YAMAHA A-S700 vs NAD (Τελικός)?

Χτύπα μαζί με τα άλλα και ένα sub από τη Yamaha να καθαρίσεις με το μπάσο...

Μην περιμένεις από 8'' μεγάφωνα να πάρεις το μπάσο που καταλαβαίνω ψάχνεις.

Πολύ δύσκολα...

Αφού θε πας στον Νάκα, είναι ευκαιρία να δεις και τον συνδυασμό των Yamaha που σου είπα εγώ. Να ξέρεις όμως ότι το site του Νάκα έχει γενικά υψηλότερες τιμές απ' ότι βρίσκεις τα ίδια μηχανήματα στα καταστήματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: YAMAHA A-S700 vs NAD (Τελικός)?

Δεν ξέρω,κάπου με ξενίζει η κόρνα......όπως και να είναι δεν έχει τον τουιτερίσιο ήχο κι απ την άλλη (εκτός ότι είμαι και bass junkie) με χαλάνε πολύ τα κόκκινα μεγάφωνα και γενικά όλο το look.

Κι εγώ είχα την ίδια προκατάληψη για την κόρνα μέχρι που άκουσα τα RF-82
Οχι μόνο δεν είναι σκληρός και άσχημος ο ήχος τους αλλά θα τον χαρακτήριζα μέχρι και γλυκό!
Πήρα για τον ανηψιό μου ένα σύστημα που αποτελείται από marantz CD5003, ραδιοενισχυτή Yamaha RX-797 και ηχεία τα Klipsch RB-61
Παίζει πραγματικά πάρα πολύ καλά! Απόλαυση.

Από μπάσο ακόμα και τα μικρά βάσης RB-61 που του αγόρασα έχουν άφθονο.
Τώρα αν δεν σού αρέσει το χρώμα αυτό είναι άλλο θέμα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: YAMAHA A-S700 vs NAD (Τελικός)?

Κι εγώ είχα την ίδια προκατάληψη για την κόρνα μέχρι που άκουσα τα RF-82
Οχι μόνο δεν είναι σκληρός και άσχημος ο ήχος τους αλλά θα τον χαρακτήριζα μέχρι και γλυκό!
Πήρα για τον ανηψιό μου ένα σύστημα που αποτελείται από marantz CD5003, ραδιοενισχυτή Yamaha RX-797 και ηχεία τα Klipsch RB-61
Παίζει πραγματικά πάρα πολύ καλά! Απόλαυση.

Από μπάσο ακόμα και τα μικρά βάσης RB-61 που του αγόρασα έχουν άφθονο.
Τώρα αν δεν σού αρέσει το χρώμα αυτό είναι άλλο θέμα...

Δεν έχω λόγο να αντικρούσω τα λεγόμενά σου απ τη στγμής ειδικά που μιλάει ένας χρήστης ο οποίος πέρασε το μεταβατικό στάδιο τουίτερ/κόρνας.
Ειλικρινά θα τα δοκίμαζα αλλά η εμφάνισή τους με χαλάει πολύ.
Αν πάω κατά αμέρικα μεριά μάλλον τα jbl θα πάρω αλλά δε με βλέπω να φεύγω από jamo/dali.

Αν δεν σου αρέσει το χρώμα των woofer αφήνεις τη σίτα πάνω :ears:

Ακου κει η σίτα πάνω:slapface:
Είναι σα να περιμένεις να ευθυγραμιστούν όλοι οι πλανήτες μετά από 10 000 χρόνια κι εσύ να κοιμάσαι.
Μια φορά κόβεται το λάστιχο* της ανάρτησης (την περιμένω τη ρημάδα τη στιγμή που θα πάει δε θα τα καταφέρω?:Banane0:) σε όλη τη διάρκεια της ζωής του ανθρώπου,δε χάνεται τέτοι θέαμα:firstprize:
Ασε που οπτικά η ταλάντωση της ανάρτησης ισοδυναμεί με τις δόσεις ηρωίνης μιας χρονιάς.:ciao:

*Μήπως πρέπει να κάνω ειδική παραγγελία με καουτσούκ από συνεμπλόκ ψαλιδιών?:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: YAMAHA A-S700 vs NAD (Τελικός)?

Οι Δανοί πού πάνε να μάς κλέψουν την ονομασία της φέτας; :fahne90:

Οι Δανοί καλά κάνουν το συμφέρον τους κοιτάνε,εμείς τι κάνουμε?:bike:

Απάντηση: Re: YAMAHA A-S700 vs NAD (Τελικός)?

Ακου κει η σίτα πάνω:slapface:

Πώς φαίνεται ότι δεν έχεις πιτσιρίκια... :AFADF0: :ridinghorse:

Εγώ αν άφηνα τα Artemis χωρίς κάλυμμα έστω και 5 λεπτά, μάλλον αυτά θα ήταν και τα 5 τελευταία λεπτά της ζωής τους... :HTEHETH63:

Re: Απάντηση: Re: YAMAHA A-S700 vs NAD (Τελικός)?

Πώς φαίνεται ότι δεν έχεις πιτσιρίκια... :AFADF0: :ridinghorse:

Εγώ αν άφηνα τα Artemis χωρίς κάλυμμα έστω και 5 λεπτά, μάλλον αυτά θα ήταν και τα 5 τελευταία λεπτά της ζωής τους... :HTEHETH63:

Εχω έχω κι εγώ αλλά είναι μεγάλη,τις ταρζανιές τις έκανε στο υπάρχον σύστημα (με τέρμα το volume άνοιγμα τον ενισχυτή:furious3:) αλλά τα ηχεία είναι άθικτα καθώς ήταν ψηλά και δεν τα έφτανε:Banane0:

Εντάξει λοιπόν προχώρα ακάθεκτος στην αγορά των ηχείων που σού αρέσουν εσένα ...και χωρίς σίτες!

Για ποιό μοντέλο Jamo έλεγες; Με τον Λιμναίο μίλησες; Τα έχει;

Μπορεί να μας πει κάποιος αν το Jamo S718 είναι παλιό μοντέλο?
http://www.jamo.dk/Default.aspx?ID=5924&M=Shop&PID=17156&ProductID=18032

Mε το Λημναίο μίλησα για τα Ε680 μου είπε θα πάρει τηλ,δεν πήρε και δεν ξανασχολήθηκα.
Ο Λαίος μου ειπε τα S718 δεν υπάρχουν εδώ στοκ και ότι μάλλον είναι μοντέλλο προς αντικατάσταση,γι αυτό ρωτάω αν όντως είναι παλιό.
Λέω για το 718...

Last edited: