Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Απλά ένα forum, όχι ένα απλό forum... Αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη...

Απλά είμαστε ένα απλό forum....

Re: Απάντηση: Re: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

TI EIΠΕΣ ΡΕ? ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΟ ΦΟΡΟΥΜ???

ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :violent-smiley-030:

:flipout:

Δεν είπα ΑΠΛΟ ρε φιλαράκ....
ΑΠΛΑ είπα.....:grandpa:

Ορθή επανάληψη:
....είναι ΑΠΛΑ ένα forum,
ΑΛΛΑ είναι ΤΟ forum...:grinning-smiley-043

Ποιό είναι το σαράκι της ελληνικής φυλής; Αλήθεια, υπάρχει φυλή, ελληνική φυλή; Αρχίσαμε πάλι τα ρατσιστικά ή να υποθέσω ότι είναι ένα φραστικό λάθος;

Επίσης μπορείς να μου πεις με παραδείγματα αν σε άλλους λαούς σε ιστορικό χρόνο και στο παρόν υφίστανται λιγότερα παραδείγματα αχαριστίας και ανάλωσης των ικανών; Ρωτώ διότι δεν έχω δει άλλη πρακτική σε άλλους λαούς στην ιστορική τους πορεία.

Περιμένω το σχόλιο..... πέρα από τις πλακίτσες, καθόλα αποδεκτές, στα υπόλοιπα δικαιολογούμε τις απόψεις μας. Αν υπάρχουν απόψεις και δεν πετούμε εξυπνάδες, έτσι για να δείξουμε ότι υπάρχουμε.

Ποιό είναι το σαράκι της ελληνικής φυλής; Αλήθεια, υπάρχει φυλή, ελληνική φυλή; Αρχίσαμε πάλι τα ρατσιστικά ή να υποθέσω ότι είναι ένα φραστικό λάθος;

Επίσης μπορείς να μου πεις με παραδείγματα αν σε άλλους λαούς σε ιστορικό χρόνο και στο παρόν υφίστανται λιγότερα παραδείγματα αχαριστίας και ανάλωσης των ικανών; Ρωτώ διότι δεν έχω δει άλλη πρακτική σε άλλους λαούς στην ιστορική τους πορεία.

Περιμένω το σχόλιο..... πέρα από τις πλακίτσες, καθόλα αποδεκτές, στα υπόλοιπα δικαιολογούμε τις απόψεις μας. Αν υπάρχουν απόψεις και δεν πετούμε εξυπνάδες, έτσι για να δείξουμε ότι υπάρχουμε.

Το ελληνική φυλή, δες το σαν φραστικό λάθος.
Εμείς οι Έλληνες όμως έχουμε ποιο ανεπτυγμένη την αχαριστία
Αν νομίζεις φίλε μου ότι θέλω απλά να πετώ εξυπνάδες μόνο και μόνο
Για να δείξω ότι υπάρχω απαντάσαι οικτρά

Κώστα,

μπορείς να μας εξηγήσεις πως ακριβώς σχετίζεται η συγκεκριμένη εικόνα
με αυτό το thread?
Ποιος ακριβώς είναι ο παραλληλισμός που κάνεις?
Το να μιλάμε με υπονοούμενα δεν νομίζω πως οδηγεί κάπου....... τουλάχιστον χρήσιμα....

Κώστα,

μπορείς να μας εξηγήσεις πως ακριβώς σχετίζεται η συγκεκριμένη εικόνα
με αυτό το thread?
Ποιος ακριβώς είναι ο παραλληλισμός που κάνεις?
Το να μιλάμε με υπονοούμενα δεν νομίζω πως οδηγεί κάπου....... τουλάχιστον χρήσιμα....

Όταν κάποιοι είπαν κάτι που ενόχλησε είτε εξοριστήκαν είτε φυλακιστήκαν
Και αυτός ο κάποιος είμαι εγώ γιατί όταν αντέδρασα στο thread εθισμός
Έπεσε όλη η Δ.Ο πάνω μου …..
Μπορεί να πει κάποιος ότι είναι τραβηγμένο αλλά εκείνη την στιγμή που το ανέβασα ετσι αισθανόμουνα

