Κώστα έχω την εντύπωση ότι τα Bushings σου μεταφέρουν μαυρίλα στο ξύλο ή κάνω λάθος;
Εγώ έφτιαξα με τεφλόν και ησύχασα.Με την χαρτοπετσέτα δίπλα σου όλα γίνονται ή φτιάχνεις σιλικονούχες μπούσες.
Εγώ έφτιαξα με τεφλόν και ησύχασα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπάμπη σε κάτι τέτοια δεν μπορώ να ξεχωρίσω την πάστα από την τουλουμπα. Πάντως ότι και να είναι κάνει δουλειά και τα δουλεύω όταν βάζω λάδι ή κρέμα.Κι εγώ, όταν ήμουν στο χωριό, έφτιαξα στον τόρνο μερικά απο ασετάλ αλλά θα πρέπει να κάνεις τη δουλειά με τα κανονικά, τα μεταλικά, και μετά να βάζεις τα πλαστικά μόνο για το γυάλισμα. Αν τα έχεις απ´ την αρχή και σου φύγει το σκαρπέλο, έστω και ελάχιστα, το ξύρισες. Ειδικά αν είναι τεφλόν που είναι πιο μαλακό.
Παύλο είσαι σίγουρος οτι είναι από τεφλόν αυτά που έφτιαξες; Μάλλον ασετάλ ή ερταλόν θα είναι.
Έλα κ. Babis για βάλε τις νέες δημιουργίες σου. Έχεις ήδη αργήσει !
Σήμερα έτρεχαν μέ τόν Κυριάκο γιά τόν τόρνο,δέν πρόλαβε,άσε πού λόγο ταράτσας δέν είναι παντός καιρού.
Τυχερός ο κάτοχος,πανέμορφα!
Αράχωβα είσαι;

Κυριάκο θέλουμε να κλείνουν ταυτόχρονα όλα τα μασέλια του τσόκ & όχι ένα - ένα !!!
εγώ δεν θα το έπαιρνα.Είναι πολύ φθηνό για να είναι αληθινό πάντως !!!
Κυρ Παύλε τι λες ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.