YEZL Y6 XM-L T6 review

η δουελια γινεται σωστα να το ακνεις γρηγορα...το εχω κανει πανω απο 40 φορες.....

βοηθα αν εχει μια μαλακη παστα. γανωνεις τα δυπο μερη κια μετα οσο ειναι σε επαφη ριχνεις μια λιωμενη σταγονα....

θα μας βοηθουσε μια φωτογραφια του εσωτερικου του tailcap....

Έχεις δίκιο Κωστή αλλά το είπα πιο πολύ λόγω φαντάζομαι απειρίας που θα έχει ο lupin, μέχρι να το μάθω εγώ έκαψα αρκετά διακοπτάκια!

εγω κανενα ευτυχως! ασ ειναι καλα ενας φιλος ηλεκτρονικος που πριν απο καιρο μου ειπε για το γανωμα!

-bye-Καταρχας καλη σαρακοστη!Ειχα αποδρασει το τριημερο και σημερα ειδα τις απαντησεις.Να σας ευχαριστησω για το ενδιαφερον παιδια:worshippy:.Γιωργο ευχαριστω για την προσφορα αλλα δεν ειναι αναγκη να σε ταλαιπωρω με επισκευες...Τωρα δουλευει κανονικα εκτος απο μερικες φορες που κανει ενα τρεμοπαιγμα και αυξανει σιγα σιγα την ενταση (περιεργο ε ?).μολις πας στο επομενο mode φτιαχνει.Το θεμα ειναι με το swich που για μενα θελει αλλο οπωσδηποτε.Τα swich που μου εστειλες Κωστα δε ειναι 17mm ακριβως τα 17.8 μαλλον δεν χωρανε τα 16 μπορει με μια μικρη μοντα αλλα γενικα θα προτιμουσα με ελλατηριο για να μην παιζω με κολλησεις οχι οτι εχω προβλημα...δεν υπαρχει κατι ποιοτικο σε swich ? αναρωτιεμαι....:chinscratch: στην πρωτη φωτο ολα μαζι και στη δευτερη η πλακετα και το swich μετα τα ''κοψιματα'' για να λειτουργησει ....
08032011164.jpg

08032011166.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Last edited:
μην μπερδευεσαι με τον διακοπτη...αυτο που θα αλλαχτει ειναιμ μονο το μαυρο διακοπτακι......θα κολληθει πανω στην πλακετα...τιαιραζει γαντι

με πεσμε νο το αλλο φορουμ δεν μπορω να σου στειλω λινκ για να δεις την μετατροπη που εκανα και πουλουσα

κοιτα αυτες τις φωτο

switchesw.jpg

replace.jpg

keep.jpg

twostage.jpg

εντωμεταξυ το εψξα λιγο και προσανατολιζομαι στην αιτια ξανα...πρπεει απο την πιεση η πλακετα να λυγιζει ελαχιστα....αλλα αρκετα ωστε να βρχυκλωνει το μαυρο καλωδιο στην κασα στο σημειο κολλησης του με την πλακετα

Κωστα για εμενα η αιτια ειναι αυτη ....και το ειχεσ πει και εσυ και μαλλιν εχεισ δικιο πιεζονται τα καλωδιακια οταν μπαινει το κατοπτρο.....θελει μια μικρη ροδελιτσα και ειναι μπαμ!
76277229.jpg

κοιτα εχω σε μια απο τις περιπτωσεις μου εχω αποκλεισει το ενδεχομενο να κανουν την ζημια τα καλωδια στο LED..

αλλα εσυ θα με στειλεις...δεν εχει μονωτικο στον πατο του κατοπτρου η πανω απο το δισκακι του λεντ? εγω οταν κανω μοντα βαζω κια στα δυο σημεια..ειναι τοσο βασικο....

φτιαξε μονος σου απο παχια ταινια η καλυτερα αυτοκολλητο βινυλιο που κανουν τα σηματα κτλ....εγω χρησιμοποιω capton tape

αλλα προσεχε, τα νεα λεντ δεν σηκωνουν και πολυ παχος γαιτι χαλαει ευκολα η εστιαση.....

κοιτα η φωτο ειναι οπως ακριβως ειναι η κατασκευη του φακου μαμα οπωε μου τον εστειλαν...οι αλλοι yezl εχουν!!!!???!!!! αυτο λεω και εγω παρολη την απειρεια μου με τους φακους οτι κατι δεν παει καλα....οσο για το swich θα ηθελα ανα ειναι δυνατον κατι κατι με την πλακετουλα και το ελλατηριο η χωρια και να τα ενωσω..θα ηθελα ομως και πλακεοτυλα και ελλατηριακι γιατι αυτο το εχω κανει ...κ@@ο...χαχααα!

Last edited:
μαλιστα..να δω τι εχω και να στο φτιαξω ετοιμο......

θυμισε μου ακριβως διασταση πλακετας και δες αν σε βολευουν τα διακοπτακια forward switch...δες στο μπλογκ μου (στο κειμενο γαι τους επιχειρησιακους φακους) για το πως δουελευουν...

