Παρατηρώ ότι στα μαγαζιά του skroutz τσίμπησε αυξησούλα ο 771, βλέπω ένα +20 από την τιμή που τον πήρα εγώ (ακόμα και στο ίδιο μαγαζί) πριν 4-5 μέρες...
Δεν ειχες καν ενισχυτη με DTS δηλαδη πριν; Πως ακουγες πριν; Απο τα ηχεια της τηλεορασης; (Μου κανει εντυπωση που βλεπεις τωρα αναλυτικοτητα στον ηχο με το "απλο" dts και πως δεν την ειχες πριν)
Στο 1ο post αν το διαβάσεις θα δεις τι ενισχυτές είχα. Επιμένω ότι ακούω διαφορά και σε απλό DTS. Ελπίζω να μη είναι placebo effect![]()
Καλησπέρα σε όλους σας. Αρχικά θα ήθελα να σας μεταφέρω την Απόλυτη Ικανοποίηση μου για την ηχητική αλλά και την συνολική συμπεριφορά του RX-V771 μου μέχρι σήμερα.
Θα ήθελα να ρωτήσω τους χρήστες του RX-V771 ποια είναι η μέγιστη ισχύ (σε db) που έχετε βάλει να αναπαράγει ο RX-V771 σας και πόση ήταν η διάρκεια που τον είχατε σε αυτή την ένταση; Έπαιξε αρκετά Δυνατά; Τον Ευχαριστηθήκατε;
Ρωτώ μιας και είμαι τύπος που του αρέσει η υψηλή ένταση αλλά βρίσκομαι σε περίοδο «Στρωσίματος» των νέων μου ηχείων… και περιμένω να περάσει ο χρόνος για να δώσω γκάζια και εγώ… με την σειρά μου…
Μολις βγηκε νεο FW update. Μου εβγαλε μηνυμα ο ενισχυτης αλλα του ειπα οχι, μιας και προσπαθω αυτη την ωρα να βαλω σε ταξη τους τονους/χιλιομετρα των καλωδιων. (χαρη στον 771 αφαιρω πολλα, component sets, scarts κλπ)
Οποιος βρει κατι μας λεει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.