TI EIΠΕΣ ΡΕ? ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΟ ΦΟΡΟΥΜ???
ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :violent-smiley-030:
![]()
TI EIΠΕΣ ΡΕ? ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΟ ΦΟΡΟΥΜ???
ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :violent-smiley-030:
![]()
Ποιό είναι το σαράκι της ελληνικής φυλής; Αλήθεια, υπάρχει φυλή, ελληνική φυλή; Αρχίσαμε πάλι τα ρατσιστικά ή να υποθέσω ότι είναι ένα φραστικό λάθος;
Επίσης μπορείς να μου πεις με παραδείγματα αν σε άλλους λαούς σε ιστορικό χρόνο και στο παρόν υφίστανται λιγότερα παραδείγματα αχαριστίας και ανάλωσης των ικανών; Ρωτώ διότι δεν έχω δει άλλη πρακτική σε άλλους λαούς στην ιστορική τους πορεία.
Περιμένω το σχόλιο..... πέρα από τις πλακίτσες, καθόλα αποδεκτές, στα υπόλοιπα δικαιολογούμε τις απόψεις μας. Αν υπάρχουν απόψεις και δεν πετούμε εξυπνάδες, έτσι για να δείξουμε ότι υπάρχουμε.
Κώστα,
μπορείς να μας εξηγήσεις πως ακριβώς σχετίζεται η συγκεκριμένη εικόνα
με αυτό το thread?
Ποιος ακριβώς είναι ο παραλληλισμός που κάνεις?
Το να μιλάμε με υπονοούμενα δεν νομίζω πως οδηγεί κάπου....... τουλάχιστον χρήσιμα....
Όταν κάποιοι είπαν κάτι που ενόχλησε είτε εξοριστήκαν είτε φυλακιστήκαν
Και αυτός ο κάποιος είμαι εγώ γιατί όταν αντέδρασα στο thread εθισμός
Έπεσε όλη η Δ.Ο πάνω μου …..
Μπορεί να πει κάποιος ότι είναι τραβηγμένο αλλά εκείνη την στιγμή που το ανέβασα ετσι αισθανόμουνα
Για ένα ζήτημα που ξεκίνησε για πλάκα thread εθισμός οι διάφοροι συντονιστές πιαστήκανε από την αντίδραση μου και πέσανε όλοι πάνω μου.
μόνο 1 συντονιστής μου έστειλε ΡΜ και αναγνώρισε το λάθος του
όλοι οι υπόλοιποι έκαναν τον Κινέζο
Το ελληνική φυλή, δες το σαν φραστικό λάθος.
Εμείς οι Έλληνες όμως έχουμε ποιο ανεπτυγμένη την αχαριστία
Αν νομίζεις φίλε μου ότι θέλω απλά να πετώ εξυπνάδες μόνο και μόνο
Για να δείξω ότι υπάρχω απαντάσαι οικτρά
Απαντάμαι όχι, απατάμαι ελπίζω ναι.
Η δημοκρατία είναι ένα καθεστώς όπου υπάροχυν πολλές εναλλακτικές λύσεις. Όποιος νομίζει ότι είναι αναντικατάστατος, θεωρεί ότι οι άλλοι είναι αχάριστοι προς αυτόν. Βέβαι τυχαίνει κάποιες φορές να γίνουν πραγμαιτκά λάθη. Φυσικό είναι. Σε μια κοινωνία ανθρώπων λάθη συμβαίνουν, οι άνθρωποι παίρνουν κάποιες φορές λάθος αποφάσεις και κάνουν λάθος επιλογές. Όμως δεν βλέπω να συμβαίνει αυτό πιο συχνά από ότι σε άλλους λαούς. Αν εμείς θέλουμε να θεωρούμε ότι πλεονάζει η αχαριστία στην ελληνική κοινωνία έχουμε τη δυνατότητα να το νομίζουμε. Όμως σε άλλες κοινωνίες η ίδια συμπεριφορά σε ποσότητα και ποιότητα μπορεί να μη θεωρείται αχαριστία.
Κι επίσης προσωπικά βλέπω πολύ θετικά ότι υπήρχε ή υπάρχει η δυνατότητα της εξορίας ως πρακτική παρά της πολιτικής δολοφονίας ως μέσο επίλυσης των διαφορών και των διαφωνίών.
ΥΣΤ. Αποδέχομαι πλήρως την αναγνώριση του λάθους για τη χρήση του όρου ελληνική φυλή. Μπράβο σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.