Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Και οι δυο μας.
Ειναι πανεμορφο!

Μπράβο ρε Κυρ.
Τόσο πολύ καλό φινίρισμα εγώ δεν μπορώ να κάνω.

Να βάζει μόνο καλούς βαθμούς στα παιδιά με αυτό το στυλό να της πεις.

Τελειο κυριακο !!!πρεπει να ερθω για κανενα ταχυρυθμο μπας και φτιαξω και γω τιποτα!!!

Και το οποίο πρωτο στυλο με ακρυλικο ειναι γεγονος!!!!!

Δωρακι στην Ξανθή!

Μπορω να πω πως ενθουσιάστηκα!

20180401_161329.jpg

Βρε μήπως και το αγόρασες και το μας το σερβίρεις για δικό σου;
Σε λίγο καιρό δεν θα έχει μέρος να τα βάζει η γυναίκα τα καλλιτεχνήματα σου!
ΑΞΙΟΣ.

Μπραβο Κυριακο, δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απολυτως απο τα αντιστοιχα της βιτρινας!!
Επενδυσες σωστα σε υλικα φινιρισματος και το αποτελεσμα σε δικαιωνει.

Συνεχίζεις δυναμικά. Σκέψου να είχες και χρόνο. Τι άλλο να πω. Τα είπαν οι προηγούμενοι.

Κυριάκο πολλά μπράβο,πανέμορφο :SFGSFGSF:.
Μπορείς να μάς πείς να μαθαίνουμε καί εμείς οι αδαείς τά υλικά καί τόν τρόπο πού έκανες αυτό τό τέλειο γυάλισμα ?
Γιατί δέν δίνω βάση (καί κακώς βέβαια) όταν μιλάτε γιά κρέμες,αλοιφές κ.τ.λ ,αλλά όταν βλέπω τό αποτέλεσμα μέ πιάνει η επιθυμία νά μαθαίνω. :HTEHETH63:

Χεχεχεχεχε.

Δημητρη το συγκεκριμενο μετα το τορνίρισμα με σκαρπελα τριφθηκε με 500 και 600 ξηρας και επειτα Yorkshire grit με τελικο γυαλισμα με την Hampshire Sheen.

Και εγω δε το περιμενα να γυαλίζει τοσο ευκολα αλλα η Yorkshire κανει θαυματα απο οτι φαινεται.

Χεχεχεχεχε.

Δημητρη το συγκεκριμενο μετα το τορνίρισμα με σκαρπελα τριφθηκε με 500 και 600 ξηρας και επειτα Yorkshire grit με τελικο γυαλισμα με την Hampshire Sheen.

Και εγω δε το περιμενα να γυαλίζει τοσο ευκολα αλλα η Yorkshire κανει θαυματα απο οτι φαινεται.

Κυριάκο & εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος & από την Yorkshire Grit & από την Hampshire Sheen.
Τις δοκίμασα στην πρόσφατη κατασκευή με το υγρό γυαλί & δούλεψαν & οι δύο με πολύ καλά αποτελέσματα.

Την μια (Grit) την βρίσκουμε Ελλάδα αλλά την άλλη από Αγγλία (Sheen) τραβήξαμε ζόρι & είναι μικρή σε ποσότητα (αν & ο Άγγλος μου είπε ότι θέλει ελάχιστη ποσότητα για να δουλέψει) !!!

Σωστα.
Απλα η Yorkshire θελει ΠΡΟΣΟΧΗ με την ριτινη!!!

Αντιθετα με το ξυλο που αυξανουμε στροφες και εφαρμοζουμε πιεση σε σημειο που ζεσταινεται και αναδυκνευει γυαλαδα αφου δουλευει η αλοιφη, στις ριτινες ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΙΕΣΗ!!
Δεν θελει πιεση καθως θα αρχισει να τρωει το υλικο ταχυτατα!!!!

Γιατί κάτι τέτοιο και όχι Boston ή einhell?

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί κάτι τέτοιο και όχι Boston ή einhell?

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σαν μια νέα εναλλακτική πρόταση.

Εinhell όχι. Boston ΝΑΙ.

Εδώ (Bernardo) φαίνεται να έχεις μεγαλύτερη γκάμα επιλογής, αλλά φυσικά η τελική απόφαση είναι του αγοραστή - χρήστη.

Χεχεχεχεχε.

Ευχαριστώ φίλε Κυριάκο -bye-