Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Re: Απάντηση: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Ακη, κριτικη υπαρχει σε ολα τα πραματα στη ζωη μας. Το ζητουμενο δεν ειναι να μην υπαρχει κριτικη ειναι στην πλειονοτητα της η κριτικη να ειναι καλοπιστη και δημιουργικη.

Bασιλη αυτο γραφω και εγω και συμφωνουμε απολυτα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Διακρινω (παλι) μια προκαταληψη . Γιατι εβαλες στο μυαλο σου το κακο? Το εβαλες και πρωτο στις επιλογες σου..

Ρε Νικο, 2 το πρωι ειναι... Ημαρτον.. χαλαρωστε λιγο εκει πανω βρε παιδια-bye-

Εγώ διακρίνω έλειψη ξεκάθαρης απάντησης

Βασίλη εγώ έκανα μια απλή ερώτηση :

Τι θέλεις να πεις με το μήνυμα 50 ?

Θα μου απαντήσεις να πάω να κοιμηθώ ?

Αν δεν θέλεις οκ , αλλά μην πας να γυρίσεις την απουσία απάντησης σε μια απλή ερώτηση σε προκαταλήψεις "κακά" και λοιπές αηδίες γιατί δεν καταλαβαίνω που το πας.

PS που πάνω νομίζεις ότι είμαι και θέλεις να χαλαρώσω? Δεν είμαι κάπου πάνω στο πάτωμα είμαι και έχω αγκαλιά το laptop :grinning-smiley-043
Τι άλλο να κάμω η σύζηγος εργάζεται και είμαι μόνος

Στο μονό που διαφωνούμε γενικότερα είναι ότι εφόσον παίρνονται εξαρχής αιτιολογημένες αποφάσεις (δίνονται εξηγήσεις) και υπάρχει ακόμη υπερβολική άδικη κρητική με επικριτικά σχόλια .....................

Υπάρχει και ένα όριο !!!

Οι επικριτές εχουν και αυτοι ευθυνες. ΔΕΝ έχουν το ακαταλόγιστο
Είτε μπορούν σε κάθε σωστά αιτιολογημένο θέμα να κάνουν σάτιρα οποιαδήποτε βαθμού.

Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να αντιμετωπιστούν οι επικριτές.

Απάντηση: @ Σπύρος Σούρλας

Κ. Σουρλα, συμφωνώ μαζί σας ότι οι παρεμβάσεις πρέπει να γίνονται σε μείζονα θέματα κυρίως διότι υπάρχουν σημαντικότερα θέματα να ασχοληθούμε ΟΛΟΙ μας.

Από την άλλη όπως λέτε εκεί εσείς ασήμαντα θέματα πήραν μεγάλες εκτάσεις και οδήγησαν στην σάτιρα μία κατάστασης και κάποιων γεγονότων.

Αν θεωρείτε ότι τα συγκεκριμένα κείμενα αυτά περιέχουν σάτιρα κάλου περιεχόμενου και προσφέρουν στην εικόνα του φόρουμ, το σέβομαι άλλα αφήστε ,ε να έχω διαφορετική άποψη.
Αλίμονο αν κάθε φορά που 2 άτομα έχουν διαφορετική άποψη των πραγμάτων πρέπει να επαναπροσδιοριστούν οι όροι.
Μέχρι πρότινος όμως πουθενά δεν είδα εκτόνωση της κατάστασης, έκτος αν πρέπει να περάσουμε την 1000αδα.

Ο καθένας από εμάς έχει την ευθύνη των γραπτών του είτε είναι ομάδα είτε όχι.
Στο συγκεκριμένο όμως συμφωνούμε ότι η ομάδα πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων της.
Εφόσον δώσει βάσιμες εξηγήσεις για τις ενεργείς τις θα θεωρηθεί αντιδημοκρατική μονό μια πολύ μικρή μερίδα ατόμων.
Είναι αδύνατον μια απόφαση ΑΚΟΜΑ και απολυτά αιτιολογημένη να τους βρει όλους σύμφωνους.

Όπως γράφετε αν όμως "αν αυτό γίνεται για ´ψύλλου πήδημα´το κύρος τής συντονίζουσας ομάδας τίθεται σε αμφισβήτηση και μεταδίδεται πρός τα μέλη μιά αίσθηση ανασφάλειας ,καχυποψίας και έντασης."
Όντως δημιουργεί μια καχυποψία και ένταση, που κάλο θα ήταν να αποφευχθεί σε κάθε περίπτωση.

