Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Με την χαρτοπετσέτα δίπλα σου όλα γίνονται ή φτιάχνεις σιλικονούχες μπούσες.
Εγώ έφτιαξα με τεφλόν και ησύχασα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Εγώ έφτιαξα με τεφλόν και ησύχασα.

Είπαμε ο δάσκαλος πάντα προηγείται.

Κι εγώ, όταν ήμουν στο χωριό, έφτιαξα στον τόρνο μερικά απο ασετάλ αλλά θα πρέπει να κάνεις τη δουλειά με τα κανονικά, τα μεταλικά, και μετά να βάζεις τα πλαστικά μόνο για το γυάλισμα.
Αν τα έχεις απ´ την αρχή και σου φύγει το σκαρπέλο, έστω και ελάχιστα, το ξύρισες. Ειδικά αν είναι τεφλόν που είναι πιο μαλακό.
Παύλο είσαι σίγουρος οτι είναι από τεφλόν αυτά που έφτιαξες; Μάλλον ασετάλ ή ερταλόν θα είναι.

Κι εγώ, όταν ήμουν στο χωριό, έφτιαξα στον τόρνο μερικά απο ασετάλ αλλά θα πρέπει να κάνεις τη δουλειά με τα κανονικά, τα μεταλικά, και μετά να βάζεις τα πλαστικά μόνο για το γυάλισμα. Αν τα έχεις απ´ την αρχή και σου φύγει το σκαρπέλο, έστω και ελάχιστα, το ξύρισες. Ειδικά αν είναι τεφλόν που είναι πιο μαλακό.
Παύλο είσαι σίγουρος οτι είναι από τεφλόν αυτά που έφτιαξες; Μάλλον ασετάλ ή ερταλόν θα είναι.
Μπάμπη σε κάτι τέτοια δεν μπορώ να ξεχωρίσω την πάστα από την τουλουμπα. Πάντως ότι και να είναι κάνει δουλειά και τα δουλεύω όταν βάζω λάδι ή κρέμα.

Ωραία... Γλυτώνεις από μπελάδες έτσι.
Καλά, μη νομίζεις, κι εγώ μόνο το τεφλόν ξεχωρίζω, τα άλλα μου φαίνονται ίδια.

Έλα κ. Babis για βάλε τις νέες δημιουργίες σου. Έχεις ήδη αργήσει !

Σήμερα έτρεχαν μέ τόν Κυριάκο γιά τόν τόρνο,δέν πρόλαβε,άσε πού λόγο ταράτσας δέν είναι παντός καιρού.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Σήμερα έτρεχαν μέ τόν Κυριάκο γιά τόν τόρνο,δέν πρόλαβε,άσε πού λόγο ταράτσας δέν είναι παντός καιρού.

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις μπαγάσα... :flipout:

Είναι πολύ φθηνό για να είναι αληθινό πάντως !!!

Κυρ Παύλε τι λες ?

Κυριάκο θέλουμε να κλείνουν ταυτόχρονα όλα τα μασέλια του τσόκ & όχι ένα - ένα !!!

Last edited by a moderator:
Είναι πολύ φθηνό για να είναι αληθινό πάντως !!!

Κυρ Παύλε τι λες ?
εγώ δεν θα το έπαιρνα.
εγώ και ο Μπάμπης έχουμε αυτό εδώ
https://store.dk.tools/shop/%ce%bc%ce%b7%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%be%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85/%ce%be%cf%85%ce%bb%cf%8c%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%bd%ce%bf%ce%b9/%cf%84%cf%83%cf%8c%ce%ba-%cf%86-100mm-m-33-x-35-holzstar-2/

Βέβαια εξαρτάται πάντα από το πόσα χρήματα θες να δώσεις. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος, αλλά όταν κάποιος θέλει να δώσει παραπάνω χρήματα υπάρχουν και καλύτερα αλλά ακριβότερα.