Re: Απάντηση: Re: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??
Τάκη, ποιος ο λόγος να παίρνεις αμυντική στάση σε ένα post που νομίζω ότι προσπαθήσω να γεφυρώσω κάποια πράγματα ? η δράση φέρνει αντίδραση αυτό προσπαθώ να πω μόνο… ΟΚ αν επιμένεις θα προσπαθήσω να απαντήσω τα ερωτήματα / απορίες σου…
Γιωργο, τωρα που δεν εισαι διαχειριστης και δεν εχεις τον καθημερινο φορτο του τρεξιματος των κατηγοριων και ταυτοχρονα την προσπαθεια σβησιματος των "πυρκαγιων" που προκυπτουν, εχεις πλεον την πολυτελεια να κανεις χαλαρη κριτικη απο την ανεση του καναπε σου...(και αυτο δεν το λεω πολυ φιλικα και καθολου ειρωνικα).
Γινεσαι ομως λιγο αδικος σε βαρος των πρωην συναδελφων σου οταν μιλας για πουριτανισμό, συντηρήσιμο, προσπάθεια διάπλασης συγκεκριμένου τρόπου έκφρασης των μελών κατά εικόνα και ομοίωση προτύπων που δεν ξέρω που αποσκοπεί.
Ξερεις πολυ καλα οτι τα παιδια που απαρτιζουν την διαχειριστικη ομαδα, ουτε πουριτανοι ή συντηρητικοι ειναι και φυσικα δεν εχουν καμια απολυτως ορεξη να "διαπλασουν" (!) τα μελη με συγκεκριμενο τροπο εκφρασης...
Απλα, επειδη ΔΕΝ εχουμε τον χρονο/ή και την πολυτελεια να ειμαστε ολη την ημερα πανω απο το πληκτρολογιο, προκειμενου να υπαρχει μια σχετικη ταξη στην παρεα μας, ζητουμε απο τα μελη μας να σεβονται τους κανονες που αποδεχτηκαν οταν εγιναν μελη μας..Τοσο απλα..
Δυστυχώς, ο στρουθοκαμηλισμός δεν ήταν ποτέ ένα από τα προσόντα μου, όπως και το να κρατώ την άποψη μου μόνο για μένα… είτε ήμουν σωστός είτε λάθος…όταν ήμουν όμως λάθος ζητούσα πάντα συγγνώμη, και υποθέτω αν ψάξεις τα γραπτά μου θα καταλάβεις τι εννοώ…Αλλά μια και αναφέρεσαι στο παρελθόν καλό είναι να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή διάσταση…
Όσο ήμουν διαχειριστής ποτέ δεν ένιωσα πίεση στη διαχείριση της κατηγορίας μου… γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε λόγος… συνεπώς χαλαρός ήμουν τότε, χαλαρός είμαι και τώρα… άλλοι διαχειριστές θεωρούσαν ότι υπάρχει πρόβλημα κατά τα προσωπικά τους κριτήρια πάντα… προσωπικά δεν είδα ούτε βλέπω φαντάσματα και απειλές σε μια κοινότητα που λίγο πολύ οι περισσότεροι γνωριζόμαστε προσωπικά, το ότι κρίνω κάποιους για συντηρητισμό , πουριτανισμό δεν το κάνω με ελαφρά τη κάρδια αλλά κρίνοντας τις επιλογές τους… είναι λίγο οξύμωρο σε ένα forum τεχνολογίας, μουσικής, τέχνης κλπ να φοβόμαστε τι σκιά μας, μη γράψει κάποιος τι λέξη τάδε, βάλει το avatar xxxx κλπ… εεε τότε να σταματήσουμε να βλέπουμε ταινίες και να ακούμε μουσική γιατί εκεί και αν γίνεται χαμός με το τι ακούγετε και το τη βλέπουμε…
Το μοντελο της "αυτοδιορθωσης" / "αυτοκαθαρσης" ειναι απο υπερβολικα ρομαντικο εως αφελες..
