Παίδες πρώτη φορά που ψάχνω τόσο καιρό κάτι και τελευταία στιγμή όταν πάω στα μαγαζιά αλλάζω γνώμη!
Τελικά δεν πήρα το yamaha....
Πήρα το jbl e150pch
http://www.jbl.com/home/products/product_detail.aspx?prod=E150PCH&CheckProduct=Y
Οι λόγοι είναι οι εξείς:
Άκουσα το yamaha στα media markt στην αλίμου και οκ ενώ σε μουσική έπαιζε πολύ καλά και γρήγορα, σε ταινίες στα πολύ χαμηλά δεν τα κατάφερνει τόσο καλά... Ντάξει κάτι έκανε αλλά εγώ ήθελα κάτι παραπάνω.
Οπότε ένας γνωστός μου, που είναι αρκετά ψαγμένος, μου είπε ότι αν το θέλω κυρίως για ταινίες να κοιτάξω αυτό το jbl. Αυτός τα είχε ακούσει και τα δύο και μου έλεγε ότι το jbl είναι καλύτερο σε ταινίες και στα πολύ χαμηλά.
Μετά το βρήκα και σε πολύ καλή τιμή, οπότε το πήρα.
Με το που πήγα σπίτι το σύνδεσα και έβαλα ένα δοκιμαστικό dvdάκι που έχω για Dolby Digital και DTS. Μπορώ να πω ότι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που ήθελα!
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος!
Μετά το έβαλα και σε μουσική και τα πήγε εξίσου καλά.
-Κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι βγάζει πάρα πολύ καθαρό μπασάκι.
-Παίζει μέχρι και πολύ χαμηλά.
-Έχει subsonic filter στα 27Hz για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων, σε αντίθεση με τα yamaha που δεν έχουν και τα παίζουν όλα...
-Από ταχύτητα τα πάει επίσης αρκετά καλά.
Σε σχέση τώρα με το sub των Gigaworks s750 που έχω και αυτό των z5500, το jbl παίζει καλύτερα σε όλους τους τομείς και από τα 2.
Όποιος λοιπόν σκέφτεται να πάρει subακι γύρω στα 300 και τον ενδιαφέρουν κυρίως οι ταινίες, το jbl είναι μια πάρα πολύ καλή λύση. Το προτείνω ενεπιφύλακτα.