Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Εδώ για στυλό πήγα και τελικά στυλό μου βγήκαν !!!!

Τα πρώτα που φτιάχνω , στο φινίρισμα θέλω να δοκιμάσω κόλλα στιγμής γιατί τα θέλω να γυαλίζουν , στο επόμενο ...........

Επειδή το ένα κομμάτι δεν είχε καθόλου νερά αποφάσισα να το κάνω ''υπηρεσιακό'' με την βοήθεια του Laser .

40233374614_b1167d6111_c.jpg
[/url]20180321_182113 by RED GEO, on Flickr[/IMG]

26069284937_b7dfeef54c_c.jpg
[/url]2018-03-21 18.28.51 by RED GEO, on Flickr[/IMG]

27070865058_31656fa8e0_c.jpg
[/url]2018-03-21 18.28.17 by RED GEO, on Flickr[/IMG]

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλώς ήρθες στο club σειρά.. Μια χαρά σε βρίσκω για αρχή.. Με καλύτερο φυσικό το θέμα laser πάνω στο οποίο έχω απορίες.. Τελικά βλέπω μια χαρά καίει και σε καμπύλη και μάλιστα χωρίς jig!!!! Για δώσε ένα link ποιο laser έχεις είπαμε?

Καλώς σας βρήκα !!! Αυτό είναι http://https://m.banggood.com/2500mW-A3-30x40cm-Desktop-DIY-Violet-Laser-Engraver-Picture-CNC-Printer-Assembling-Kits-p-1003863.html?rmmds=search αλλά η καμπύλη στο στυλό δεν είναι πολύ μεγάλη (αύριο θα δοκιμάσω με μεγαλύτερη ) πάντως έχω κάψει μερικά σχέδια σε ίσια επιφάνεια ξύλου αλλά 6-7 χιλιοστά διάφορα ύψους το καθένα χωρίς να αλλάξω την εστίαση του laser και το σχέδιο βγήκε σχεδον ίδιο .

https://m.banggood.com/2500mW-A3-30x40cm-Desktop-DIY-Violet-Laser-Engraver-Picture-CNC-Printer-Assembling-Kits-p-1003863.html?rmmds=search

Mπραβο Γιωργο μια χαρα αρχισες τα στυλο!!

Για την CA κολλα που λες, νομιζω οτι θα κανει το ξυλο να φαινεται σαν αστραφτερο πλαστικο.
Ας σου πουν τα παιδια καποιον αλλο τροπο που εχουν δοκιμασει και που θα αναδεικνυει πραγματικα το ξυλο οπως του πρεπει.

Επιτέλους το άρχισες !!!

Το υπέροχο ξύλο ειναι η μαστίχα (σχινος αν δεν κάνω λάθος ) που μου είχες δείξει ?????

Ελα ρε Κυριακο παμε γερα

Gred για πρωτα στυλο πολυ καλα, πολυ ωραια σχεδια το ξυλο :2thumb22sup:
το σχημα ειναι λιγο καπως, αλλά τα επομενα θα ειναι super

σσσσσσ ωραιος :2thumb22sup:
αντε πιασε και την ελια τωρα
Μηπως να βαλεις και μια φωτο με φωτισμενο το αντικειμενο και χωρις φλας

Άντε μπράβο... Να φτιάξεις κανένα στυλό μπας και σταματήσεις τους καφέδες.. :flipout:
Πολύ ωραίο έγινε και πολύ όμορφα νερά το ξύλο.

Συγχαρητήρια λοιπόν και από εδώ!! Εξαιρετικό αποτέλεσμα ειδικά για πρώτο!! Η συνέχεια θα μας καταπλήξει όλους είμαι σίγουρος!!Όσο για τις μικρές συμβουλές δε μετράνε καθόλου!! Αυτό που μετράει είναι το χέρι που κρατάει το σκαρπέλο.. Και το αποτέλεσμα δείχνει την τελειότητα του χεριού ..

Επιτέλους το άρχισες !!!

Το υπέροχο ξύλο ειναι η μαστίχα (σχινος αν δεν κάνω λάθος ) που μου είχες δείξει ?????

Το ξυλο Γιωργο ειναι ενα μεγαλης ηλικιας κομμάτι μουριας!
Εχει πολυ ομορφα νερά που ιριδιζουν στο φως!!!

Το μαστιχοδεντρο δεν το εχω φιλεταρει ακομα!

20180322_201745.jpg

Απιθανο ξυλο η μουρια, ειδικα η οξειδωμενη απο τον χρονο, σκληρο και ομορφο ξυλο. Μπραβο Κυριακο, και Κωστα για το blank.

Σε αυτα τα αξιολογα τεμαχια, αξιζει να βαζετε τα καλυτερα/ποιοτικοτερα κιτς που μπορειτε να βρειτε καθως τα φτηνα σε λιγα χρονια, ειδικα με χρηση, θα εχουν ξεφτισει/ξεθωριασει και ειναι κριμα για καποια ιδιαιτερα κομματια ξυλου που θα τα χαιρεσαι να τα βλεπεις για μια ζωη.

Τις συμβουλες του Κωστα wolf δεν μαθαμε ομως :))