει ψάχνοντας ξύλα για τον τόρνο !!!Χαχαχαχα

Προβλέπω το Πάσχα όσοι τυχεροι πάνε στα χωριά τους η οικογένεια να κάθετε στο τραπέζι και ένας με αλυσοπρίονο στο χέρι να τριγυρνάει ψάχνοντας ξύλα για τον τόρνο !!!Χαχαχαχα

Αυτά είναι τα πρώτα συμπτώματα όταν παίρνεις τόρνο.

Εγώ φέτος θα πάρω λίγο πιο μικρό αρνί για να χωράει στον τόρνο...
Σε περίπτωση που δεν βρώ μικρό αρνί θα πάρω μαζί μου την προέκταση απ´ τον Κώστα. :flipout: