Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Μπραβο Γιωργο, καταπληκτικο εργο!!

Για πες δυο λογια για τον φωτογραφικο σου εξοπλισμο, οι φωτογραφιες σου ειναι πολυ περιποιημενες :)

Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Σ' ευχαριστώ Μιχάλη ! Έχω μια Fuji xt2 αλλά οι φωτογραφίες που βλέπεις είναι με το LG g6. Τίποτα σπουδαίο δηλαδή. Κάποιες τις "πειράζω" αν χρειάζεται με το Luminar η το Lightroom

Απο τις καλυτερες mirorless η Fuji κατα τη γνωμη μου.:a0210:
Ολες οι φωτο χρειαζονται πειραγμα, απο ελαχιστο εως αρκετο.

Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Συμφωνώ για τις Fuji (μην πέσει και με πλακώσει...). Προσπαθώ για το ελάχιστο (φωτεινά, σκιές). Εσύ τι έχεις ;

Απο DSLR εχω την Nikon D7000 με καμμια δεκαρια φακους και απο μικρες compact, που βγαζω τις κατασκευες, τις Panasonic LX3 και LX5.

Θυμαμαι οτι απο την στιγμη που αγορασα πριν καμμια δεκαρια χρονια+ την Panasonic LX3 σταματησα εντελως να αναβαθμιζω καθε λιγο και λιγακι τις compact.
Την LX5 την πηρα σχετικα προσφατα επειδη εχει video που δεν εχει η LX3. Κατα τη γνωμη μου παλι, απο τις κορυφαιες compact η Panasonic LX3/LX5.

Την Nikon με τους φακους δεν νομιζω να χρειαστει ποτε να την αναβαθμισω:)

**Τα παραπανω ποστς θα μεταφερθουν αργοτερα στο καφενειο.

Αυτά παθαίνεις όταν ξεκινάς να φτιάξεις κάτι αλλά δεν ξέρεις τί.
Ξεκίνησα να φτιάξω μιά σφαίρα.. Στην πορεία λέω μήπως να σκεφτώ κάποια άλλη κατασκευή πρίν το κόψω;
Και σκάψου-σκέψου κατέληξα στο τίποτε. :chinscratch:
Κι επειδή είναι το τελευταίο κομμάτι που έχω απ´αυτό το ξύλο έκανε την απόφαση δυσκολότερη και τα πράγματα χειρότερα.
Το άφησα κι εγώ έτσι κι όταν σκεφτώ κάτι συνεχίζω... Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο για σήμερα, τέρμα... :p

Attachments

• IMG_4778.jpg
    IMG_4778.jpg
    110.1 KB · Views: 160
Καλα κανεις, αστο ετσι προσωρινα, ειναι πολυ ομορφο να το βλεπεις, σα διακοσμητικο!! Σε καποια φαση αργα η γρηγορα θα το ξαναβαλεις πανω να το διαμορφωσεις.

Και εγω εχω κατα καιρους ημιτελη εργακια που μου αρεσει να τα κραταω ετσι μεχρι να ερθει η εμπνευση για το τελειωμα, ειτε αυτο ειναι διαμορφωση ειτε φινιρισμα/βαψιμο.

Εξαιρετικό πόμολο για γυάλινη πόρτα πάντως, αν το μέγεθος είναι τέτοιο!

Είναι ακριβώς το μέγεθος του πόμολου της εξωτερικής μας πόρτας. Δεν είναι γυάλινη βέβαια.
Είπα στη σύζυγο να το γυαλίσω και να το περάσω κι ένα καταπληκτικό πράσινο κερί που έχω φέρει από Dictum αλλά δεν της πολυ-άρεσε η ιδέα. Δεν θα ταιριάζει με τα άλλα μπρούτζινα είπε.
Κι όπως καταλαβαίνεις εγώ συμφώνησα. :D

Μπράβο που μπόρεσες και σταμάτησες.... Ωραίο ξύλο, τι είναι ;

Όσο περίεργο κι άν σου φαίνεται είναι οξυά.
Αυτά που βλέπεις είναι μυκητες.