Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Για το ζύγισμα στην σβούρα έχουν λογική δεν έιναι υπερβολές....

Όπα... Γράψε λάθος. Για τη σβούρα μίλαγες;
Εγώ νόμισα οτι λές για το ξύλο που επεξεργάζεσαι στον τόρνο, το ζύγισμα πάνω στο μηχάνημα δηλαδή.
Είπα κι εγώ... Ο ρόζος χαλάει το ζύγισμα, θα μας τρελάνουν; :flipout:

Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

χεχε, το φανταζομουν που θα πηγαινε το πραμα με τον τορνο, αλλα οχι τοσο γρηγορα....

Μπραβο ρε Γιωργη, το'χεις και με τον τορνο τελικα.

Δες το πρωτο ποστ αυτου του νηματος και αν σου αρεσει προσπαθησε το. Εμενα δεν μου βγηκε :))

Ούτε εμένα μου βγήκε , έπρεπε πρώτα να το σκάψω και μετά να λεπτύνω τον κορμό , στο επόμενο θα ξέρω την σωστή σειρά , και θα βρω μεγαλύτερο ξύλο . τουλάχιστον χαμένο δεν πήγε έγινε ενα μικρο παράξενο ρεσοπότηρο !!!

Πείτε μου ενα site για να ανεβάζω φωτογραφίες και να μπορώ να τις επεξεργάζομαι μετά γιατί αυτό που έχω τώρα με τσαντίζει !!!!

20180216_202448.md.jpg
[/url][/IMG]

20180216_202506.md.jpg
[/url][/IMG]

20180216_205917.md.jpg
[/url][/IMG]

20180216_205945.md.jpg
[/url][/IMG]

Ούτε εμένα μου βγήκε , έπρεπε πρώτα να το σκάψω και μετά να λεπτύνω τον κορμό , στο επόμενο θα ξέρω την σωστή σειρά , και θα βρω μεγαλύτερο ξύλο . τουλάχιστον χαμένο δεν πήγε έγινε ενα μικρο παράξενο ρεσοπότηρο !!!

Πείτε μου ενα site για να ανεβάζω φωτογραφίες και να μπορώ να τις επεξεργάζομαι μετά γιατί αυτό που έχω τώρα με τσαντίζει !!!!

20180216_202448.md.jpg
[/url][/IMG]

20180216_202506.md.jpg
[/url][/IMG]

20180216_205917.md.jpg
[/url][/IMG]

20180216_205945.md.jpg
[/url][/IMG]

Πευκο μονο για περγολες, εχω καταλαβει!
Εγω δουλευω το postimage.org

Re: Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Να δουλέψετε και το "δικό" μας που δεν υπάρχει περίπτωση να σας κάνει γατιά https://img.aspr.gr

Αυτό δουλεύω και ενώ οι φωτογραφίες στον υπολογιστή φαίνονται ισιες όταν τις ανεβάζω ανάλογα με το πως τις έχω τραβήξει με το κινητό μου τις γυρίζει και το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να τις επεξεργαστώ μετά στο site για να τις φέρω στα ίσια τους

Mπραβο βρε Γιωργο και μονο που το προσπαθησες αρκει!

Δες αν σε βολευει το Flickr, εχει προγραμμα επεξεργασιας. Αυτο χρησιμοποιω εγω χρονια τωρα.

Άλλαξε ξύλο επειδή το πεύκο δεν ειναι εμπιστοσύνης!

Μέχρι να κατέβω στο χωριό να κάνω πλιάτσικο στα ξύλα δυστυχώς μόνο αυτό έχω και ένα μικρό κορμουδακι ελιάς που το φυλάω για αργότερα , προς το παρών πειραματισμό με αυτό, πολύ καντιλι όταν σπάει και την άλλη εβδομάδα θα πάω σε μαγαζί με καυσόξυλα να πάω κανένα κουτσουρακι

Πευκο μονο για περγολες, εχω καταλαβει!
Εγω δουλευω το postimage.org
Μάλλον όπως το λες είναι και για πειραματισμό.

Θα το κοιτάξω σε ευχαριστώ!

Mπραβο βρε Γιωργο και μονο που το προσπαθησες αρκει!

Δες αν σε βολευει το Flickr, εχει προγραμμα επεξεργασιας. Αυτο χρησιμοποιω εγω χρονια τωρα.

Θα το ξαναπροσπαθησω σίγουρα, θα κοιτάξω το site σε ευχαριστώ!

Last edited by a moderator:
Δεν ξέρω τι έγινε στην Πάτρα αλλά τα δικά σου "άρματα" είναι πανέτοιμα για την παρέλαση. :a0210:

Μέσα.
Τι μεταφορικά Έχει?

Περιμένω νέα τους ......

.......We are a group of amateur woodworkers from Greece.
We need 6 pieces of Paste wax (Hampshire Sheen High Gloss 130 g). How much money will cost us the creams along with shipping costs ?

My post code: 26333 Patra Greece.

Περιμένω νέα τους ......

.......We are a group of amateur woodworkers from Greece.
We need 6 pieces of Paste wax (Hampshire Sheen High Gloss 130 g). How much money will cost us the creams along with shipping costs ?

Ένα Κ για μένα υπολόγισε..

Ένα Κ για μένα υπολόγισε..

2 Costas1965, 1 Enduras1, 1 Babis, 1 Pavlos49, 1 ?

Για να δω τι θα απαντήσουν οι αδερφές ψυχές γιατί όπου την ψάχνω ή είναι πανάκριβη η κρέμα ή πανάκριβα τα μεταφορικά ή δεν την στέλνουν καθόλου Ελλάδα.

Κουκλος!
Ίσως να θέλουμε και παραπάνω τεμάχια καθώς έχουμε αυξηθεί οι τορναδοροι!

Θα σας παρακαλεσω όταν αρχίσετε να παραγγελνετε μαζικά τους 3DPrinters (σύντομα απ'ότι φαίνεται ) να με αποκλείσετε από το καινούργιο θέμα γιατί έχω κάνει ήδη αρκετή αφαιμαξη στην γυναίκα μου !!!!! Χαχαχαχαχα.

Costas 1965
5:54 μ.μ.
προς WW
In Ebay writes this: Does not ship to Greece.

Υour help please.

Costas

Hi Costas

This can be ordered via Ebay and they will quote you the shipping and the total cost

Kind Regards
Jeremy Bennetts
Westcountry Woodworking Machinery Ltd

Telephone 01726 828388
Email - [email protected]
Website - www.machinery4wood.co.uk

Westcountry Machinery 4 Wood

From: costas1965
To: [email protected]
Subject: Westcountry Machinery 4 Wood Contact Form

We are a group of amateur woodworkers from Greece.
We need 6 pieces of Paste wax Hampshire Sheen High Gloss 130 g . How much money will cost us the creams along with shipping costs ?