YEZL Y6 XM-L T6 review

εχει μανουαλ ρυθμισεις...πρπει να κανονισεις ΜΙΑ ΚΙΑ ΜΟΝΟ εκθεση γι αολες τις φωτο...και αυτο γαιτι η καμερα απο μονη της κοιτα να φερει τη μεση φωτεινοτητα καθε φωτο στο Γκρι 18% (φωτογραφικο προτυπο)

αν οχι τοτε ολες οι φωτο θα μοιαζουν μεταξυ τους οποιος φακος και φωτεινοτητα να ειναι....

μετα εχεις και ενα αλλο προβλημα...τι εκθεση θα κλειδωσεις να εχεις ενα φακο με χαμηλο στα 15 λουμεν και ενα αλλο στα 800?

επισης στις φωτο σε εξωτερικους χωρους ισως να πρπει να παιζεις με την εκθεση για την καθε φωτο ξεχωριστα για να την κανεις να μοιαζει σε οτι το ματι βλεπει....

Δλδ παιδες ο yezl εχει τουλαχιστον διπλασιο φωτισμο απο οποιονδηποτε με xpg-r5?Θα ειναι δλδ τεραστια διαφορα απο τον dereelight shorty?Θελω κατι πολυ δυνατο με μεγαλη σχετικα αυτονομια και σε καλη τιμη.

ακομα δεν μπορω να χωνεψω ποσο φως βγαζει αυτο το σκατουλακι,μου θυμιζει εκειντο το ανεκδοτο με εκεινο τον νανο...
παντως κατι περιεργο παιζει με τους δικους μου,μαλον δεν εχουν το ιδιο λεντ μεσα,συν οτι ο Μ6 εχει πολυ καλο trhow καλυτερο απο του τκ30.

ακομα δεν μπορω να χωνεψω ποσο φως βγαζει αυτο το σκατουλακι,μου θυμιζει εκειντο το ανεκδοτο με εκεινο τον νανο...
παντως κατι περιεργο παιζει με τους δικους μου,μαλον δεν εχουν το ιδιο λεντ μεσα,συν οτι ο Μ6 εχει πολυ καλο trhow καλυτερο απο του τκ30.

που να δεις το Μ31, ακόμη να βγάλω νυχτερινές, με τέτοιο ανακλαστήρα και 4 αμπέρ μοιάζει το DBS σα κουτσουλιά!Που κάποτε το βλέπανε όλοι και χαζεύανε!
Όταν λες δεν έχουν το ίδιο λέντ τι εννοείς; Διαφορετική χρωματική απόδοση?

του Υ6 ειναι καπως προς το μπλε,πολυ ελαφρυ.
του Μ6 ειναι πιο κιτρινο.
του Υ6 ειναι σε στρογγυλη πλακετα το λεντ και γραφει cree,ενω του Μ6 ειναι σε εξαγωνη και δεν γραφει τιποτα επανω.
εχω βγαλει καποιες φωτο απο τα σωματα αλλα δεν μπορω με τιποτα να βγαλω φωτο απο δεσμες,μεσα η εξω.δεν το κατεχω ρε γμτ.

Κοιταζα εδω
http://www.cnqualitygoods.com/category.php?id=53
και βλεπω δυο yazl
Yezl M6-XML CREE XM-L T6 800-Lumen HAIII Flashlight 37,99$
και
Yezl Y6-X CREE XM-L T6 800-Lumen Flashlight 29$

βλεπω μικροδιαφορες στις φωτο, αλλα απο κει και περα, καταλαβαινει κανεις τι παιζει?

απο οσο καταλαβα ο ενας εχει πολυ μεγαλυτερι κατοπτρο....δεν τη διαμετρο στις προδιαγραφες

ο Μ6 εχει καλυτερο throw ακομα και απο τον fenix τκ30 με 2χ18650.
αυτο γιατι εχει πιο συγκεντρωμενη δεσμη.
αλλα σε σχεση με τον Υ6 ειναι αρκετα πιο αβολος,αυτο το μεγαλο κατοπτρο χαλαει το ζυγισμα στο κρατημα.
αντιθετα ο Υ6 ειναι φοβερος στην αισθηση που σου δινει οταν τον κρατας.
ενα ψιλοθεματακι εχουν και οι δυο με τον διακοπτη τους και με την ανοδιωση τους.

δεξια ειναι ο Μ6

DSC02756.jpg

αντιστοιχα τα κατοπτρα δεξια του Μ6

DSC02763.jpg

Last edited:
Τι θεματακι ρε παιδια?Τον προτεινα σε φιλο και τον παραγγειλα κι εγω,βγαζει προβληματα?

εγω δεν εχω κανενα προβλημα, δουλευει αψογα, καλη αποδοση, καταπληκτικο κατοπτρο και αποχρωση ( λεντ ). μην ανησυχεις.