Απάντηση: Re: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Όταν κάποιοι είπαν κάτι που ενόχλησε είτε εξοριστήκαν είτε φυλακιστήκαν
Και αυτός ο κάποιος είμαι εγώ γιατί όταν αντέδρασα στο thread εθισμός
Έπεσε όλη η Δ.Ο πάνω μου …..
Μπορεί να πει κάποιος ότι είναι τραβηγμένο αλλά εκείνη την στιγμή που το ανέβασα ετσι αισθανόμουνα

Ελπίζω να μην προσδοκάς να προστεθεί και το όνομα σου στον μνημονευθέντα κατάλογο , amongst your peers -bye-

Φίλε μου έχω την άποψη μου και θα την λέω.
Αν τώρα αυτή η άποψη ταυτίζεται με την πλευρά των
καλών η με την πλευρά των κακών αυτό δεν με απασχολεί.
τα γραφόμενα μου αντικατοπτρίζουν μόνο την δική μου άποψη.
Καλός η κακός αυτός είμαι

Για ένα ζήτημα που ξεκίνησε για πλάκα thread εθισμός οι διάφοροι συντονιστές πιαστήκανε από την αντίδραση μου και πέσανε όλοι πάνω μου.
μόνο 1 συντονιστής μου έστειλε ΡΜ και αναγνώρισε το λάθος του
όλοι οι υπόλοιποι έκαναν τον Κινέζο

Για ένα ζήτημα που ξεκίνησε για πλάκα thread εθισμός οι διάφοροι συντονιστές πιαστήκανε από την αντίδραση μου και πέσανε όλοι πάνω μου.
μόνο 1 συντονιστής μου έστειλε ΡΜ και αναγνώρισε το λάθος του
όλοι οι υπόλοιποι έκαναν τον Κινέζο

δηλαδή περίμενες 20 συντονιστές να σου στείλουν πμ ?

αν δεν κάνω λάθος εγώ απάντησα σαφώς μέσα στο thread.
Βέβαια η απάντησή μου πέρασε τυχαίως στα απαρατήρητα...
-bye-

Μήπως μπορείς να μου δώσεις το link γιατί μετά την απάντηση του Larry δεν έχεις κάνει κανένα post.( αναφέρομαι στο thread εθισμός )

ωπ λάθος.
Στο υπάρχει λογοκρισία απάντησα.
Ούτως ή άλλως παρεμφερή θέματα...

…λογοκρισία…σίγουρα δεν υπήρχε και δεν νομίζω ότι πρόκειται να υπάρξει στο avclub.gr

…πουριτανισμός, συντηρήσιμος , προσπάθεια διάπλασης συγκεκριμένου τρόπου έκφρασης των μελών κατά εικόνα και ομοίωση προτύπων που δεν ξέρω που αποσκοπεί από κάποιους εκ των διαχωριστών, γίνεται, είναι ενοχλητικό, και κανείς δε νομίζω ότι θα αλλάξει επειδή κάποιος το επιθυμεί, δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλοι ίδιοι ούτε στο τρόπο σκέψεις ούτε στο τρόπο έκφρασης, γραψίματος κλπ η αποδοχή όλων ως είμαστε είναι το σωστό (προσωπική κρίση πάντοτε)

… το avclub.gr είναι το άθροισμα όλων των μελών του, του Γιώργου με τη τρέλα του για τη τεχνολογία, του Τάσου με τη λοξά του HT, του Βλάσση για τη φωτογραφία, του Λυμπε για τη μουσική κλπ σε αυτό το άθροισμα όμως προστίθεται και η όρεξη για χαβαλέ του Γιώργου με το ανέκδοτο και τη γυμνή φωτο της Monica :grinning-smiley-043 ;) όπως και η ατάκα του Λυμπε για τη νίκη της Milan η τη σοβαρή και μετρημένη άποψη του Βλάση για το Μακεδονικό…. η μη αποδοχή μια εξ αυτών των απόψεων , συμπεριφοράς, τοποθέτησης, είναι το πρόβλημα μας… και όχι ότι υπάρχουν παρεκκλίσεις στη θεματολογία από το πυρήνα του forum (AV) που μας ενώνει ως ιντερνετικη κοινότητα… αυτό μέχρι πρότινος δεν υπήρχε και η επιστάμενη προσπάθεια να επιβληθεί (ανεπιτυχώς μέχρι στιγμής για όσους δεν το έχουν κατανόηση η προτιμούν να νομίζουν το αντίθετο ) δημιουργεί τριγμούς στη κοινότητα