Αν το ότι πιστεύω, στην αυτοκάθαρση είναι ρομαντισμός… τότε σωστά κάνω και το πιστεύω…δεν έχω κανένα πρόβλημα… μάλιστα θα σου έλεγα ότι έτσι θέλω να μείνω…
Το αφελές θα το προσπεράσω μια και έγραψα περί στρουθοκαμηλισμού συνεπώς είμαστε πάτσι
Παντα θα υπαρχουν καποιοι οι οποιοι δεν θα σεβαστουν τον συνφορουμιτη τους, θα αρχισουν τις ειρωνιες και τις προσβολες, και τοτε θα τρεχει η διαχειριστικη ομαδα να σβυσει παλι τα καστανα...
Ωραια λοιπον αυτα που λες στην θεωρια, η πραγματικοτητα ομως εχει αποδειξει το ποσο ανεφικτα ειναι..
Οι ειρωνείες και προσβολές σε προσωπικό επίπεδο δεν νομίζω ότι είναι το θέμα προς συζήτηση αυτή τη στιγμή και δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ …
Ήμουν και παραμένω κάθετος ότι δεν πρέπει να υπάρχουν και δε θέλω να υπάρχουν στο avclub.gr για αυτό το λόγο με στεναχωρεί ότι του τελευταίους μήνες έχουν υποπέσει στο παράπτωμα του χλευασμού και της προσβολής ακόμα και διαχειριστές…
Γνωριζω οτι καποιοι οραματιζονται αυτον τον χωρο αλλιως, εμεις ομως ειμαστε υποχρεωμενοι να κανουμε οτι κρινουμε απαραιτητο για την επιβιωση αλλα και ευημερια αυτου του "χωριου".. Αυτο σημαινει και banners και εκδηλωσεις και γρηγορους σερβερς και νεες κατηγοριες και γενικοτερα οτι περναει απο το χερι μας για να περνατε οι περισσοτεροι απο εσας καλυτερα εδω μεσα..Το αν η Ιστορια θα δικαιωσει ή οχι τις πραξεις μας, θα το δουμε στο μελλον..Παντως για ενα χρονο ζωης δεν νομιζω οτι τα πηγαμε ασχημα!
Τάκη, επειδή το ΕΜΕΙΣ , ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ κλπ ακούγονται κάπως βαριά στα αυτιά μου ίσως είναι μια καλή στιγμή να μάθουμε και εμείς τι οραματίζεται η Δ.Ο. για το avclub.gr γενικως τα όσα γράφεις μου θυμίζει άλλες καταστάσεις… με μυστικά δεν νομίζω ότι βοηθάτε τη κατάσταση… εκτος αν θέλεις να πεις κάτι άλλο που δεν κατανοώ…
Βεβαίως, έχω κάποιες ενστάσεις όταν διαχωρίζεις τα μέλη σε ΕΜΕΙΣ, εννοώντας τους Διαχειριστές και υποθέτω το ΕΣΕΙΣ/ΕΣΑΣ για τα μέλη… μια και τα μέλη δεν νομίζω να έχουν ζητήσει τίποτα παραπάνω από την εύρυθμη λειτουργία αυτού του χώρου… συνεπώς αντί να αναλώνεστε σε άλλα πράγματα καλύτερα είναι να συγκεντρωθείτε σε αυτό και μόνο, αν το avclub.gr χρειάζεται κάτι, εδώ είμαστε όλοι να βοηθήσουμε…δόξα το θεό 3.300+ αν δεν είναι διάφανο αυτό που γράφω σαφώς μπορώ να ανεβάσω και προτάσεις (μια και τελευταία ακούω παραπόνα ότι μόνο γκρινιάζουμε χωρίς προτάσεις… σε προσωπικό επίπεδο όποτε έχω κάνει προτάσεις δεν πήρα απάντηση οπότε να μην σας κουράζω με πράγματα που δεν έχουν σημασία για τους ΕΜΕΙΣ υποθέτω…)
Ας χαλαρώσουμε λίγο για να πάνε τα πράγματα καλύτερα, ούτε αντιδικίες χρειαζόμαστε ούτε να βλέπουμε φαντάσματα, απειλές και προβλήματα γιατί τώρα τελευταία το avclub.gr ζει την «ημέρα της μαρμότας» κάθε τρεις και λίγο διαγράφετε ένα post, avatar, link, photo άνευ λόγου και σημασίας και φτου και από την αρχή…