Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Kωστα ειναι οντως πολυ ευχαριστη και εθιστικη σαν κατασκευη γενικοτερα τα ξυλινα στυλο!
Πρεπει να κανεις ενα αποκλειστικα για σενα με επιχρυσο/ασημενιο κιτ, αν υπαρχει!

Και τα δυο τελευταια στυλο με τις βασεις τους ειναι παρα πολυ ομορφα. Το καλο ξυλο νομιζω ειναι το πιο καλο και elegant υλικο.
Μιχάλη τα Κιτ είναι επίχρυσα 24κ ή έχουν επικάλυψη νίκελ

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κωστάκη πάρε αγόρι μου περισσότερους μηχανισμούς... υπάρχουν και μερικοί φίλοι που θα εκτιμούσαν να είχαν ένα δείγμα της τέχνης σου από τα υπέροχα επιδέξια χέρια σου... άσε που και η γυναίκα μου σου έχει μεγάλη εκτίμηση !!!...βάση δεν είναι απαραίτητη :flipout:-bye-

Re: Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Πολύχρονος μωρέ. Θα δω τι θα κάνω όταν ξανά παραγγείλω μηχανισμούς.

Εμένα είναι 17 Ιανουαρίου η γιορτή και 20 Μαρτίου τα γενέθλια, προλαβαίνετε. :Banane0:

Αστειεύομαι.

Τα σκαρπελα που χρησιμοποιεί ο Κώστας είναι ακριβά και καλής ποιότητας. Αλλά το πρώτο που πρέπει να σκεφτείς είναι και το τροχισμα του. Δεν θέλει και πολύ να το χαλάσεις και μετά να κλαίς τα χρήματα σου.

Τα σκαρπελα που χρησιμοποιεί ο Κώστας είναι ακριβά και καλής ποιότητας. Αλλά το πρώτο που πρέπει να σκεφτείς είναι και το τροχισμα του. Δεν θέλει και πολύ να το χαλάσεις και μετά να κλαίς τα χρήματα σου.

Ειναι και θηρια σε μηκος ε???

Άλλη μια παρτίδα στυλό με ξύλο ακακίας, ιροκο και ένα με ρητίνη +...... για να δούμε ποιος θα το βρει.
626771e2a10e6086544fd616a7ce2c48.jpg
94fdfca9ef7c5bc3155c9361b97d3218.jpg
872f11da4516ba4548eb1bdf8796cb94.jpg