Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Μην βροντοχτυπάς τις χάντρες,
η δουλειά κάνει τους άντρες....... λα,λα,λα......

Μπεγλέρι στον ξυλότορνο (από σπασμένο λοστάρι σκεπαρνιού).

Δοκιμάστε το, είναι εύκολη & όμορφη απασχόληση (θα ακολουθήσουν & άλλα από ελιά κλπ).
Ωραίος! Άντε σε βλέπω να κυνηγάς να πιάσεις κανένα τράγο για τα κέρατα, κάνουν ωραίο κομπολόι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις φτιάξει ο καιρός σε φαντάζομαι βόλτα στα Ψηλά Αλώνια ρε μπαγάσα... :grinning-smiley-043

published-cf83cf84ceb1cf85cf81ceb1cebaceb1cf831.jpg

Θα πάμε 4ημερο Μετέωρα, Τρίκαλα, Ελάτη & Περτούλι.

Έχω μάθει ότι εκτός από τα όμορφα τοπία έχει & καλές ταβέρνες.
Σκέψου με λίγο να κάνω παζάρι στον μαγαζάτορα για κέρατα ! ! !

Θα πάμε 4ημερο Μετέωρα, Τρίκαλα, Ελάτη & Περτούλι.

Έχω μάθει ότι εκτός από τα όμορφα τοπία έχει & καλές ταβέρνες.
Σκέψου με λίγο να κάνω παζάρι στον μαγαζάτορα για κέρατα ! ! !

Καλημέρα και καλή χρονιά. Να έρθεις και στο χωριό μου - Δρακότρυπα, είναι κοντά - και να φας στην διάσημη ταβέρνα "Κεραμαριό". Εχει και ελάφια, ίσως βρεις κάνα κέρατο....

Καλημέρα και καλή χρονιά. Να έρθεις και στο χωριό μου - Δρακότρυπα, είναι κοντά - και να φας στην διάσημη ταβέρνα "Κεραμαριό". Εχει και ελάφια, ίσως βρεις κάνα κέρατο....

Στα υπ´όψιν της παρέας. Σε ευχαριστώ.

Λίγο - έως πολύ δηλαδή - εκτός θέματος αλλά μήπως ξέρεις απο που βγαίνει το "Κεραμαριό";
Ρωτάω γιατί κι εμείς έχουμε στο χωριό μέρος που το λένε έτσι και οι μισοί λένε οτι βγήκε απ´ το "Κυρα-Μαριώ", απ´ το όνομα γυναίκας που έμενε εκεί, και οι άλλοι μισοί απ´ το "Κεραμιδαριό" επειδή εκει υπήρχε αρχαίος πλινθόκτιστος οικισμός και η περιοχή είναι γεμάτη κεραμίδια.

Λίγο - έως πολύ δηλαδή - εκτός θέματος αλλά μήπως ξέρεις απο που βγαίνει το "Κεραμαριό";
Ρωτάω γιατί κι εμείς έχουμε στο χωριό μέρος που το λένε έτσι και οι μισοί λένε οτι βγήκε απ´ το "Κυρα-Μαριώ", απ´ το όνομα γυναίκας που έμενε εκεί, και οι άλλοι μισοί απ´ το "Κεραμιδαριό" επειδή εκει υπήρχε αρχαίος πλινθόκτιστος οικισμός και η περιοχή είναι γεμάτη κεραμίδια.

Το όνομα του συνοικισμού "Κεραμαριό" βγήκε έτσι γιατί υπήρχαν κεραμοποιεία στην περιοχή. Οι περισσότεροι που το ακούνε όμως καταλαβαίνουν "Κυρά Μαριώ"...

Το όνομα του συνοικισμού "Κεραμαριό" βγήκε έτσι γιατί υπήρχαν κεραμοποιεία στην περιοχή. Οι περισσότεροι που το ακούνε όμως καταλαβαίνουν "Κυρά Μαριώ"...

Μια απ´ τα ίδια... :smile:
Σ´ ευχαριστώ πολύ.

Σήμερα ήθελα να δω αν μπορεί το ασχημόπαπο να μεταμορφωθεί σε κύκνο. Πήρα τις ρυτίνες που είχα φτιάξει χθές και ξεκίνησα.
Τελικά μάλλον δεν το έχω με τις αυτοσχέδιες ρυτίνες, δεν έχω βρεί τα πατήματά μου. Κάτι δεν κάνω σωστά.
Παρ´ όλα αυτά, μετά από πολύ προσπάθεια και αρκετά σπασίματα, έφτιαξα τη ρυτίνη με το κουκουνάρι.

Attachments

• image.jpeg
    image.jpeg
    184.6 KB · Views: 113
  • image.jpg
    image.jpg
    188 KB · Views: 113
  • image.jpg
    image.jpg
    134.2 KB · Views: 242

Σήμερα ήθελα να δω αν μπορεί το ασχημόπαπο να μεταμορφωθεί σε κύκνο. Πήρα τις ρυτίνες που είχα φτιάξει χθές και ξεκίνησα.
Τελικά μάλλον δεν το έχω με τις αυτοσχέδιες ρυτίνες, δεν έχω βρεί τα πατήματά μου. Κάτι δεν κάνω σωστά.
Παρ´ όλα αυτά, μετά από πολύ προσπάθεια και αρκετά σπασίματα, έφτιαξα τη ρυτίνη με το κουκουνάρι.
Μια χαρά έγινε.

Ναί αλλά μέχρι να γίνει... :furious3::furious3:
Κοίτα τη τσόντα που έχω προσθέση στην κορυφή.

Ναί αλλά μέχρι να γίνει... :furious3::furious3:
Κοίτα τη τσόντα που έχω προσθέση στην κορυφή.
Δεν ξέρω τι φταίει και δεν τα καταφέρνεις με την ρητίνη. Αυτό με το ζεσταμα που λες δεν μου έχει τύχει.