Γραφετε "μιά ομάδα που εμπιστευεται τον εαυτό της αποδέχεται και την κριτική(ακόμα και εάν είναι φορές υπερβολική και άδικη)αλλά και επικριτικά σχόλια. Γιατί και αυτά αποτελούν μέρος τού φόρουμ και μπορούν να εμπεριεχθούν ´αναίμακτα´σε αυτό ,εάν δεν εκλαμβάνονται ως μιά προσχεδιασμένη ή και κακόβουλη επίθεση(πάλι προκύπτει το θέμα εμπιστοσύνη v.ανασφάλεια)"

Διαφωνούμε όμως κ. Σουρλα. ότι η Δ.Ο ακόμη και αν παίρνει δικαιολογημένες αποφάσεις, πρέπει να δέχεται συνεχώς υπερβολή κρητική ακόμα και αν είναι άδικη με επικριτικά σχόλια.

Από ανθρώπους αποτελείτε όχι ρομπότ και πιστέψτε με όσο ενδιαφέρεσαι τίποτα δεν περνάει αναίμακτα.

Δηλαδή ΗΜΑΡΤΟΝ οι επικριτές έχουν το ακαταλόγιστο ? η μπορούν σε κάθε σωστά αιτιολογημένο θέμα να κάνουν σάτιρα ?
Έτσι όπως το περιγράφετε ότι αποφάση πάρει η Δ.Ο ΠΑΝΤΑ θα υφίσταται κριτική.

Μα αγαπητέ μου Κύριε Ανδρονίδη στίς αρμοδιότητες τής Δ.Ο.είναι και να δέχεται την κριτική και μάλιστα να την ανέχεται.Οχι υποχρεωτικά να συμφωνεί με αυτήν ,αλλά να την ανέχεται χωρίς να αισθανεται απειλημένη ή και προσβεβλημένη.
Και ασφαλώς εάν κρίνει απαραίτητο να απαντά.Αυτό που θέλω να πώ είναι πώς εκ τού ρόλου της μιά Δ.Ο. είναι πιό ´ενήλικη´ απο τα μέλη .Απο την στιγμή που αποδέχεται τον ρόλο τού περισσότερο ´ενηλίκου´είναι και πιό ανεκτική ,λιγότερο ανταγωνιστική και περισσότερο ασφαλής σαν γκρούπ απο τούς υπόλοιπους.Γιατί είναι και πιό ολιγομελής,πιό ευκίνητη και πιό καθορισμένη.
Η ομάδα ,ας πούμε (κατ´αναλογίαν το γράφω)που διαχειρίζεται τίς τύχες μιάς δομής οφείλει να αισθάνεται ασφαλής ,σταθερή,σίγουρη,λελογισμένα καχύποπτη και με σωστό timing στίς παρεμβάσεις της.Αυτό παρέχει ασφάλεια σε ολόκληρη την δομή,και η λειτουργία της είναι πιό παραγωγική και πιό εύρυθμη.
Απο την άλλη τα μέλη ως εκ τού ρόλου τους στην συγκεκριμένη δομή(και όχι στην έξω ζωή)λαμβάνουν μιά θέση πιό ανάλαφρη και πιό ´ανήλικη´.
Η υγιής ,ειλικρινής και σαφής αλληλεπίδρασις τών δυό ομάδων οδηγεί τα μέλη σε μιά πιό υπεύθυνη στάση και την Δ.Ο σε μιά ακόμα πιό ασφαλή και ´άνετη θέση´.
Φυσικά σε μιά τέτοια δομή εμπεριέχονται και οι εντάσεις και οι καυγάδες,που και αυτοί είναι αναγκαίοι όπως και σε κάθε ζωντανό οργανισμό.
Απλά προσπαθώ απο την μεριά μου να περιγράψω τα φαινόμενα που συμβαίνουν ,θεωρώντας τα απολύτως αναμενόμενα(αυτό το γραφω με εντελώς ουδέτερη χροιά).Σε μιά ζωντανή κοινότητα σαν την δική μας μπορούν όλα να εμπεριεχθούν .

Απάντηση: Re: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Στο μονό που διαφωνούμε γενικότερα είναι ότι εφόσον παίρνονται εξαρχής αιτιολογημένες αποφάσεις (δίνονται εξηγήσεις) και υπάρχει ακόμη υπερβολική άδικη κρητική με επικριτικά σχόλια .....................

Υπάρχει και ένα όριο !!!

Οι επικριτές εχουν και αυτοι ευθυνες. ΔΕΝ έχουν το ακαταλόγιστο
Είτε μπορούν σε κάθε σωστά αιτιολογημένο θέμα να κάνουν σάτιρα οποιαδήποτε βαθμού.

Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να αντιμετωπιστούν οι επικριτές.

Βεβαίως και οι κρίνοντες έχουν ευθύνη.Αλλά οφείλετε ,ακόμα και εάν διαφωνείτε με τούς κρίνοντες να τούς δεχτείτε,απο την στιγμή που δεν σάς βρίζουν.Εάν τώρα εσείς εκλαμβάνετε το καλαμπούρι ,σάν ειρωνεία ,αυτό αποτελεί υποκειμενική και μονον κρίση.Ειναι και αυτοί ένα ζωντανό κομμάτι τού club.Kαι δεν κρίνουν μόνον ,αλλά και συμμετέχουν ποικιλοτρόπως και θετικά.
Ειλικρινά δεν κατανοώ την έννοια τής ´αντιμετωπίσεως τών επικριτών´.Εάν θεωρείτε ότι πράξατε σωστά αγνοείστε τους.Εάν όμως ενοχλείστε ,μήπως μέρος τουλάχιστον τών κρίσεών τους περιέχει,κοκκους ,έστω αληθείας??
Προσωπικά ουδέποτε ενοχλήθηκα απο σχόλια (στην κανονική μου ζωή )που δεν με αφορούσαν και δεν μέ άγγιζαν.

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Λες να φτιαξουμε γκετο? Να φτιαξουμε ενα νεο Αουσβιτς!!

Γοουσταρωωωωω

Θαλαμοι αεριων και ετσι !!!

Εγώ λέω να κάνουμε κάτι σαν Κου-Κλουξ-Κλαν, με άσπρες ρόμπες, φωτιές και τα λοιπά.

Θα έχει και πιο πολύ θέαμα... :violent-smiley-008: :behead: :hanged: :devil-smiley-029:

:flipout: :flipout: :flipout:

Λες να φτιαξουμε γκετο? Να φτιαξουμε ενα νεο Αουσβιτς!!

Γοουσταρωωωωω

Θαλαμοι αεριων και ετσι !!!

οχι,οχι μη μου το χαλάς..:grandpa:

Εγώ έχω μια κλίση σε αποκεφαλισμούς και ακρωτηριασμούς.
Εκεί είναι το αίμα και όλα τα λεφτά !!:flipout:

Re: Απάντηση: @ Σπύρος Σούρλας

Μα αγαπητέ μου Κύριε Ανδρονίδη στίς αρμοδιότητες τής Δ.Ο.είναι και να δέχεται την κριτική και μάλιστα να την ανέχεται.Οχι υποχρεωτικά να συμφωνεί με αυτήν ,αλλά να την ανέχεται χωρίς να αισθανεται απειλημένη ή και προσβεβλημένη.
Και ασφαλώς εάν κρίνει απαραίτητο να απαντά.Αυτό που θέλω να πώ είναι πώς εκ τού ρόλου της μιά Δ.Ο. είναι πιό ´ενήλικη´ απο τα μέλη .Απο την στιγμή που αποδέχεται τον ρόλο τού περισσότερο ´ενηλίκου´είναι και πιό ανεκτική ,λιγότερο ανταγωνιστική και περισσότερο ασφαλής σαν γκρούπ απο τούς υπόλοιπους.Γιατί είναι και πιό ολιγομελής,πιό ευκίνητη και πιό καθορισμένη.
Η ομάδα ,ας πούμε (κατ´αναλογίαν το γράφω)που διαχειρίζεται τίς τύχες μιάς δομής οφείλει να αισθάνεται ασφαλής ,σταθερή,σίγουρη,λελογισμένα καχύποπτη και με σωστό timing στίς παρεμβάσεις της.Αυτό παρέχει ασφάλεια σε ολόκληρη την δομή,και η λειτουργία της είναι πιό παραγωγική και πιό εύρυθμη.
Απο την άλλη τα μέλη ως εκ τού ρόλου τους στην συγκεκριμένη δομή(και όχι στην έξω ζωή)λαμβάνουν μιά θέση πιό ανάλαφρη και πιό ´ανήλικη´.
Η υγιής ,ειλικρινής και σαφής αλληλεπίδρασις τών δυό ομάδων οδηγεί τα μέλη σε μιά πιό υπεύθυνη στάση και την Δ.Ο σε μιά ακόμα πιό ασφαλή και ´άνετη θέση´.
Φυσικά σε μιά τέτοια δομή εμπεριέχονται και οι εντάσεις και οι καυγάδες,που και αυτοί είναι αναγκαίοι όπως και σε κάθε ζωντανό οργανισμό.
Απλά προσπαθώ απο την μεριά μου να περιγράψω τα φαινόμενα που συμβαίνουν ,θεωρώντας τα απολύτως αναμενόμενα(αυτό το γραφω με εντελώς ουδέτερη χροιά).Σε μιά ζωντανή κοινότητα σαν την δική μας μπορούν όλα να εμπεριεχθούν .