…γνώρισα και εξακολουθώ να γνωρίζω νέους «φίλους» μέσα από αυτή τη κοινότητα, κατανοώ αρκετά και ασχολούμαι με λίγα από όσα συμβαίνουν, η κοινότητα μας είναι σαν μια βιβλιοθήκη, διαλέγω τα βιβλία που μου αρέσουν τα υπόλοιπα θα μείνουν στο ράφι για μένα, ίσως αρέσουν σε κάποιον άλλο όμως… που είναι το πρόβλημα ? τίτλος υπάρχει, πολλές φορές και περιγραφή στη πίσω σελίδα ;) αν δεν αρέσει σε κάποιον ας μην το διαβάσει…δεν χρειάζεται να το ρίξει στη πυρά (η διαγράψει στη περίπτωση μας…) αν κάτσω να μετρήσω τα thread που με ενοχλούν σαν άνθρωπο είμαι σίγουρος ότι θα βρω περισσότερα από όσα μου αρέσουν εεε δεν έγινε και τίποτα…

…ακόμα και νομικά να το δούμε μια και διαγράφονται θέματα που μπορεί ν δημιουργήσουν πρόβλημα στο avclub.gr και έχει αναφερθεί ως επιχείρημα κατά καιρούς καλό είναι να το ξεκαθαρίσουμε και αυτό, τι λέει ο νόμος…

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 131 (ΦΕΚ Α´ 116/16.05.2003)Προσαρμογή στην Οδηγία 2000/31 του Ευρωπαίκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με ορισμένες νομικές πτυχές των υπηρεσιών της κοινωνίας της πληροφορίας, ιδίως του ηλεκτρονικού εμπορίου, στην εσωτερική αγορά. (Οδηγία για το ηλεκτρονικό εμπόριο).

4. Ευθύνη των μεσαζόντων παροχής υπηρεσιών.
Αρθρο 11
Απλή μετάδοση 1.
Σε περίπτωση παροχής μιας υπηρεσίας της κοινωνίας της πληροφορίας συνισταμένης στη μετάδοση πληροφοριών που παρέχει ο αποδέκτης της υπηρεσίας σε ένα δίκτυο επικοινωνιών ή στην παροχή πρόσβασης στο δίκτυο επικοινωνιών, δεν υφίσταται ευθύνη του φορέα παροχής υπηρεσιών όσον αφορά τις μεταδιδόμενες πληροφορίες, υπό τους όρους ότι ο φορέας παροχής υπηρεσιών:
α) δεν αποτελεί την αφετηρία της μετάδοσης των πληροφοριών,
β) δεν επιλέγει τον αποδέκτη της μετάδοσης και
γ) δεν επιλέγει και δεν τροποποιεί τις μεταδιδόμενες πληροφορίες.

2. Οι δραστηριότητες μετάδοσης και παροχής πρόσβασης που αναφέρονται στην παράγραφο 1 περιλαμβάνουν την αυτόματη, ενδιάμεση και προσωρινή αποθήκευση των μεταδιδομένων πληροφοριών, στο βαθμό που η αποθήκευση εξυπηρετεί αποκλειστικά την πραγματοποίηση της μετάδοσης στο δίκτυο επικοινωνιών και η διάρκειά της δεν υπερβαίνει το χρόνο που είναι ευλόγως απαραίτητος για τη μετάδοση
.

Συνεπώς καμία ευθύνη δεν έχει το avclub.gr για παραπομπές / δημοσιεύσεις σε άλλες ιστοσελίδες, σε link φωτογραφιών, άρθρων, υλικού (s/w) κλπ και ενώ συχνά γίνεται αυτό για προγράμματα αντιγραφής, download managers, ταινίες, μουσική όταν έρθουμε σε θέματα που αφορούν άλλες κοινωνικές δραστηριότητες έχουν διαγράφει / αφαιρεθεί κλπ… χώρια το χαμό που έχουμε από τα άπειρα thread/post κλπ που έχουν γραφτεί μετά από κάθε τέτοια κίνηση.

Τελειώνοντας, είναι καταπληκτικό το πόσο ισχυρά ανακλαστικά υπάρχουν στη κοινότητα μας, όπως και η δύναμη αυτοκάθαρσης… πράξεις και συμπεριφορές που υποτιμούν τα μέλη μας είναι που προβληματίζουν εμένα. Και επειδή κάποιοι από τους διαχειριστές ίσως παρεξηγηθούν από όσα γράφω (αν και δεν θα έπρεπε μια και με ξέρουν και τα έχω επανειλημμένα εντος και εκτος ) ας αποστασειοπηθουν για λίγο από τα καθήκοντα τους και ας διασκεδάσουν μαζί μας… it’s not that bad ;) ίσως δείτε το forum όπως πραγματικά είναι, ανθρώπινο, προσωπικό, χαβαλετζιδικο, πηγή πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων αυτό που κωλύσατε όταν κάποιος σας μίλησε για αυτό η όταν πέσατε πάνω του σε κάποιο google search όπως εγώ το 2000…και όχι το forum της πρωτιάς, τεχνοκρατίας, μάρκετινγκ κλπ προτιμώ ένα forum χωρίς banner και να κάνουμε πλάκα παρά banner και αυστηρότητα… παρεμπιπτόντως με όσα γράφω αδικώ το marketing αυτό και αν θέλει χαβαλέ για να στεφτεί με επιτυχία ;) κάτι ακόμα βλέπω παραπόνα από τους διαχειριστές ότι όλοι τους τη πέφτουν κλπ και κανείς δεν εκτιμά τη προσπάθεια κλπ ρε παιδία το σύνολο κινείται με δικούς τους ρυθμούς αν υπάρχει αναταραχή για κάποιο λόγο, ψάξτε την αιτία που πραγματικά δημιουργεί το θέμα όχι αυτή που θεωρείται εσείς ότι είναι… δεν μπορεί να λειτουργήσει μια ανοικτή κοινότητα με το πονά πόδι κόψει πόδι… το αντίθετο βλέπω τουλάχιστον το τελευταίο καιρό όσα μέλη πιστεύουν ότι θίγονται κάνουν μια ειλικρινή θέλω να πιστεύω προσπάθεια διαλόγου… το ιδιο βλέπω ότι γίνεται και από τη πλευρά των διαχειριστών ας κάνουν πίσω και δυο λίγο να βρούμε τη μέση λύση… μην το βλέπεται αρνητικά...

Το ελληνική φυλή, δες το σαν φραστικό λάθος.
Εμείς οι Έλληνες όμως έχουμε ποιο ανεπτυγμένη την αχαριστία
Αν νομίζεις φίλε μου ότι θέλω απλά να πετώ εξυπνάδες μόνο και μόνο
Για να δείξω ότι υπάρχω απαντάσαι οικτρά

Απαντάμαι όχι, απατάμαι ελπίζω ναι.

Η δημοκρατία είναι ένα καθεστώς όπου υπάροχυν πολλές εναλλακτικές λύσεις. Όποιος νομίζει ότι είναι αναντικατάστατος, θεωρεί ότι οι άλλοι είναι αχάριστοι προς αυτόν. Βέβαι τυχαίνει κάποιες φορές να γίνουν πραγμαιτκά λάθη. Φυσικό είναι. Σε μια κοινωνία ανθρώπων λάθη συμβαίνουν, οι άνθρωποι παίρνουν κάποιες φορές λάθος αποφάσεις και κάνουν λάθος επιλογές. Όμως δεν βλέπω να συμβαίνει αυτό πιο συχνά από ότι σε άλλους λαούς. Αν εμείς θέλουμε να θεωρούμε ότι πλεονάζει η αχαριστία στην ελληνική κοινωνία έχουμε τη δυνατότητα να το νομίζουμε. Όμως σε άλλες κοινωνίες η ίδια συμπεριφορά σε ποσότητα και ποιότητα μπορεί να μη θεωρείται αχαριστία.

Κι επίσης προσωπικά βλέπω πολύ θετικά ότι υπήρχε ή υπάρχει η δυνατότητα της εξορίας ως πρακτική παρά της πολιτικής δολοφονίας ως μέσο επίλυσης των διαφορών και των διαφωνίών.

ΥΣΤ. Αποδέχομαι πλήρως την αναγνώριση του λάθους για τη χρήση του όρου ελληνική φυλή. Μπράβο σου.

Απαντάμαι όχι, απατάμαι ελπίζω ναι.

