YEZL Y6 XM-L T6 review

εγω χρησιμοποιω ενα πανακι μαλακο με μικροϊνες απο Λιντλ( πρασινο) δεν αφηνει χνουδι.γενικα ο τρουλος σιλικονης του λεντ ειναι πολυ ανθεκτικος και δεν γρατζουναει ευκολα. σε ενα λεντ ( osram golden dragon +) δυσκολευτηκα να το τρυπησω με σογια

Last edited:
Μου ειχε φυγει ο θολος σχετικα ευκολα απο εναν αλλο φακο και το φοβαμαι λιγο,ειχε φυγει μαζι με την σιλικονη.

Μου ήρθαν και εμένα στα χέρια μου 2 φακοί Yezl Y6 (με 5 modes) Εντυπώσεις: Πολύ δυνατός για τα χρήματα του αλλά από ποιότητα κατασκευής δεν θα έλεγα ότι είναι και ότι καλύτερο ( Οι σπείρες για παράδειγμα που βιδώνει το tailcap είναι λίγο άτσαλα χοντροκομμένες, ο διακόπτης δεν μου φαίνεται ότι θα αντέξει για πάρα πολύ και το τζαμάκι του για κάποιον λόγο μου φαίνεται λίγο ευαίσθητο και λεπτό). Λογικά όλα αυτά όμως αν σκεφτούμε πως με 30$ παίρνεις παραπάνω από 700 lumens. Δεν παύει παρόλα αυτά να είναι ένα τρελό value for money.
Και έρχεται η ερώτησις τώρα. Η δέσμη του είναι πολύ καλή και ανοίγει πολύ ωραία αλλά με τόση φωτεινότητα θα μπορούσε να γινόταν ένας πολύ καλύτερος throw. Οπότε υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να αλλάξω το κάτοπτρο με κάποιο πιο στενό ώστε να αυξήσω την εμβέλεια του; Χωρίς βέβαια να στοιχίσει όσο η αγορά ενός δεύτερου Yezl. Αν αυτό είναι αδύνατο τότε μάλλον ο Yezl M6 είναι μονόδρομος...

μη τα μπερδευεις, αλλιως δουελευοει το κατοπτρο που λες......

πρακτικα οσοσ πιο φαρδυ ειναι το κατοπτρο τοσοσ πιο μικρο ειανι το κεντρο της δεσμης.

οσο πιο βαθυ ειναι τοσο περισσοτερο φως φευγει απο την κορωνα και παειστο κεντρο....

το να πας σε πιο στενο και το ιδιο ρηχο θα χασεις....

και ειδικα για το XML θελεις 1-2 ταξεις μεγεθους πιο φαρδυ για να παρεις πιο συγκεντρωμενη δεσμη.

εχω ενα προβλημα.
ο Υ6 εβγαλε στο κεντρο της δεσμης του μια κιτρινη κουκιδα και αν παρατηρω σωστα αυξανεται το μεγεθος της.
θα με χαιρετησει λετε?

Παιδια χρειαζομαι τσιμουχα για την κεφαλη του yezl y6,αυτη που εινα στο σωμα οχι στο τζαμακι,ξερετε που μπορω να βρω?

αυτός έχει φακό αντί για ανακλαστήρα, θα εστιάζει περισσότερο με ρυθμιζόμενη εστίαση, οπότε διαφέρουν!

Φακο; Εννοεις εκεινο τον γλομπο (aspherical);