Κ. Σουρλα, συμφωνούμε με μια μικρή διάφορα ότι μια ώριμη διαχειριστική ομάδα με αιτιολογημένες ουσιαστικές επεμβάσεις δεν μπορεί να δέχεται συνεχεία τους “άδικους” επικριτές.

Επιτρέψτε μου να σας πω δε, ότι τα μέλη όπως γράφετε στην συγκεκριμένη δομή είναι μορφωμένα, πανέξυπνα και μονό ανάλαφρη και πιό ´ανήλικη´ στάση δεν έχουν.

Ευχαριστώ για τον διάλογο. Καληνύχτα σας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: @ Σπύρος Σούρλας

Κ. Σουρλα, συμφωνούμε με μια μικρή διάφορα ότι μια ώριμη διαχειριστική ομάδα με αιτιολογημένες ουσιαστικές επεμβάσεις δεν μπορεί να δέχεται συνεχεία τους “άδικους” επικριτές.

Γιατι?

Παντα θεωρητικα μιλωντας και αναφερομενοι σε μια φανταστικη υποθεση εργασιας φανταζομαι...

Re: Απάντηση: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Το ζητουμενο δεν ειναι να μην υπαρχει κριτικη ειναι στην πλειονοτητα της η κριτικη να ειναι καλοπιστη και δημιουργικη.

Δημιουργικη δεν ξερω γιατι αυτο θα το δειξει ο χρονος αλλα καλοπιστη κριτικη εσυ δεν κανεις η εγω ειμαι καθυστερημενος........

Λιγη ειλικρινεια δεν βλαπτει....

Last edited:
Re: Απάντηση: @ Σπύρος Σούρλας

H ύπαρξη όλων αυτών των threads αποδεικνύει ακριβώς το γεγονός αυτό.
Αν η Δ.Ο. δεν ήθελε να δεχθεί την κριτική θα είχε εφαρμόσει από καιρό αυτά που επιζητά ο Σωκρατίδης στην υπογραφή του.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: @ Σπύρος Σούρλας

Originally Posted by Andronidis Akis

Γιατι?

Παντα θεωρητικα μιλωντας και αναφερομενοι σε μια φανταστικη υποθεση εργασιας φανταζομαι...

Γιατι Βασιλη τοτε δεν υφισατε κριτικη αλλα επιθεση, μαλλον με κακοβουλο χαρακτηρα.

Ολα τα παραπανω αποτελουν προσωπικη μου αποψη, ελπιζω καποια να τα ασπαζετε και η Δ.Ο !!!
Καλημερα.

Ακη, μιλησες για ωριμη διαχειριστικη ομαδα με αιτιολογημενες αποφασεις. Μακαρι να φτασουμε σε αυτο το ιδανικο σημειο.....
Τοτε, αν οι επικρισεις συνεχιζονται θα ειναι αδικες και σαφως θα εχουν δολο..

Για τελευταια φορα θα σημειωσω οτι δεν θα μπορουσε να μην ειναι καλη τη πιστη η κριτικη μου, διοτι απο καταβολης Avclub και avforum παλαιοτερα εχω ζησει ολες τις δυσκολες στιγμες και εχω δει ενα φορουμ που ειχα αγαπησει να γκρεμιζεται. Ειναι τουλαχιστον αφελες λοιπον να πιστευει κανεις οτι δεν το ποναω.

Αυτο, καποιος που δεν ξερει την διαδρομη των παλαιων μελων και την προσφορα τους , ειναι πολυ δυσκολο να το κατανοησει.

Εχω δε δικαιωμα να εκφραζω τις αποψεις μου, οι οποιες ολως περιεργως επιβεβαιωνονται συν τω χρονω...