YEZL Y6 XM-L T6 review

Ελπιζω να μου βγει κι εμενα καλος,εχω τον z1 αλλα να σου πω την αληθεια δεν ενθουσιαστηκα κιολας,δεν εχει καλο throw, ισως κακως τον συγκρινω με τον dereelight shorty που εχει διπλασια σχεδον τιμη.

Ελπιζω να μου βγει κι εμενα καλος,εχω τον z1 αλλα να σου πω την αληθεια δεν ενθουσιαστηκα κιολας,δεν εχει καλο throw, ισως κακως τον συγκρινω με τον dereelight shorty που εχει διπλασια σχεδον τιμη.
ειναι τουλαχιστον πιο φωτεινος απο shorty?

εχω αλαξει οντως tail cap μεταξυ τους.
η ανοδιωση τους σε σχεση με τον tk 30 (δεν εχω αλλο σημειο αναφορας)
ειναι πολυ χαμηλοτερης ποιοτητας.
και εξηγω,εγω τους εχω σε περιβαλον εργασιας (τουνελ) απου εχουν επαφη με διαφορα αλλα πραγματα-τριβη ηδη εχουν κανει καποια σημαδακια,ενω ο fenix οχι.
δεν νομιζω παντως πως ειναι προβλημα αυτο,ειδικα για φακο σε σπιτι η σε αυτοκινητο.

Εχει περιπου την ιδια φωτεινοτητα με τον shorty αλλα πρασινιζει λιγο και εχει δαχτυλιδια,ο shorty ειναι σαφως καλυτερος αλλα με λιγοτερη αυτονομια,για ποδηλατο καλος ειναι ομως, σε σχεση και με την τιμη ειναι οτι πρεπει.Μπορει κανεις σας ρε παιδια να του τον στειλω και να του βαλει xm-l?Aν προσφερεται κανεις μπορει να στειλει πμ.

Φιλε εργοτελη αν θες στειλε μου τα στοιχεια σου σε προσωπικο μνμ για να σου στειλω τον yezl z1 και οποτε μπορεσεις κανε τα μαγικα σου.

Εχω παραγγειλει απο 26-01 τον yezl y6 και δεν μου εχουν στειλει order confirmation,εχω στειλει και 3 μειλ και δεν απαντανε.:slapface:

Απαντησαν σημερα οτι τον εστειλαν απο τις 27-01,αντε ναρθει να τον δουμε κι αυτον.

Μοιλις παρελαβα το φακο,πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες,καλο πιασιμο,καλη ανοδιωση και φαινεται στιβαρος,θα μπορουσαν καλυτερο τζαμακι,πολυ πλαστικο φαινεται.Απο αποδοση φαινεται πολυ καλυτερος απο τον dereelight shorty που βγαζει 280 λουμεν μετρησεις δεν ξερω να κανω.Το βραδακι που θα τους συγκρινω πιστευω θα φανει η μεγαλη διαφορα.Τζαμακι καλυτερο που θα βρω?

Μοιλις παρελαβα το φακο,πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες,καλο πιασιμο,καλη ανοδιωση και φαινεται στιβαρος,θα μπορουσαν καλυτερο τζαμακι,πολυ πλαστικο φαινεται.Απο αποδοση φαινεται πολυ καλυτερος απο τον dereelight shorty που βγαζει 280 λουμεν μετρησεις δεν ξερω να κανω.Το βραδακι που θα τους συγκρινω πιστευω θα φανει η μεγαλη διαφορα.Τζαμακι καλυτερο που θα βρω?
συμφωνα με τις δικες μου μετρισεις ο dereelight shorty βγαζει μονο 200-220 λουμεν περιπου! :bang: