Yamaha RX-V861 Τριπλάρει και σκοράρει!

underdog

Supreme Member
26 November 2007
6,744
Θεσσαλονίκη
Η παραγγελία έγινε μόλις! Technikdirect.de, συνολικό κόστος 483 ευρώ!

Πριν όμως την παραγγελία πέρασα μια βόλτα από την αγορά να δω μήπως τον έβρισκα σε παραπλήσια τιμή. :rifle:
Σαραφίδης : 851 ευρώ - 5% έκπτωση, κατόπιν παραγγελίας. Γέλασα και έφυγα.
Μedia Markt : 851 ευρώ επίσης κατόπιν παραγγελίας με πιθανότητα "να έχει αλλάξει η τιμή". Αποχώρησα άρον-άρον.
Multirama : Τί είναι αυτό; το έψαχνε στο σάιτ της Yamaha....

Καληνύχτα Έλληνες έμποροι! -bye-

Αναμείνατε ρήβιου και εντυπώσεις αφού αποφασίσω για ηχεία! :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Yamaha RX-V861 Τριπλάρει και σκοράρει!

Βοήθεια! Διάβασα πως ο 861 δεν αφήνει σήμα 1080/24 να περάσει. Αληθεύει;
Αληθεύει ξε αληθεύει μην το ψάχνεις . τώρα τον πήρες.
Καλορίζικος . άντε και με ένα καλό set ηχείων .

Έστειλα email μπας και τους προλάβω και μου στείλουν τον 663.
Για τα HD codecs δεν με ένοιαζε, αλλά αυτό με πειράζει. Αν τον στείλουν τελικά, μπορεί να βάλω switcher και να στέλνω την εικόνα απ' ευθείας, θα δω.

Κώστα από ηχεία τί; Σκεφτόμουνα τα Canton.

Λοιπόν, ο 663 έχει ημερομηνία άφιξης τις 25/6. Δύο μέρες μετά παραλαμβάνω και τα Canton 60 cx, οπότε θα είμαι έτοιμος για να χαρώ το.... καλοκαίρι!

Λοιπόν, ο 663 έχει ημερομηνία άφιξης τις 25/6. Δύο μέρες μετά παραλαμβάνω και τα Canton 60 cx, οπότε θα είμαι έτοιμος για να χαρώ το.... καλοκαίρι!

Tελικά τον 663 ή τον 863 πήρες ?
Ειμαι και εγώ στην τελική ευθεία για αγορά..

Τον 663. Δυστυχώς ο 863 ξεφεύγει και δεν μου χρειάζεται έτσι κι αλλιώς η παραπάνω ισχύς.

Όντως η τιμή του 861 έπεσε κι άλλο, πολύ ελκυστική. Δυστυχώς το 1080π/24 passthrough το θεωρώ εκ των ουκ άνευ πλέον, ειδικά σε περίπτωση σύνδεσης με προβολέα.

Απάντηση: Re: Yamaha RX-V861 Τριπλάρει και σκοράρει!

Τον 663. Δυστυχώς ο 863 ξεφεύγει και δεν μου χρειάζεται έτσι κι αλλιώς η παραπάνω ισχύς.

Όντως η τιμή του 861 έπεσε κι άλλο, πολύ ελκυστική. Δυστυχώς το 1080π/24 passthrough το θεωρώ εκ των ουκ άνευ πλέον, ειδικά σε περίπτωση σύνδεσης με προβολέα.

Ναι αλλά για κάπιον που δεν τον νοιάζει και πολύ νομίζω η τιμή είναι χώμα. Πόσο είναι τα μεταφορικά φίλε μου?

Μόνο 22 ευρώ. Σύνολο 250 ευρώ για έναν ΑΡΙΣΤΟ κατά τα άλλα ενισχυτή. Από τις καλύτερες αγορές αυτή την εποχή.

Ίσως η τιμή ήταν για το κομμάτι που μου έστειλαν και τους επεστράφη πριν καν το παραλάβω προκειμένου να πάρω τον 663;

Ίσως η τιμή ήταν για το κομμάτι που μου έστειλαν και τους επεστράφη πριν καν το παραλάβω προκειμένου να πάρω τον 663;

Oχι την ειχαν μεχρι σήμερα το μεσημέρι το τσεκαρα 2-3 φορές
Καλά να πάθω ήμουν ετοιμος να παραγγειλω και έλεγα ...αστο για το βράδυ :rifle::rifle:
Αυτές τις ευκαιριες ή τις χτυπάς αμέσως ή γιοκ

Ραντεβού τον Αύγουστο τώρα...

Ο 663 μόλις έφτασε! Το απογευματάκι θα έχουμε συνδέσεις και φωτογραφίες!

Αν μπορεί κάποιος μοντ να αλλάξει τον τίτλο του τόπικ σε 663;

Καθώς ήρθαν και τα Κάντον 60, το μεσημεράκι θα περάσω από το ΜΜ να πάρω καλώδιο για τα ηχεία. Τί διάμετρο να διαλέξω παιδιά;

Άψογος ο Yamaha σαν πρώτη εντύπωση. Θηρίο και πανέμορφος.
Το μόνο που πρόλαβα να ακούσω ήταν λίγο ραδιόφωνο καθώς έκοβα καλώδια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από τα ηχειάκια και βέβαια από τον ενισχυτή.

Το μειονέκτημα που εντόπισα είναι το σχετικό στρίμωγμα στις εξόδους των ηχείων που δυσκολεύει κάπως την σύνδεση των καλωδίων. Κατά τα άλλα δείχνει πρόθυμος να ανεβάσει ΠΟΛΥ ένταση, και δεν ζεστάθηκε σχεδόν καθόλου μετά από κανα δίωρο σε μη κλιματιζόμενο χώρο.

Τώρα πρέπει να εγκαταστήσω τα surround, με τις επιτοίχιες βάσεις που περιλαμβάνονταν, να τρέξω το autocal, να κάνω τις υπόλοιπες συνδέσεις με TV, PS3.....

Πολύ χρήσιμες οι δύο παροχές ρεύματος πάνω στον ενισχυτή!