- 4 March 2010
- 58
όχι δεν έχω σκοπό να τα πάρω άμεσα, Απλά έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για αυτά τα ηχεία, από την άλλη όμως θέλουνε ακριβό ενισχυτή που τα κάνει απαγορευτικά, σίγουρα πάντως αν μου περισσεύανε θα τα έπαιρνα άμεσα.
Ναί συνδέεις το sub out του ενισχυτή με το line in του γούφερ απλά ο όποιος ενισχυτής δίνει ισχύ απο το sub out. Για αυτή την ισχύ μιλάμε δεν σου λέω οτι πρέπει να έιναι τεράστια αλλά πρέπει να είναι κάτι τις...(όσο περισσότερο τόσο ευκολότερα οδηγείται σε συνδιασμό με τον εσωτερικό ενισχυτή)
εγώ πάντως απο τους ενισχυτές που προτίνει η εταιρία για τα ηχεία της (και να ξέρεις οτι οι προτάσεις είναι σύμφωνες για την σωστή οδήγηση των περιφεριακών ηχείων) σε χαμηλότερη τιμή και καλή αξιοπιστία προτίνω τον marantz 6004 καθώς και ο pioneer LX52 είναι πολύ καλή κατασκευή κινηματογραφικότατος ενισχυτής και με 150 βατ ανα κανάλι στα 6Ω (αν και τα ηχεία έχουν 8Ω αντίσταση), αλλά για να τα προτίνει ο κατασκευαστής...
αυτό νόμιζα και γωΟ ενισχυτης στην εξοδο για το sub δινει το καναλι LFE, χωρις να το ενισχυει. Στελνει απλα το σημα. Ο ενισχυτης του sub ενισχυει αυτο το σημα (αφοσον ειναι ενεργο το sub). Δεν παιζει ρολο η ισχυς του AV receiver για την οδηγηση του sub οσον αφορα το ρευμα που αυτο χρειαζεται.
Ο ενισχυτης στην εξοδο για το sub δινει το καναλι LFE, χωρις να το ενισχυει. Στελνει απλα το σημα. Ο ενισχυτης του sub ενισχυει αυτο το σημα (αφοσον ειναι ενεργο το sub). Δεν παιζει ρολο η ισχυς του AV receiver για την οδηγηση του sub οσον αφορα το ρευμα που αυτο χρειαζεται.
Νομίζω το sub out και το pre out είναι ο ίδιος τύπος σήματος, απλός στο sub out είναι ειδικά για το sub και ο ενισχυτής του στέλνει τις κατάλληλες συχνότητες, δηλαδή δεν του στέλνει τις ψιλές, ας με διόρθωση κάποιος αν νομίζω λάθοςΩραία, σύμφωνοι. Ερώτηση: στους ενισχυτές που δεν έχουν sub out συνδέουμε το pre out με το γουφερ? ή μπουμ???
θα το νομίζει κανονικό ηχείο και θα του στέλνει υψηλές συχνότητες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.