vasilisp77
Supreme Member
- 22 October 2014
- 3,218
Ναί αλλά μέχρι να γίνει... :furious3::furious3:
Κοίτα τη τσόντα που έχω προσθέση στην κορυφή.
Πόση ώρα το άφησες να στεγνώσει;Νάστε καλά μαστόρια... Ευχαριστώ πολύ. :ernaehrung004:
Θ´ αφήσω 1-2 μέρες να περάσουν και μετά θα δοκιμάσω να φτιάξω και το άλλο κομμάτι, το μπλέ με την ελιά.
Πιο πολύ από περιέργεια, να δω αν η ευαισθησία της ρυτίνης είναι επειδή τη δούλεψα νωρίς και δεν σκλήρηνε σωστά.
Δε νομίζω αλλά θα το δοκιμάσω κι αυτό.
Σε μια ώρα δεν είναι φυσιολογικό αλλά σε 12 ώρες πρέπει να είναι οκ.Όχι πόση ώρα... Πόσες ώρες... Χθές το απόγευμα τις έφτιαξα.
Το οτι είχε πετρώσει σε μια ώρα όμως, συν την υπερβολική θερμοκρασία που λέγαμε, είναι σημάδι οτι κάτι δεν πήγε καλά.
Επειδή όμως σε μια άλλη ρυτίνη πιυ είχα πάρει στις οδηγίες έλεγε οτι χρειάζονται 3-4 μέρες για πλήρη σκλήρηνση είπα να το δοκιμάσω κι αυτό.
Είναι περίεργο. Θα μιλήσουμε αύριο κάποια στιγμή στο τηλέφωνο.Πέρασαν σίγουρα πάνω από 12 ώρες.
Ά, και κάτι άλλο... Υπήρχαν φυσαλλίδες και εσωτερικά. Όχι πολλές αλλά μου φάνηκε περίεργο.
Λες να έχει και φλουρί;Για να δούμε τι κρύβεται μέσα σε αυτό το κορμουδακι!
![]()
Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά φαντάζομαι ότι γίνεται, αρκεί να γίνει συμπαγές χωρίς κενά.παιδια, αυτο τα στυλο γινονται και με εμποτιμενο με ρητινη υφασμα σε στρωσεις?
μικαρτα δηλαδη
Για να δούμε τι κρύβεται μέσα σε αυτό το κορμουδακι!
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.