Yamaha RX-A810 / A-820 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Αγόρασα τον εν λόγω ενισχυτή μεταχειρισμένο σε πολλή καλή κατάσταση και πολύ καλή τιμή. Η εντύπωσή μου είναι πολύ καλή. Μπορεί να μην υποστιρίζει atmos & DTS-X αλλά στην μουσική είναι πολύ καλός..

Η εντύπωση που μου αφήνει ο μεταχειρισμένος μου ενισχυτής RX-A810 εδώ και μερικούς μήνες είναι αρκετά καλή. Αυτό που θέλω να ρωτήσω και να ξέρεις κάποιος σίγουρα είναι να μπορώ τον εν λόγω ενισχυτή να τον αναβαθμίσω να δίχνει 4Κ αντί 1080 εικόνα ή και άλλου είδους αναβάθμιση (όπως έχουν τα μετά μοντέλα RX-a830 κλπ). Ξέρω η σίγουρη λύση είναι καινούργιος, αλλά αν γίνεται θα το σκεφτόμουν σοβαρά..

Η εντύπωση που μου αφήνει ο μεταχειρισμένος μου ενισχυτής RX-A810 εδώ και μερικούς μήνες είναι αρκετά καλή. Αυτό που θέλω να ρωτήσω και να ξέρεις κάποιος σίγουρα είναι να μπορώ τον εν λόγω ενισχυτή να τον αναβαθμίσω να δίχνει 4Κ αντί 1080 εικόνα ή και άλλου είδους αναβάθμιση (όπως έχουν τα μετά μοντέλα RX-a830 κλπ). Ξέρω η σίγουρη λύση είναι καινούργιος, αλλά αν γίνεται θα το σκεφτόμουν σοβαρά..
Δυστυχώς και ο RX-A820 που έχω ενώ υποστηρίζει 4Κ pass-through, υποστηρίζει μόνο μέχρι 30fps και όχι 60fps δημιουργώντας "κόφτη" στην απόδοση των συνδεδεμένων συσκευών.
Ειλικρινά όμως καθότι επίσης πολύ ευχαριστημένος δεν μπαίνω σε διαδικασία να κυνηγάω την τεχνολογία.