Η δημοκρατία είναι ένα καθεστώς όπου υπάροχυν πολλές εναλλακτικές λύσεις. Όποιος νομίζει ότι είναι αναντικατάστατος, θεωρεί ότι οι άλλοι είναι αχάριστοι προς αυτόν. Βέβαι τυχαίνει κάποιες φορές να γίνουν πραγμαιτκά λάθη. Φυσικό είναι. Σε μια κοινωνία ανθρώπων λάθη συμβαίνουν, οι άνθρωποι παίρνουν κάποιες φορές λάθος αποφάσεις και κάνουν λάθος επιλογές. Όμως δεν βλέπω να συμβαίνει αυτό πιο συχνά από ότι σε άλλους λαούς. Αν εμείς θέλουμε να θεωρούμε ότι πλεονάζει η αχαριστία στην ελληνική κοινωνία έχουμε τη δυνατότητα να το νομίζουμε. Όμως σε άλλες κοινωνίες η ίδια συμπεριφορά σε ποσότητα και ποιότητα μπορεί να μη θεωρείται αχαριστία.

Κι επίσης προσωπικά βλέπω πολύ θετικά ότι υπήρχε ή υπάρχει η δυνατότητα της εξορίας ως πρακτική παρά της πολιτικής δολοφονίας ως μέσο επίλυσης των διαφορών και των διαφωνίών.

ΥΣΤ. Αποδέχομαι πλήρως την αναγνώριση του λάθους για τη χρήση του όρου ελληνική φυλή. Μπράβο σου.

Φίλε μου μπορεί να έχεις δίκιο και να συμβαίνει και σε άλλους λαούς.
Αυτό όμως δεν το γνωρίζω γιατί εγώ ζούσα και θα ζω στην Ελλάδα.
Οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για άλλες χώρες .
Η έκφραση όμως που είπα σε προηγούμενο post (ελληνικό σαράκι )
Είναι μια έκφραση που έχουμε κληρονομήσει από τους μεγαλύτερους μας
Για αυτό μην το παίρνεις πατριωτικά το θέμα.

…λογοκρισία…σίγουρα δεν υπήρχε και δεν νομίζω ότι πρόκειται να υπάρξει στο avclub.gr

…πουριτανισμός, συντηρήσιμος , προσπάθεια διάπλασης συγκεκριμένου τρόπου έκφρασης των μελών κατά εικόνα και ομοίωση προτύπων που δεν ξέρω που αποσκοπεί από κάποιους εκ των διαχωριστών, γίνεται, είναι ενοχλητικό, και κανείς δε νομίζω ότι θα αλλάξει επειδή κάποιος το επιθυμεί, δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλοι ίδιοι ούτε στο τρόπο σκέψεις ούτε στο τρόπο έκφρασης, γραψίματος κλπ η αποδοχή όλων ως είμαστε είναι το σωστό (προσωπική κρίση πάντοτε)

Συμφωνώ με την παραπάνω άποψη.
Ήμουν από αυτούς που είδαν το βιντεάκι πριν αποσυρθεί και πέραν των οποιονδήποτε συνειρμών μου προξένησε, δεν αισθάνθηκα να προσβάλλεται η αισθητική μου.
Διαφωνώ με την απόσυρσή του (και ο λόγος που δεν το θεωρώ λογοκρισία ή μείζον θέμα είναι οτι αποσύρθηκε από αυτόν που το ποστάρισε...αν το ποσταριζα εγώ επ ουδενί θα δεχόμουν να αποσυρθεί).
Σε γενικές γραμμές διαφωνώ με κάθε μορφή λογοκρισίας και περιορισμού της έκφρασης. Θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, έχοντας στο πίσω μέρος της εγκεφαλικής του ουσίας οτι μπορεί να κινείται ακόμα και στο μεταίχμιο ευγένειας-αγένειας, σεβασμού-ασέβειας, όμως ποτέ δεν θα κινείται στο πεδίο της αγένειας, ασέβειας και των προσωπικών και κάτω από τη μεση επιθέσεων.Όλα αυτά περί μεταίχμιου, επειδή πιστευω οτι στο σαιτ αυτό συμμετέχουν ενεργά υψηλού διανοητικού επιπέδου άτομα που μπορούν να αξιολογούν στοιχειωδώς αυτά που διαβάζουν, ακούν, βλέπουν και γράφουν.

Δεύτερη αναφορά και για να μην παρεξηγηθώ, η άποψη που συμφώνησα είναι του φίλου GeonX....