αλλα το καλυτερο θα ηταν να δουελψω στην ηδη υπαρχουσα πλακετα γιατι οι πλκακετες ειναι το πιο σπανιο κομματι απο ολα!

προς το απρον χαιρετω, παω για μαγειρεμα

Η πλακετουλα του swich ειναι 20mm τα forward switch ειναι τελεια ...!Thanks anyway!

Last edited:
Απάντηση: Re: YEZL Y6 XM-L T6 review

κοιτα η φωτο ειναι οπως ακριβως ειναι η κατασκευη του φακου μαμα οπωε μου τον εστειλαν...οι αλλοι yezl εχουν!!!!???!!!! αυτο λεω και εγω παρολη την απειρεια μου με τους φακους οτι κατι δεν παει καλα....οσο για το swich θα ηθελα ανα ειναι δυνατον κατι κατι με την πλακετουλα και το ελλατηριο η χωρια και να τα ενωσω..θα ηθελα ομως και πλακεοτυλα και ελλατηριακι γιατι αυτο το εχω κανει ...κ@@ο...χαχααα!
lupin, εχεις δικαιο, πλαστικη ροδελα κατω απο τον κατοπτρο πρεπει να υπαρχει. στο δικο μου εχει και ειναι κολλημενη στο κατοπτρο απο κατω και εχει παχος λιγοτερο απο 1 χιλιοστο.

Last edited:
Η πλακετουλα του swich ειναι 20mm τα forward switch ειναι τελεια ...!Thanks anyway!

ναι μεν αλλα.....κοιταξα τι πλακετες εχω αλλα τζιφος. αυτες που εχω δεν ειναι πολυ καλες.....θελουν ξυσιμο σε καποια σημεια για να φυγει το βερνικι και να φανουν νεα σημεια κολλησης, νεο ελατηριο και τροχισμα γιατι ειναι σχεδον 21mm

Αν σου στειλω τα υλικα μπορεις να τα κολλησεις εσυ? διαφορετικα πρεπει να εχω την αρχικη πλακετα

ΕΠΙΣΗΣ

βρηκα το προβλημα! αφου ξαναμονταρισα τα πραγματα 4 φορες, μου εκατσε ενα τρελο βραχυκυκλωμα που εκανε το διακοπτηα να καπνιζει για 3+ δευτερολεπτα!
πιανω το πολυμετρο και βλεπω βραχυκυκλωμα των δυο πολων με το pill συναρμολογημενο...με τα καλωδια συνδεδεμενα και την πλακετα εξω ολα ειναι καλα...με το που την εβαζα μεσα ξανα βραχυκυκλωμα!

την ξηλωσα εβαλα αλλη μπλε (η αρχικη ειναι λιγο διαφορετικη κοκκινου χρωματος) και μετα μελετησα την κοκκινη...για καποιο λογο που δεν φαινεται ενωνονται τα pads των + & - καλωδιων....εκει που κολλα το + καλωδιο εχει 2 traces κοντα του, ενα + και ενα - που πανε στο τσιπακι ελεγχου....κατι εχει ομογενοποιηθει εκει!

αι ΣΙΧΤΙΡ!

Κωστα ουσιαστικα η πλακετιστα ειναι αναμασα σε 20-21mm απλα εχω κλιμακομετρο και οχι παχυμετρο...οπως θες εγω δεν εχω θεμα οτι σε βολευει καλυτερα μπορω παντως να κολλησω δεν ειναι η πρωτη φορα...
:music-smiley-005:χαχαααα...παλι καλα αφου βρηκες την λυση! και εγω εφτιαξα μια ροδελιτσα πλαστικη και φαινεται μεχρι στιγμης οτι παει καλα θα δουμε...εμενα παντως η πλακετα ειναι μπλε:chinscratch: ...

οποτε να σου στειλω ολα τα υλικα εκτος απο την πλακετα?

μου ηρθαν 3 Υ6 για φιλους και ο καθενας εχει διαφορετικη αποχρωση αλλα και εστιαση :S

αυτοι εχουν στρογγυλη πλακετα που ειναι το λεντ επανω.
παιζει να μπει λεντ xm-l καλυτερης διαλογης?
επισης που μπορω να βρω τζαμακι καλυτερο και κανενα διακοπτη καλυτερης ποιοτητας?

για διακοπτη η καλυτερη επιλογη ειναι ο forward click switch του Kaidomain, δες παραπανω

Προσπάθησε να κεντράρεις το λέντ, δε θα είναι πολύ δύσκολο να έχεις πρόσβαση και λογικά θα μετακινείται σιγά σιγά με τη πάστα που θα έχουν βάλει.
Επίσης να καθαρίσεις τις επαφές! Όσο για τα λεντ, μπορεί να είναι και χειρότερης, δε ξέρεις με αυτούς τους κινέζους τι θα σου βγει,σημασία έχει να έχουν και χρώμα που να σου αρέσει,πχ εμένα αν είναι τπτ μπλε δε θέλω να το βλέπω.

Πως μπορω να καθαρισω το λεντ?Εχει σαν σκονιτσες κολλημενες πανω του.