Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Mπαμπη εγινε θαυμασιο!!!!
attachment.php

Νάστε καλά μαστόρια... Ευχαριστώ πολύ. :ernaehrung004:

Θ´ αφήσω 1-2 μέρες να περάσουν και μετά θα δοκιμάσω να φτιάξω και το άλλο κομμάτι, το μπλέ με την ελιά.
Πιο πολύ από περιέργεια, να δω αν η ευαισθησία της ρυτίνης είναι επειδή τη δούλεψα νωρίς και δεν σκλήρηνε σωστά.
Δε νομίζω αλλά θα το δοκιμάσω κι αυτό.

Attachments

• image.jpeg
    image.jpeg
    142.5 KB · Views: 120
Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Νάστε καλά μαστόρια... Ευχαριστώ πολύ. :ernaehrung004:

Θ´ αφήσω 1-2 μέρες να περάσουν και μετά θα δοκιμάσω να φτιάξω και το άλλο κομμάτι, το μπλέ με την ελιά.
Πιο πολύ από περιέργεια, να δω αν η ευαισθησία της ρυτίνης είναι επειδή τη δούλεψα νωρίς και δεν σκλήρηνε σωστά.
Δε νομίζω αλλά θα το δοκιμάσω κι αυτό.
Πόση ώρα το άφησες να στεγνώσει;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι πόση ώρα... Πόσες ώρες... Χθές το απόγευμα τις έφτιαξα.
Το οτι είχε πετρώσει σε μια ώρα όμως, συν την υπερβολική θερμοκρασία που λέγαμε, είναι σημάδι οτι κάτι δεν πήγε καλά.
Επειδή όμως σε μια άλλη ρυτίνη πιυ είχα πάρει στις οδηγίες έλεγε οτι χρειάζονται 3-4 μέρες για πλήρη σκλήρηνση είπα να το δοκιμάσω κι αυτό.

Όχι πόση ώρα... Πόσες ώρες... Χθές το απόγευμα τις έφτιαξα.
Το οτι είχε πετρώσει σε μια ώρα όμως, συν την υπερβολική θερμοκρασία που λέγαμε, είναι σημάδι οτι κάτι δεν πήγε καλά.
Επειδή όμως σε μια άλλη ρυτίνη πιυ είχα πάρει στις οδηγίες έλεγε οτι χρειάζονται 3-4 μέρες για πλήρη σκλήρηνση είπα να το δοκιμάσω κι αυτό.
Σε μια ώρα δεν είναι φυσιολογικό αλλά σε 12 ώρες πρέπει να είναι οκ.

Πέρασαν σίγουρα πάνω από 12 ώρες.
Ά, και κάτι άλλο... Υπήρχαν φυσαλλίδες και εσωτερικά. Όχι πολλές αλλά μου φάνηκε περίεργο.

Πέρασαν σίγουρα πάνω από 12 ώρες.
Ά, και κάτι άλλο... Υπήρχαν φυσαλλίδες και εσωτερικά. Όχι πολλές αλλά μου φάνηκε περίεργο.
Είναι περίεργο. Θα μιλήσουμε αύριο κάποια στιγμή στο τηλέφωνο.

Ναι, πολύ περίεργο.
Ίσως επειδή σκλήρηνε υοερβολικά γρήγορα δεν πρόλαβαν να ανέβουν στην επιφάνεια κι εγκλωβίστηκαν.
Αν δείς φαίνονται και στη φωτογραφία, ειδικά στο κέντρο του δεξιού κομματιού που είναι πιο καθαρή η ρυτίνη.
Τα υπόλοιπα αύριο...-bye-

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    175.4 KB · Views: 166
Γειά σου Μπάμπη άρχοντα πανέμορφο :SFGSFGSF:

Μέ ότι καταπιαστείς θά σού βγάλει πού λένε τόν "ανανία",αλλά στό τέλος θά τό φέρεις στά μέτρα σου.
Επίσης έχω καταλάβει ότι όταν φτάσεις στό τρισμέγιστο σημείο τεχνικής στόν ξυλότορνο (καί σέ κάθε εργαλείο γίνεται αυτό) μετά βαριέσαι τά παρατάς καί πάς σέ άλλο νέο εργαλείο μέ άλλη τέχνη.

Γιαυτό καί εγώ "καραδοκώ" όταν βαρεθείς σέ 5-6 μήνες max τόν ξυλότορνο θά τόν πουλήσεις καί μάλιστα κοψοχρονιά κανα 250 άρι κομπλέ μέ όλα τά κομφόρ επάνω,καί μέ 5 δωρεάν μαθήματα καί επίδειξη στόν μέλλοντα αγοραστή:flipout::ernaehrung004:

Βιάστηκε ο Κυριάκος,λίγο υπομονή νά έκανε θά τόν έπαιρνε τσάμπα.:grinning-smiley-043

Σ´ ευχαριστώ πολύ Δημήτρη...
Καλού κακού έλα ταράτσα να ξεκινήσουμε τα μαθήματα απο τώρα... Ούτως η άλλως δωρεάν είναι. :flipout:

παιδια, αυτο τα στυλο γινονται και με εμποτιμενο με ρητινη υφασμα σε στρωσεις?
μικαρτα δηλαδη

παιδια, αυτο τα στυλο γινονται και με εμποτιμενο με ρητινη υφασμα σε στρωσεις?
μικαρτα δηλαδη
Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά φαντάζομαι ότι γίνεται, αρκεί να γίνει συμπαγές χωρίς κενά.

Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Για να δούμε τι κρύβεται μέσα σε αυτό το κορμουδακι!

20180106_103405.jpg

Αν είσαι τυχερός το ευκαλυπτάκι θα σου βγεί κόκκινο... Εκεί έχει ενδιαφέρον. :grandpa:

Ανέβηκα λίγο στην ταράτσα κι ελφτιαξα ελνα ποτηράκι για να μην ελχω τα στυλό χύμα...
Στην αρχή σκέφτηκα να τη βάψω την ελίτσα, μια pal ανιλίνη για να φαίνονται τα νερά.
Μετά βαρέθηκα, πείνασα κιόλας... Κάποια άλλη στιγμή ίσως.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    91.6 KB · Views: 83