Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Μετά από πολυυυυυυ καιρό και λόγω αυτού του αναθεματισμενου ιού, κοντεύω σχεδόν τρεις βδομάδες στο χωριό και στο εργαστήριο. Ακολουθώντας την ρήση μένουμε σπίτι, την διαμορφώνω στο μένουμε εργαστήριο.
Παίρνω την σκυτάλη από τον Γιώργο Κατσιώτη συνεχίζω σε παρόμοια έργα.
Το πρώτο είναι μουριά, το δεύτερο αμυγδαλιά και για το τρίτο δεν χρειάζεται να πω περισσότερα, νομίζω ότι φαίνεται. Να συμπληρώσω ότι στα στηρίγματα των ανθοδοχειων χρησιμοποίησα stone spray.
Αυτά προς την ώρα και θα έχουμε συνέχεια μιας κι έχω φτιάξει γύρω στα είκοσι περίπου τορνογυριστα εργακια ακόμη.
bdd91ddfcb41bc4f9f26c6a620d5f944.jpg
1378d0dd2aacccca37acc52de311bd9b.jpg
440c6d56dd3b0a9c1d4bc0979a9d9681.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Εντυπωσιακά και τα τρία, ειδικά το μεσαίο. Πολύ μέτρημα ! Αυτό το stone spray ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Την ίδια εποχή κάναμε τα ίδια έργα ! Σύμπτωση ; Μόνο !

Παυλο πολυ ομορφα.

Σας ευχαριστώ πολυ παιδια.

Η τεχνικη αυτη δινει πολυ ομορφα αποτελεσματα.

Θανάση δε με προβληματισε ο ροζος φιλε, συμμαχος μου τα πολυ καλα καρβιδια και η χαλαρη προωωση του εργαλειου και δε χρειαστηκε ουτε καν κολλα στιγμης.

Το μονο ασχημο που δε στοκαρα την εξωτερική πλευρα να γινει ενιαιο το σχεδιακι.

Re: Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Εντυπωσιακά και τα τρία, ειδικά το μεσαίο. Πολύ μέτρημα ! Αυτό το stone spray ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Την ίδια εποχή κάναμε τα ίδια έργα ! Σύμπτωση ; Μόνο !
Ακριβώς όπως το λες. Όταν ανέβασες το πρώτο είχα ξεκινήσει το πρώτο με την μουριά. Μου έβγαλε στο pinterest κάποια παρόμοια και μου άρεσαν και είπα να το φτιάξω. Τότε ανέβασες εσύ το πρώτο σου... και με πρόλαβες.

Να και η πιατέλα που είναι της εποχής...
Η πρώτη μου.
dae98b5ab088ff697e6dab2091074057.jpg

Μπραβο Κυριακο, υπεροχη η πιατελα, αργεις μεν αλλα δημιουργεις δε :)):a0210:

Παυλο καλως ορισες!
Δυναμικο come back με αριστουργηματα, ειναι απιθανα φιλε, χιλια μπραβο :SFGSFGSF:

Ευχαριστώ πολύ κύριοι.
Απλή σύμπτωση Μπάμπη, έτυχε.

Μωρή ποντικομαμή... έπρεπε να γράψω οτι μας παράτησες για να ξαναεμφανιστείς; -bye-

Και εγω τον σκεφτομουν τον Παυλο πως εριξε μαυρη πέτρα.
Και εκει που ημουν ετοιμος να τον παρω τηλ τσουυυυυπ εμφανιστηκε.

Και εγω τον σκεφτομουν τον Παυλο πως εριξε μαυρη πέτρα.
Και εκει που ημουν ετοιμος να τον παρω τηλ τσουυυυυπ εμφανιστηκε.
Καλημέρα Κυριάκο.
Ένα χειμώνα μαύρισε η ψυχή μου ρε φίλε λόγω κάποιων προβλημάτων και αποχής από τις κατασκευές.
Τώρα θα ξεποβγαλω ότι δεν έκανα όλο τον χειμώνα.
Κόντρα πλακέ και λεύκα, με τελείωμα ελιά.
8ee82945c464df7f951ff692c1a7b679.jpg
884b6edebcf1ba2b995d27b568e2f16c.jpg
5d87657f3eebd7e70033af93514e51ca.jpg

Ελπίζω να ήταν όλα περαστικά! Εξαιρετικά δυναμικό come back! Μια ερωτησούλα, τα χρώματα αυτά είναι του lidl, του Leroy ή κάποια άλλη μάρκα; Χρειάζονται και αστάρι ή πιάνουν κατευθείαν πάνω στο ξύλο;

Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Ελπίζω να ήταν όλα περαστικά! Εξαιρετικά δυναμικό come back! Μια ερωτησούλα, τα χρώματα αυτά είναι του lidl, του Leroy ή κάποια άλλη μάρκα; Χρειάζονται και αστάρι ή πιάνουν κατευθείαν πάνω στο ξύλο;
Ευχαριστώ πολύ.
Τα χρώματα είναι leroy, αλλά νομίζω πιάνουν κατευθείαν. Εγώ χρησιμοποίησα πρώτα βάση από χρώμα σπρέι ακρυλικό και μετά το stone. Κι αυτό γιατί αν δεν βάλεις μια βάση θα χρειαστούν πολλά περάσματα για να καλυφθεί το ξύλο.

Γκαζώνει άγρια η ομάδα βλέπω... Γουστάρω!
Άψογος Πάμπλο. :a0210:

Κι εδώ ένα ασορτιμέντο. :grandpa:

Attachments

• IMG_6361.jpg
    IMG_6361.jpg
    129.3 KB · Views: 119
  • IMG-5015.jpg
    IMG-5015.jpg
    111.7 KB · Views: 119
  • a.jpg
    a.jpg
    190.2 KB · Views: 119
Δεν χορταινει να βλεπει το ματι!! Παυλο, Μπαμπη :SFGSFGSF:

Τα υλικα και τα χρωματα που εχουν χρησιμοποιηθει στο στυλο και το μπρελοκ ειναι τα καλυτερα που εχω δει εως τωρα σε στυλο με βαση το υγρο γυαλι!

Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Βομβαρδισμός ! Πολύ όμορφα όλα. Ιδιαίτερα το κηροπήγια